Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

τι βαρετό επεισόδιο το τελευταίο? τόσος "καθωσπρεπισμός", η πλύση εγκεφάλου για τις αρετές της ομοσπονδίας, το λογίδριο της Μιχαλούς στο τέλος, η υπέρτατη βαρεμάρα...
είπαμε ΟΚ δεν έχω απαιτήσεις, ας μην είναι το καθαρόαιμο star trek, αλλά ας είναι διασκεδαστικό... στο τέλος είχα αρχίσει να μονολογώ "πάτα το το #%^$%& να γίνει το μπουμ να τελειώνουμε..."

Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

εγω παντως ειχα πειστει οτι θα πατουσε το κουμπι και οτι θα συνεχιζαμε στην επομενη σαιζον με την terran captain να προσπαθει να αφομοιωσει τις ηθικες αρχες της federation με το συμπαν να εχει κανει reset μετα την απομακρυνση της απειλης των Klingon. Ολη τη σαιζον την εχουμε περασει σε εμπολεμη κατασταση και ξαφνικα μεσα σε 20' ηρθαν τα πανω κατω. wtf?

αν ηθελαν να το εληγαν ετσι, ας το ειχαν "δουλεψει" λιγο παραπανω. Δεν ηταν και λιγα επεισοδια η σειρα, να πεις οτι "δεν προλαβαιναν".

το σταρ τρεκ πάντα είχε κάτι από το μελλον...ανεξάρτητα αν μας αρεσει σα σειρα η οχι
cae05b0eb2e2f055e9166ac308379137.jpg

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το σταρ τρεκ πάντα είχε κάτι από το μελλον...ανεξάρτητα αν μας αρεσει σα σειρα η οχι
3fbc51b8531a71004758ce37925a2434.jpg

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είστε όλοι περίεργοι.. :p

Η σειρά τα'σπασε.. επιτέλους ένα Star Trek που προσφέρει θέαμα και δεν αρέσει μόνο στους νέρντουλες.

Όντως το τελευταίο επεισόδιο είχε λίγο απότομο wrap-up αλλά εν τέλει έφερε τα πράγματα στη θέση τους.. ιδανικά του federation FTW κι ετσ'..

Μια χαρούλα ήταν. Άντε να περιμένουμε τώρα την επόμενη σεζόν..

συμφωνώ απόλυτα φτάνει πλέον με τα μονόχνοτα star terk δεν θα άντεχα να δω πάλι χαλαρά επεισόδια και να λύνονται όλα τα προβλήματα στα λογία ,αλλωστε μας δείχνουν τον πόλεμο με τους κλινγκον που μέχρι τώρα δεν είχαμε δει και από την στιγμή που έχει πόλεμο κάτι τέτοιο θα έδειχναν

ναι δεν είμαι και μεγάλος φαν τις σειράς αν και έχω δει την πρώτη original και το next generation και όλες τις ταινίες αλλά μέχρι εκεί κάποτε η σειρά έπρεπε να εξελιχθεί αλλιώς ας βλέπαμε σε επαναλήψεις τα παλιά και το κερκ να πολεμάει με σαύρες

ναι βρε θυμαμαι το ποιο ελεεινο επεισοδιο με έναν κακό σαν σαύρα να τον κυνηγάει σε κάτι λόφους αλλά δεν θυμαμαι σε ποια σεζόν του αρχικού σταρ τρεκ ήταν

Και ομως ...

τοτε, το 67, ηταν ο αφρος της συναρπαγης (ο σαυρομουρης).

Ο κοσμος, δυστυχως η ευτυχως, "ΨΟΦΑΓΕ" για τετοια ! :proud:

OK αν κάτσει κάποιος σήμερα 50 χρονια μετά να δει για πρώτη φορα το Original πολλά από αυτά θα του φανούν γελοία. Ακόμα και το TNG που είναι το αγαπημένο μου είναι πολύ ξεπερασμένο. Είχαν όμως Kirk, Spock, Picard, Data. Αντιθέτως στο Discovery δεν υπάρχουν ούτε οι χαρακτήρες ούτε οι ηθοποιοί.
Αλήθεια αυτός ο Lorca(Isaacs) τελικά τι ήταν στην σειρά? Περαστικός?

