Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Σωστό κι αυτό... Κι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ηγήθηκε "πρώτο σκάφος πίστα" της επίθεσης στο Ε.Τ. σκάφος στο Independence Day... Αλλά αυτή την φορά μου φάνηκε υπερβολικό... :))
- Εκτός αν δεν έχουν λεφτά για κομπάρσους...

Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Να δεις που στο τέλος η δικιά μας θα αλλάξει το παράλληλο σύμπαν... Θα γίνει το απαραίτητο bonding με την αυτοκράτειρα και στο τέλος θα της αλλάξει μυαλά.
Κάπου εκεί, θα αρχίσουμε το survivor μέσα απο επαναλήψεις.

Εγώ λέω οτι θα
την κρατήσουν στο σκάφος στην αρχή κρατούμενη, μετά σαν συνεργαζόμενη και θα ψάξουν μαζί για τον σωστό Λόρκα.
Στο τέλος της επόμενης σαιζόν, κανένα απο τα μέλη του πληρώματος του σκάφους δεν θα είναι το ίδιο άτομο που ξεκίνησε την σειρά.

εκτιμω τι πηγαν να κανουν, αλλα το ... μαμησαν και ψοφησε.
- ο Λορκα περασε μηνες;χρονια; στο δικο μας συμπαν και ποτε κανενας δεν πηρε χαμπαρι, ενω ουτε και εκεινος αλλαξε μυαλα.
Στον λογο του προς το πληρωμα "την βγαινει απο τα δεξια" στην αυτοκρατειρα και λεει οτι δεν εχει κανει αρκετα καλη δουλεια να κρατησει την αγνοτητα του κοσμου τους. Φανταζεστε τον Χιτλερ να εχει υπηρετησει π.χ. στον αμερικανικο στρατο και να εχει ως ανωτερο του εναν αφροαμερικανο και διπλα του εβραιους;
- η Μαικλ και η αυτοκρατειρα για καποιο λογο καταφεραν να συνεργαστουν, ενω η αυτοκρατειρα την ειχε βαλει να ΦΑΕΙ αλλο νοημων ειδος (και μαλιστα το ιδιο που ειναι ο φιλος της Σαρου). Στο τελος οταν η αυτοκρατειρα της ειπε "φυγε εσυ θα τους καθυστερησω", η Μαικλ την σωνει κιολας!
- στην εποχη των blaster, phaser καταφεραν στο τελος να εχουμε κλωτσοπατιναδα με σπαθια και daggers
ενταξει ρε παλικαρια ελεος...

οι αμερικανοι εχουν εναν ορο, suspension of disbelief... ποσο ομως;;;; Προσωπικα θα πω οτι το δευτερο μισο του 13ου επεισοδιου δεν εγινε ποτε και απλα καταφεραν να επιστρεψουν.

Έχω σταματήσει να το βλέπω από την αρχή του δεύτερου ήμισυ της σεζόν. Νόμιζα ότι έβλεπα Σταρ Τρεκ, αλλά αυτό δεν ξέρω τι ακριβώς είναι τελικά!

εγώ συνεχίζω και το παρακολουθώ, το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό αν και όχι τόσο star trek (όπως λέει και ο sotos65 από πάνω μου)...

αλλά αφού περνάει ευχάριστα η ώρα... είμαι ΟΚ. Απλά δεν κάθομαι να πολυσκεφτώ αυτά που βλέπω. -bye-

νταξ...στο 12ατο....μαμαει...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το βλέπω γιατί έχει το όνομα Star Trek, οπότε είμαι υποχρεωμένος. Αλλά όταν τελειώσει καλύτερα να δω Παπακαλιάτη παρά ξανά αυτό το πράγμα. Έλεος. Δεχτήκαμε τους Klingon "Jean Paul Gautier", δεχτήκαμε την "κλαίω άρα υπάρχω", δεχτήκαμε τα γλωσσόφιλα "είμαστε πια και gay friendly", δεχτήκαμε να μην υπάρχει ούτε ένας πραγματικά ξεχωριστός χαρακτήρας, δεχτήκαμε το διαστημόπλοιο αγρόκτημα. Τι άλλο πρέπει να δεχτούμε ποια? Ρε φίλε, δεν γίνετε να έχεις ξεφτιλίσει τόσο πολύ το franchise.
Αυτό όχι Star Trek δεν είναι, Λάμψη στο διάστημα είναι. Κρίμα, απλά κρίμα.

Γιατί; Ο Καμμένος δε θα έκανε το ίδιο;
Απ τη ζωή είναι βγαλμένα αγαπητέ.

:flipout:

Και εμένα έχει αρκετά πράγματα που με ενόχλησαν (το σενάριο το μάμησαν στις υπερβολές και στις περίεργες ερωτικές περιπτύξεις). αλλά σε γενικές γραμμές καταφέρνει να σε κρατάει λόγω σκηνοθεσίας , εφέ και ηθοποιών που είναι όλοι πολύ καλοί.

