Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
θα ανέβουν όλα μαζί τα επεισόδια της σειράς;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανακοινώθηκε, ένα τη βδομάδα, όπως και πέρσι...

Ρε παιδιά, προχθές πήρα είδηση δύο μίνι επεισοδιάκια -σαν σπιν οφς- της 2ης σεζόν του Discovery.

Στα γνωστά μονοπάτια της ... "Δύναμης" :flute: έχουν τίτλο:

"S02E00 Short Treks The Brightest Star", όπου λέει για τον Σαρού και μου άρεσε πολύ.

Άλλο ένα: "S02E005 (δηλαδή? Δεν βρήκα άλλα :confused: ) The Escape Artist" έχει τον Mudd σε κάτι σαν παρωδιοκωμωδία καταστάσεων (που βρήκα ότι είχε επιρροές από Star Wars και τρόλαρε ανελέητα και μία δικαιολογία από το ότι είναι κάποιας "Secred Resistance" μέλος, σε ένα πλάσμα με γουρουνίσια μύτη που μου έδινε την εντύπωση ότι βγήκε από το "Star Wars Resistance") :p

Αν δεν τα έχετε δει, δείτε τα, είναι ωραίο ορεκτικό! :a0210:

(Εκτός κι αν έχουν αναφερθεί νωρίτερα, κάπου εδώ, κι εγώ μόλις "επανανακάλυψα τον τροχό" :laugh: )

Λίγο χάος η ροή στη... "Δύναμη" :flute: και με τι ονόματα κάποιοι τα έχουν ανεβάσει εκεί.

Λοιπόν, τώρα που κατάλαβα τι γίνεται, και έψαξα, η σωστή ονομασία είναι:

Star Treks Short Treks S00E02 Runaway
S00E03 Calypso
S00E04 The Brightest Star
S00E05 The Escape Artist

S00E01 δεν βρήκα, ούτε S00E00

Έχουν κάτι ημερομηνίες γύρω Νοέμβριο '18, μάλλον κάπου εκεί κοντά με τα τρέηλερ/τήζερ της νέας σεζόν.

Αυτά για τώρα, θα δω το βράδυ Runaway και Calypso.
:2thumb22sup:

Το s00e01 είναι κάτι επιπλέον σκηνές ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων από ένα επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν, είναι άσχετο με αυτά τα mini επεισόδια

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είδα και το Runaway και Calypso.

Ωραίο το Runaway (με ολίγη από predator στην αρχή), και πολύ ωραίες ιδέες.
Πολύ όμορφο το Calypso.

Ακόμα και αυτό με τον Mudd, απ' την άλλη, που θύμιζε έναν ξετσίπωτο Χαν Σόλο με πινελιές ακόμα και από...
(ψιλοσπόιλερ)
Westworld
είχε τρολοπλάκα.

Τι σκέφτηκε, το λαμόγιο, στο τέλος! :laugh:

OK το s02e01. Νομίζω ότι άλλαξε ύφος η σειρά. Αν είναι προς το καλο θα δούμε. Πάντως εγώ περιμένω περισσότερα.

+1

GivingCoarseEkaltadeta-size_restricted.gif

Τα previews για τα επερχόμενα επεισόδια φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα και μοιάζει να έχουν, και πάλι, ωραία νέα πραματάκια, και από στόρυ, και από αισθητική.

:cool:

(Η Μιχάλω, ωστόσο, μοιάζει ήδη να προπονείται για να κλαψουρίσει :laugh: :p )

(troiler)
intro-1522162249.jpg

tumblr_pgao1dXaJ61s12hlbo4_500.gif

Είμαι κακός άθρωπος ε; :p

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery [Netflix]

Ανέβηκε αλλά χωρίς υπότιτλους ελληνικούς

Sent from my iPhone using Tapatalk
Που είδες ότι ανέβηκε;;

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς τους μη γνωριζοντες:

Οταν καποιο επεισοδιο δεν εχει ελληνικους υποτιτλους, αν τους εχουμε προεπιλεγμενους, τοτε αυτο το επεισοδιο δεν εμφανιζεται στη λιστα.
Ο τροπος για να εμφανιστει το επεισοδιο, ειναι να πατε απο τον browser στις ρυθμισεις λογαριασμου, στο προφιλ χρηστη και να επιλεξετε γλωσσα αγγλικα.
Το μενου θα γυρισει στα αγγλικα και τοτε τα επεισοδια που δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους, θα εμφανιστουν κανονικα στις λιστες.

Οταν δεν το γνωριζα κι εγω πριν απο καιρο, νομιζα οτι ελειπαν επεισοδια απο τις αλλες σειρες star trek, ομως απλα και σε καποια απο εκεινα λειπουν οι ελληνικοι υποτιτλοι.

Προς το παρόν μου δίνει την ίδια εικόνα με τον πρώτο κύκλο.
Καλό και το δεύτερο επεισόδιο αλλά ξενέρωσα με τις μαύρες μπάρες.
Στο θεό τους δηλαδή.
Έκοψαν την εικόνα πάνω κάτω για να κάνουν κάδρο 2:39 σε προϊόν που προορίζεται για τηλεοπτική χρήση που ως γνωστόν όλες οι συσκευες αναπαραγωγής έχουν κάδρο 1:78.