Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)
Κάποιος δορυφόρος θα γκρεμίστηκε !!!

Ζούμε μεγάλες στιγμές
Κάποιος δορυφόρος θα γκρεμίστηκε !!!
Ζούμε μεγάλες στιγμές
.. τώρα κανόνισε με τους μέσα..![]()
Το τελείωσα και εγώ. ΤΊΠΟΤΑ από ότι γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο δεν έχει λογική για εμένα. Καθόμουν και το έβλεπα αποσβολωμενος, καταλαβαινοντας από ένα σημείο και μετά που θα το πάνε, αλλά μην μπορώντας να το πιστέψω, βάσει του τι είχε προηγηθεί.
Το τελείωσα και εγώ. ΤΊΠΟΤΑ από ότι γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο δεν έχει λογική για εμένα. Καθόμουν και το έβλεπα αποσβολωμενος, καταλαβαινοντας από ένα σημείο και μετά που θα το πάνε, αλλά μην μπορώντας να το πιστέψω, βάσει του τι είχε προηγηθεί.
Την τελευταία σκηνή δεν θέλω να την σχολιάσω καν. Πόρνες που δείχνουν την πραμάτεια τους έχουν περισσότερη αξιοπρέπεια.
Να συμπληρώσω σε αυτό πως η συγκεκριμένη επιλογή κλεισίματος κυκλου θα δικαιολογούσε απότομο κόψιμο της σειράς και όχι season finale.
Ξεκαρφωτο παιδικό σενάριο στο τελευταίο επεισόδιο.
.. ιδανικά του federation FTW κι ετσ'..
Νομιζω υπαρχει ενα επεισοδιο που ακομα και οι νερντουλες ικανοποιηθηκαν.επιτέλους ένα Star Trek που προσφέρει θέαμα και δεν αρέσει μόνο στους νέρντουλες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.