Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery [Netflix]

Αλλα καλυτερο το Voyager οπου ειχε astrometrics lab, μαζι με το καταλληλο προσωπικο για αυτο. :rolleyes:

Nαι... λες και δεν επιασε κανεις την σποντα μου.
c032.gif

4 επεισόδια άντεξα και πολύ της ήταν...

Μια αντιπαθέστατη κλαψιάρα ατάλαντη διάλεξαν από τις εκατοντάδες (προφανώς) υποψηφιότητες σε σειρά Star Trek. Ψήφισα κακή γιατί δεν έχει επιλογή παρακάτω. Το σενάριο για ΤΠΚ, στην κυριολεξία ό,τι να 'ναι, η κλαψιάρα να βρίσκεται στο 80% των σκηνών, μια σκηνοθεσία τρισχειρότερη ακόμα και από του καταστροφέα, τι να πρωτοπιάσω....ανέκδοτο στην κυριολεξία.

όλα αυτά είναι οι παρενέργειες του star trek του JJ...

και μέσα σε χρόνο dt πήγαμε από sci-fi drama σε sci-fi shoot-em-up/beat-em-up/soap opera

μέσα στην αναβροχιά βλέπεται, αν το συγκρίνεις με τα κλασικά σου έρχεται να κλάψεις πιο πολύ και από την κλαμένη

Εννοεις τα 4 πρωτα επεισοδια της πρωτης σαιζον ?

Για εμενα προς το τελος ειναι που φτιαχνει πολυ και φυσικα ο δευτερος κυκλος ειναι πολυ καλυτερος.

Ομως η κλαψιαρα ....κλαψιαρα αυτο το φαγαμε κανονικα...

Του δεύτερου κύκλου Ναθαναήλ!!! Δεν παλεύεται...

Ηλίθιοι φωτισμοί, φλέρια να φάνε και οι κότες, βλέπεις τους ηθοποιούς πολλές φορές μέσα από τζάμι θολό....αηδίες τούμπανα.

Συμφωνώ waroo (ο καταστροφέας που έγραψα πιο πάνω αυτός είναι), ωστόσο, δεν την παλεύω άλλο. Να πάνε να πνιγούνε.

όπως εχω ξαναγράψει για εμένα το καλυτερο star trek ,ούτε μουντό ούτε ανούσιο με πολύ δράση και καθόλου βαρετό

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery [Netflix]

Του δεύτερου κύκλου Ναθαναήλ!!! Δεν παλεύεται....

Ελα μωρε αφου ειδες την πρωτη σαιζον δες και την δευτερη ολη τωρα να παει το παλιαμπελο.

Πως θα δεις την τριτη ? Σεναριακα εχει ενδιαφερον αν ελειπε η κλαψιαρα ή αν ειχε μικροτερο ρολο θα ηταν σιγουρα καλυτερα.

:smash:

Η επέλαση των διαστημικών, αυτές τις μέρες.

Που το βάζουν σε έναν μέλλον όπου ποτέ δεν έχει φτάσει το Star Trek (καλά δεν θυμάμαι; ), είναι ένα στοίχημα που νομίζω ότι θα το κερδίσουν χαλαρά.
:cool:

:smash:

Η επέλαση των διαστημικών, αυτές τις μέρες.

Που το βάζουν σε έναν μέλλον όπου ποτέ δεν έχει φτάσει το Star Trek (καλά δεν θυμάμαι; ), είναι ένα στοίχημα που νομίζω ότι θα το κερδίσουν χαλαρά.

Αυτό ήθελα και εγώ εδώ και δεκαετίες. Μια σειρά στο μέλλον μετά το TNG, γιατί θεωρώ τα prequels ξανά ζεσταμένο φαΐ. Αν και 930 χρονια μου φαίνονται παρα πολλά.
Όπως είπαν και πιο πριν το μονο που με ανησυχεί είναι το Cast. Το season 2 ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο λόγο Pike και Spock. Από ότι βλέπω θα έχει νέες προσθήκες. Θα δούμε.

Έχω νέα, φίλτατοι!

Και φέτος έχουμε Short Treks!

Το πρώτο βγήκε!

Τίτλος:
Star Trek Discovery S03E00 Short Treks Q and A.