Είναι τι ποιο ζωντανό star trek που εχει βγει βαρεθηκα την στατικούρα και την μιζέρια των παλιών
Δεν είμαι φαν τις σειρας άλλωστε δεν είμαι καμίας σειράς απλά όσες μου αρέσουν τις βλέπω
Και πρέπει να δεχτείτε όσοι είσαστε φαν τις σειρας ότι δύσκολα θα ξαναδείτε star trek όπως τα παλιά διότι αυτό το στυλ μάλλον δεν τραβαει

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Είναι τι ποιο ζωντανό star trek που εχει βγει βαρεθηκα την στατικούρα και την μιζέρια των παλιών
Δεν είμαι φαν τις σειρας άλλωστε δεν είμαι καμίας σειράς απλά όσες μου αρέσουν τις βλέπω
Και πρέπει να δεχτείτε όσοι είσαστε φαν τις σειρας ότι δύσκολα θα ξαναδείτε star trek όπως τα παλιά διότι αυτό το στυλ μάλλον δεν τραβαει
φαντασου τι θα γραφανε οσοι θα βλεπανε πριν 30χρ star trek αν η σειρα προϋπήρχε..χαχα...μου θυμίζει μια παρόμοια που έλεγε ο παππούς μου..."ποτέ να γερασω να παινευτω" ..χαχα

θα βλέπανε τα φειζερ καο υα Bluetooth και θα λέγανε.."τι άλλο να δεχτω!!! έλεος"

Τα τελευταία 2-3 επεισόδια το έχουν απλά απογειώσει. Άνετα η καλύτερη ST σειρά που έχει βγει.. Κάνουν πράγματα που θα ήταν αδιανόητα για τις "κλασικές" σειρές ST, και τα κάνουν με τρομερή επιτυχία.

Μακάρι να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα.. κρίμα που έχουν μείνει μόνο 2 επεισόδια.

Re: Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

φαντασου τι θα γραφανε οσοι θα βλεπανε πριν 30χρ star trek αν η σειρα προϋπήρχε..χαχα...μου θυμίζει μια παρόμοια που έλεγε ο παππούς μου..."ποτέ να γερασω να παινευτω" ..χαχα

θα βλέπανε τα φειζερ καο υα Bluetooth και θα λέγανε.."τι άλλο να δεχτω!!! έλεος"

σειρές ειναι δεν ειναι να τα παίρνουμε στα σοβαρά απλά τις βλέπουμε για να παίρναμε την ώρα μας ωραία και καλά όσες δεν μας κανουν τις στέλνουμε,αλλωστε τσαμπα τις βλέπουμε

Σούπερ σούπερ το χθεσινό!

Τα σημεία που με ενθουσιάζουν υπερισχύουν και τα παρατράγουδα περιορίζονται (εννοείται ότι τα παρατράγουδα προέρχονταν όλα από το Mirror Universe).
Πολλά θα είχε να πει κανείς για τις "μεταγραφές" από το ένα σύμπαν στο άλλο, ή ότι η φονιάς Γεωργίου θα σκίσει (ίσως) τους Κλίνγκονς, αλλά θα δούμε στη συνέχεια τι ακολουθεί.

Πάντως αν ο Λόρκα "έσβησε" τόσο απλά και αθόρυβα, θα τους μαλώσω!
Στη σειρά, κατ εμέ, ο Λόρκα και ο Σαρού είναι "όλα τα λεφτά".

Εγώ πάντως έκανα ένα διάλειμμα από altered carbon για να δω το discovery μαζί με φίλο και ένιωσα ότι έβλεπα Teletubbies σε σύγκριση με το carbon. Πράγματα χωρίς νόημα και βάση (because.... future science ήταν η εξήγηση). Πάντως στήνεται ωραία το τελευταίο όπου μάλλον θα δούμε και ηθικά διλήμματα.

Πάντως θεωρώ ότι αν και δεν είμαι προκατειλημμένος αρνητικά, ότι το expanse και το altered carbon είναι κλάσεις ανώτερα.

Εγώ πάντως έκανα ένα διάλειμμα από altered carbon για να δω το discovery μαζί με φίλο και ένιωσα ότι έβλεπα Teletubbies σε σύγκριση με το carbon. Πράγματα χωρίς νόημα και βάση (because.... future science ήταν η εξήγηση). Πάντως στήνεται ωραία το τελευταίο όπου μάλλον θα δούμε και ηθικά διλήμματα.

Πάντως θεωρώ ότι αν και δεν είμαι προκατειλημμένος αρνητικά, ότι το expanse και το altered carbon είναι κλάσεις ανώτερα.
Η διαστημική συνομωσια έχει και μεγάλη λεπτομέρεια και βάθος σαν κόσμος με ονομασίες φυλές κτλ είναι ένα bonus αυτό γίνεται πιο ρεαλιστικό.

send from my nexus 5 using Tapatalk

Υπαρχει καμια περιπτωση να μου επιτρεψετε βημα στο νημα
γνωριζοντας οτι μετα απο δεκα χιλιαδες χρονια (...)
ειπα να δω τα πρωτα δυο επεισοδια ? :rolleyes:

Αναμενω την εγκριση/απορριψη ... του συμβουλιου ! :rolleyes:

Εγώ πάντως σαν πορτιέρης σε αφήνω να μπεις.. :p

.. τώρα κανόνισε με τους μέσα.. :laugh: