Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Τσα!

Καλώς την!

Queenie.jpg

Το παράξενο είναι πώς μόλις είδα την εικόνα της μου ήρθε στο μυαλό το... Dark Matter. :flipout:

Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Ωραία τροπή παίρνουν τα πράγματα στο δωδέκατο επεισόδιο!!

Βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική σειρά από αυτή που ξεκίνησε. Ίσως η έντονη κριτική να τους έκανε να αλλάξουν πορεία. Θα δείξει αν είναι προς το καλο η το χειρότερο. Εμενα πάντως σαν hard core fan συνεχίζει να μην με πείθει.

Κάποια σημεία με ενθουσίαζουν και κάποια άλλα με προβληματίζουν σαν να πρόκειται για κάτι εκτός ύφους του χαρακτήρα της σειράς.
Αλλά ένα συγκεκριμένο σημείο με κάνει να αναρωτιέμαι για τα καλύτερα ή τα χειρότερα.
Αυτός ο Λόρκα μοιάζει να είναι από το άλλο σύμπαν, λοιπόν...
(Λέω "μοιάζει", γιατί μπορεί να στήσουν οι παραγωγοί το οτιδήποτε για τη συνέχεια των επεισοδίων και να έρθουν ξανά τα πάνω-κάτω).

Σαν θεατή, με άφησε με την αίσθηση ότι αυτό το γεγονός ξαφνικά είναι "something bigger" από τον πόλεμο με τους Κλίνγκονς.
Πώς θα γυρίσουν κάποια στιγμή ομαλά στη θεματολογία του πολέμου;
Θα είναι σαν να κάνει κοιλιά η πλοκή.
Λέτε να μπουν στον πόλεμο και οι Τέρανς με κάποιον τρόπο και για κάποιο λόγο;

Απ' την άλλη, ο Λόρκα πώς θα συνεχίσει να υπάρχει στη σειρά, αφού θα είναι κάποιος άλλος;
Δεν μπορώ να φανταστώ να μένει ως καπετάνιος στο Discovery ένας σωσίας που δεν είναι και τόσο συμπαθητικός (προς το παρόν, τουλάχιστον).
Αλλά ακόμα και να είναι, δεν ξέρω αν "δένει" το εύρυμα για μία ομαλή συνέχεια. Πού διάολο είναι ο γνήσιος, θα αναρωτιόμαστε και πότε και πώς προέκυψε ο άλλος στη θέση του.

Είμαι περίεργος να δω πώς θα το χειριστούν στη συνέχεια. Αν κάνουν λάθος διαχείριση, η σειρά θα αλλοιωθεί!

Εκτός κι αν επιστρέψει το Discovery τότε κι εκεί ακριβώς που ήταν πριν την σπορομεταφορά, και τα επεισόδια αυτά αποτελέσουν τελικά μία παρένθεση.
Γιατί τόσο πολύ θανατικό μαζεμένο μέσα σε λίγα μόλις επεισόδια, μου φαίνεται κάπως ύποπτο...

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική σειρά από αυτή που ξεκίνησε. Ίσως η έντονη κριτική να τους έκανε να αλλάξουν πορεία. Θα δείξει αν είναι προς το καλο η το χειρότερο. Εμενα πάντως σαν hard core fan συνεχίζει να μην με πείθει.

+1000 για το τελευταιο.

Εμένα μετά το Next Generation είναι το μοναδικό που παρακωλουθώ. Δεν είμαι hard core fan όμως.

Συμφωνω και εγω οτι η σειρα εχει παρει μεγαλη τροπη απο αυτο που διαφορετικα νομιζαμε οτι ειναι. Ευχαριστη εκπληξη θα το χαρακτηριζα, μιας και εμοιαζε να ειναι σχετικα απλη στην ιστορια της. Πιστευω οτι ηταν προσχεδιασμενο, μιας και καποια απο τα σημεια με τον Λορκα που μονταραν στο τελος, τα θυμαμαι αυτουσια (κανουν κατι καφριλες μερικοι δημιουργοι που και που, που σου λενε "δεν θυμασαι που..." και βαζουν κατι διαφορετικο απο αυτο που ειχε πραγματικα γινει :) ). Επομενως λοιπον, θεωρω οτι ηξεραν ακριβως προς τα που θα το πανε.. και η κατευθυνση που εχουν διαλεξει μου αρεσει παρα πολυ!
Αδυναμος κρικος, δεν βαριεμαι να το λεω, παραμενει για εμενα η πρωταγωνιστρια... ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΗΚΑΝ;;;;πραγματικα ευχομαι να ειναι ερωμενη, γυναικα, ξαδερφη, κουμπαρα, κατι ρε παιδι μου τεσπα, καποιου δημιουργου ωστε να υπαρχει εξηγηση. Δεν μπορω να πιστεψω οτι εγινε καστινγκ και ειπαν "αυτη θελουμε!"

Απορια μου ειναι
ο terran lorca ποτε και πως ηρθε στο original universe και που ειναι ο original lorca
.

Δεν είναι μονο η πρωταγωνίστρια, όλο το cast υστερεί. Ο Λόρκα πρέπει να πληρώνεται με το λεπτό .. μονο έτσι εξηγείται η απουσία του... :flipout:

Δεν είναι μονο η πρωταγωνίστρια, όλο το cast υστερεί. Ο Λόρκα πρέπει να πληρώνεται με το λεπτό .. μονο έτσι εξηγείται η απουσία του... :flipout:
Εμένα πάντως μου αρέσουν όλοι οι υπόλοιποι εκτός αυτής :)

Καλη ειναι
με το σι θρου εσωρουχο που φορουσε στην αρχη του επεισοδιου :jester:

Νομίζω πως την αδικείτε.
Δεν είναι κλαψιαρα ,απλώς τα μεγάλα μάτια της έχουν μια γυαλάδα που την κανουν να δείχνει μονίμως βουρκωμένη.
Ακόμα και όταν χαμογελά έτσι φαίνονται ( εκτός και αν είναι γυάλινα).

Είδα το 13.Η σειρά γίνετε πολύ απρόβλεπτη. Καλο αυτό.

Τι γίνετε ρε παιδιά? Πάει ο Λόρκα?

ειχα απογοητευτεί στην αρχή ,τώρα κατι παει να γινει...

Δεν ξέρω για που το πάνε, αλλά μόλις είδα την αυτοκτάτειρα του σύμπαντος, να παίρνει το όπλο μόνη της και να αρχίζει να ψάχνει μπροστάρισσα, το γύρισα στο Survivor... Θα το συνεχίσω άλλη ώρα... :))...