(Όχι, μην τρελαίνεστε, εννοεί "Answers & Questions" και όχι τον Κιού και κανέναν μπατζανάκη από τη φυλή του με το όνομα: Έι. :laugh: )

Το είδα και μου φάνηκε όμορφο.
:a0210:

Αυτό ήθελα και εγώ εδώ και δεκαετίες. Μια σειρά στο μέλλον μετά το TNG, γιατί θεωρώ τα prequels ξανά ζεσταμένο φαΐ. Αν και 930 χρονια μου φαίνονται παρα πολλά.
Όπως είπαν και πιο πριν το μονο που με ανησυχεί είναι το Cast. Το season 2 ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο λόγο Pike και Spock. Από ότι βλέπω θα έχει νέες προσθήκες. Θα δούμε.

O Pike με διαφορά ήταν η καλύτερη προσθήκη, ίσως γιατί ένωνε το παλιό που ξέραμε με το νέο που βλέπαμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πέρα από την πανέμορφη milf , πιο άλλο σκοπό εξυπηρετούσε αυτό το φλύαρο short trek?

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποιός ξέρει;

Δεν νομίζω να τα βάζουν τυχαία, όπως και πέρσι δεν ήταν τυχαία.

Θα μπορούσε να είναι η εξοικείωση του Σποκ με την μιλφέιγ ( :p ).
(Λέτε να δούμε τίποτα Σποκάκια σε μελλοντικό timeline; :laugh: )

Ίσως σε κάποια επικίνδυνη στιγμή, που θα πρέπει να γίνει κάποια δραματική υπέρβαση, να έχει τη σημασία του αυτή η "κρυφή σύνδεση" των δύο τους.
Ή να υπάρχουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και σκηνικό κάποιες πληροφορίες που δεν προσέχουμε, αλλά να έχουν σημασία στην τρίτη σεζόν.

Για παράδειγμα, το περσινό Short Trek Calypso έμοιαζε άσχετο, μα έλα που ξαφνικά έβγαλε το Discovery στον 32 αιώνα και το καταλάβαμε στο τέλος της σεζόν σχεδόν!
Μέχρι τότε βλέπαμε μία αισθηματική ιστορία μεταξύ AI και ζωντανού όντος (σε ρόλο Οδυσσέα).

{Σημειωτέον: πολύ ωραία αυτή η κλασσική αναφορά, προσαρμοσμένη στα διαστημικά standards του Star Trek.
:a0210: }

Anyway, θα βγουν κι άλλα, για να έχουμε μια πρόγευση, και βλέπουμε.

Πέρα από τη σύνδεση των δύο είναι ανθρώπινος αδύνατο να θυμάσαι τους όρους και τα πεδία αυτά οποία αναφέρεται η συζήτηση τους ώστε να κάνεις μετά τη σύνδεση

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά, το τι ακριβώς λένε με αυτά που λένε, δεν καταλαβαίνω γρι! :p

Μόνο την "σύνδεσή" των δύο τους μπορώ να υποψιαστώ.
Και κάνοντας, πάντα, την υπόθεση ότι και αυτά τα Short Treks, όπως και πέρυσι, ή προοικονομούν καταστάσεις, γλυτώνοντας τηλεοπτικό χρόνο
από τη σειρά για άλλες εξελίξεις (όπως π.χ. πέρυσι η Τύλι γνώρισε την διαστημική πριγκήπισσα ως λαθρεπιβάτη), ή κρύβοντας πληροφορίες.

Μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι έχουμε μία ελαφριά συναισθηματική στιγμούλα στο Short Trek, αλλά να φανεί κάτι βαθύτερο αφού πια
δούμε τη σειρά. Σε καμία περίπτωση οι παραγωγοί δεν θα μας άφηναν να καταλάβουμε με την πρώτη κάτι πέρα απ' όσα θέλουν,
ρισκάροντας να χάσει η σειρά, στην πορεία της, κάτι σε ενδιαφέρον.

Αν εννοείς ότι έστησαν μάπα το επεισοδιάκι, περίμενε να δούμε!
Παραγωγοί που στήνουν τέτοιες σειρές, με τέτοια πλοκή, μπάτζετ, κόσμους, δεν μου φαίνεται ότι θα γύριζαν κάποια αρλουμπίτσα, μόνο
και μόνο για να τη γυρίσουν ή ότι δεν είχαν άλλα εκφραστικά μέσα για να μας πουν ό,τι θέλουν να πουν (και ό,τι ταυτόχρονα θέλουν να μας κρύψουν).

Θα δούμε στην πορεία!

(Και νομίζω ότι και φέτος θα αμειφθούμε).