Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
6.5 βαθμολογία το 7 not bad :alien:
3 με το ζορι..... για να μην παρεξηγηθουν

Θα τον κόψω λέμε με δαύτη. Τον ατελείωτο αυτή η σειρά. Άντε, άλλο ένα να τελειώσει το μαρτύριο. Τι καλά θα ήταν να τους σκοτώνανε όλους, το καλύτερο τέλος σε σειρά ever θα ήταν.
μα τι βιτσιο ειναι αυτο?

μα τι βιτσιο ειναι αυτο?
Το βίτσιο κάποιου με τατουάζ σε Klingon και Bat'leth στον τοίχο. Είμαι Trekkie, τι να κάνω ρε φίλε μου. Και όσο τραγικό και εάν είναι, πρέπει να το δω, να ξέρω τουλάχιστον.

Το βίτσιο κάποιου με τατουάζ σε Klingon και Bat'leth στον τοίχο. Είμαι Trekkie, τι να κάνω ρε φίλε μου. Και όσο τραγικό και εάν είναι, πρέπει να το δω, να ξέρω τουλάχιστον.
περαστικα σου...χαχαχα... τωρα ξερεις

νταξυ. αλλα εδω το τερματισανε. δεν αντεξα να δω πανω απο δυο επεισοδια και αυτα με το ζορι. σορυ αλλα δε βλεπεται οσο και αν θελει ο αλλος να το δει. εισαι ηρωας!! χαχα

• Haha
Reactions: kef2566 and pontios
30 χρόνια ασχολούμαι με computer σε όλα τα πόστα. Main computer και μάλιστα υπέρ-AI, πρώτη φορά άκουσα στην ζωή μου να κλαίει. Πάλι καλά που δεν βάλανε και βροχή μέσα στην γέφυρα. 85 λεπτά το τελευταίο, με τα τελευταία 20 το ατελείωτο μαρτύριο. Όχι ότι τα υπόλοιπα ήταν κάτι. Αν εξαιρέσουμε ότι λύνει το μυστήριο των progenitors παίζοντας τον Πυθαγόρα. 😆😅😂🤣☺️
Ανάθεμα τα λεφτά που ρίξανε στο CGI ρε γαμώτο.

• Haha
Reactions: DimAsi
Μάριε , ορίστε τους μάτιασες

Star Trek: Discovery was cancelled after filming on its fifth season had taken place, meaning it wasn't the plan from the show's creatives to bring it to an end at this point.

https://www.radiotimes.com/tv/sci-fi/star-trek-discovery-season-6/
Έχουμε λέει τόσους καταπληκτικούς χαρακτήρες που μείνανε για spin off. Και σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ ποιον. Έναν ρε φίλε, έναν πρωταγωνιστή που να άξιζε. Μόνο οι support Georgiou και Pike είναι το μοναδικό πράγμα που θα μείνει από το Discovery.

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν κακογραμμένο και νερόβραστο γενικότερα, αλλά το τελευταίο εικοσάλεπτό του ήταν απλά ανυπόφορο.

Καλά ξεκουμπίδια.

Και το DS9 είχε τρελό diversity από τη δεκαετία του 90 κιόλας, αλλά ήταν μια χαρά. Εδώ είχαμε τρελό χάλι.

Απορώ σε ποιο κοινό απευθύνονται(αν) τελικά.

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν κακογραμμένο και νερόβραστο γενικότερα, αλλά το τελευταίο εικοσάλεπτό του ήταν απλά ανυπόφορο.

Καλά ξεκουμπίδια.

Και το DS9 είχε τρελό diversity από τη δεκαετία του 90 κιόλας, αλλά ήταν μια χαρά. Εδώ είχαμε τρελό χάλι.

Απορώ σε ποιο κοινό απευθύνονται(αν) τελικά.
Είναι φανερό το κοινό στο οποίο απευθύνονται πια... Πιάσε τους μισούς χαρακτήρες και θα καταλάβεις

Αμ καλα εκανα και δεν τα ακουμπησα.

Οι αντιδρασεις σας βεβαια μετα τις θεασεις ηταν ολα τα λεφτα σαν νεα σαιζον big bang theory ενα πραγμα :ROFLMAO:

• Love
Reactions: pontios
Μα γράφει το άρθρο να δεις ότι τους ανακοίνωσαν ξαφνικό θάνατο εξ ου και η ασχήμια

Ναι, ήταν απότομο, αλλά λέει ότι μετά την ανακοίνωση πήγαν και γύρισαν το τελευταίο 20λεπτο - μισάωρο του επεισοδίου για να το κλείσουν.

Μπορούσαν να το είχαν κλείσει πολύ καλύτερα.. αλλά προφανώς ήθελαν να μη χαλάσουν την παράδοση του χάλια σεναρίου. :P

• Haha
Reactions: DimAsi
στον δευτερο κυκλο το πολυ επρεπε να το ειχαν κλεισει εκει με τον αγγελο (την μαμα της)
Ρε Ναθ, κόφτο. Τι τρίβεις αλάτι στις πληγές. Πάνω που το είχαμε ξεχάσει το συγκεκριμένο. Τι μου θύμησες ρε φίλε. Τι είδαν τα μάτια μας εκείνη την σεζόν.