πιθανόν και σήμερα αν βλέπαμε τους παλιούς χαρακτήρες να μας ήταν κάπως αδιάφοροι , μιας και εχουμε δει σχεδον τα πάντα ,τέλος πάντων μια σειρά ειναι σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι πάλι καλά που τις εχουμε και διασκεδαζουμε-περνάμε την ώρα μας με αυτές γιατί παλιά κάναμε κρα για να δούμε κάτι

ίσως να μην πρέπει να την αναλύουμε και τόσο
τελικά θα εχουμε και νέα σεζόν;

πιθανόν και σήμερα αν βλέπαμε τους παλιούς χαρακτήρες να μας ήταν κάπως αδιάφοροι , μιας και εχουμε δει σχεδον τα πάντα ,τέλος πάντων μια σειρά ειναι σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι πάλι καλά που τις εχουμε και διασκεδαζουμε-περνάμε την ώρα μας με αυτές γιατί παλιά κάναμε κρα για να δούμε κάτι

ίσως να μην πρέπει να την αναλύουμε και τόσο
τελικά θα εχουμε και νέα σεζόν;

Ίσως και να μην είναι κακό που την αναλύουμε τόσο γιατί με τόσο ενδιαφέρον και παθιασμένο σχολιασμό, το ζήτημα μυρίζει εκτίμηση. ;)

το ζήτημα μυρίζει εκτίμηση. ;)

μπα. πιο πολυ μυριζει καμμενο. Απο τους καμμενους λατρεις του scifi που βλεπουμε οτι μας δωσουν σαν λιμασμενοι :D

μπα. πιο πολυ μυριζει καμμενο. Απο τους καμμενους λατρεις του scifi που βλεπουμε οτι μας δωσουν σαν λιμασμενοι :D

:flipout:

tumblr_oynsukTIx71qljlfwo2_1280.gif

Πε το κι έτσι! :rolleyes::p

Και, γενικά, σαν Sci Fi δημιουργία δεν είναι διόλου κακό, νομίζω! ;)

Το κακο ειναι (η, νομιζω οτι ειναι) οτι κοντα στις αρχες του 90, το Star Trek franchise
με εναν εντελως αερινο τροπο, εκτιμηθηκε (φωναχτα και φανερα) απο καποια ατομα
που δουλευαν στο JPL. Οποτε ... οι απαιτησεις για σοβαροτητα/εγκυροτητα εκτοξευθηκαν
στην στρατοσφαιρα (and beyond). Εαν δεν ειχε συμβει αυτο (που εκτιμω οτι καλως συνεβη)
το franchise δεν θα βαδιζε με τοσο μεγαλες προσδοκιες στις πλατες του. Θα του συγχωρουνταν
σαπουνοπεριστικα στοιχεια.

Το ξερω οτι θα με φαει ΖΩΝΤΑΝΟ :laugh:, το Συμβουλιο των Πεντε, για αυτην την δηλωση.:rolleyes:

Ομως ... ο Miguel Alcubierre που υπολογισε τους τανυστες για μια υπερεπιφανεια Riemann
το 1994 (και βασει αυτης η NASA εξουσιοδοτησε τον Harold White να ψαξει το θεμα) ...
το ειπε φωναχτα : I wanted to see if mathematically something like a warp drive could be fissible".
Ο Μiguel δεν ειναι της NASA ... ομως σκουντηξε την NASA για τα καλα. Και απο την στιγμη
που μπηκε η επιστημονικη κοινοτητα μεσα .... ειναι δυνατον οι προσδοκιες να παρεμεναν
σε επιπεδο Star Wars ? (που ποτε δεν ηταν το ST, μην το ψαχνετε, το χω ψαξει εγω).

Νομιζω η σειρα .... επεσε θυμα αυτης της προσδοκιας : να ικανοποιησει και τους μεν και τους δε.
Φοβαμαι οτι δεν ικανοποιησε ουτε τους μεν, ουτε τους δε (γιατι τους χωριζει μια χαωδης διαφορα IQ
αλλα και φιλοσοφιας). Το TNG με την καρδιναλιστικη συμπεριφορα των starfleet officers και
το υφος προφεσορα του Picard ... εφτασε πολυ κοντυτερα.

Last edited: