Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Λες να πειραματίζονται σε νέα είδη;
Μιούζικαλ στο προηγούμενο, κωμωδία τώρα κτλ;

Για να μας πει κάποιος που γνωρίζει: υπήρχε στην σειρά του 60 (ή αργότερα) κανένα στοιχείο γιατί τα Tribles αναπαράγονται με τέτοιους ρυθμούς, ή τώρα το εξηγήσαν πρώτη φορά;

Το μόνο που θυμάμαι, αν θυμάμαι καλά, ήταν ότι δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στους Κλίγκονς.

Αν και κλεμμένο από τα γκρεμλινς η τελευταία ιδέα

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και κλεμμένο από τα γκρεμλινς η τελευταία ιδέα

Τα tribbles προϋπήρξαν των γκρέμλινς καμια 20αριά χρόνια.

Λες να πειραματίζονται σε νέα είδη;
Μιούζικαλ στο προηγούμενο, κωμωδία τώρα κτλ;

Για να μας πει κάποιος που γνωρίζει: υπήρχε στην σειρά του 60 (ή αργότερα) κανένα στοιχείο γιατί τα Tribles αναπαράγονται με τέτοιους ρυθμούς, ή τώρα το εξηγήσαν πρώτη φορά;

Το μόνο που θυμάμαι, αν θυμάμαι καλά, ήταν ότι δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στους Κλίγκονς.

Απ'όσο θυμάμαι το χαρακτηριστικό των tribbles που αιτιολογούσε γρήγορη αναπαραγωγή ήταν ότι γεννιόντουσαν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και το ότι ήταν ερμαφρόδιτα. Συν τοις άλλοις ήταν και ιδιαίτερα λαίμαργα!!!

Last edited by a moderator:
Έχουν ξαναεμφανιστεί σε άλλο επεισόδιο περα από αυτό το short treck;

Μόνο στην κλασσική σειρά των 60'ς, ή κάνω λάθος; :hmmmm:

Στην πρώτη σεζόν ο Λόρκα είχε ένα στο γραφείο του, αλλά τον έβλεπα πολύ άνετο με το κατοικίδιό του.
(Μάλλον γιατί ο ραγδαίος αναπαραγωγικός παράγοντας δεν είχε ακόμα εμφυτευθεί στο είδος, υποθέτω).

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery [Netflix]

Έχουν ξαναεμφανιστεί σε άλλο επεισόδιο περα από αυτό το short treck;

Στο TOS, στην 2η σεζόν.

Στο DS9 είχαμε ένα επεισόδιο Tribute στο original, όπου η DAX και Sisco πανε πισω
Όλα τα λεφτά στο επεισόδιο η φάτσα του Worf όταν συζητά για αυτά τα ‛detestable creatures’ , δείτε το επεισόδιο , είναι καλό ;-)

Αλλά και ο Φλοξ, o γιατρός του Enterprise έχει ένα δείγμα.

Ξεχαστήκαμε!

Στις 14 βγήκε το Short Trek με τον τίτλο: "ask not".

Καλό ήταν.:a0210:

Το Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσουν 2 μαζί, σε τελείως διαφορετικό στυλ.
(Στο τέλος του επεισοδίου έχει teaser, να το πούμε έτσι).

Βγήκε και το τελευταίο Short Trek προ ημερών, με τον τίτλο: "Children of Mars".
(κοινωνικο και συγκινητικό)

έχει και μια αναφορά σε οθόνη (για το γεγονός που συνέβη στο επεισόδιο) από τον Picard και τη λύπη του για ό,τι συνέβη

Απάντηση: Re: Star Trek TV-Series (2017)

Αμα ειναι να ξαναδουμε γαμπρονια, τζιτζιλονια, μαρκησιους και καρδιναλιους ... να μου λειπει !

ΤΡΕΧΑΛΗΤΟ ΕΧΕΙ ? Η ολοι περπατανε χωρις να τρεχουν ? (επειδη ενας gentleman, ποτε δεν τρεχει !)
Θα διαρραγει ο κρυφος ερωτας των χαρακτηρων του TNG με την κουλτουρα/συμπεριφορα των
ακαδημαικων στο MIT ?

(Οι πρεσβυτεροι με τα απεριτιφ και τα κομψα σχολια ... στο lounge και πολυ τους ειναι !!!!!)

ΔΕΝ θυμαμαι τι ψηφισα στην 1η σεζον, αλλα μολις τωρα που τελειωσα την 2η ...
θα πρεπει να απολογηθω για το παραπανω post. Η 2η σεζον οχι μονο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
(σεναριο, VFX, χαρακτηρες, πλεξη, ανατροπες, σασπενς και ΝΑΙ ... τρεχαλητο και δραση)
αλλα μαλλον η χρυση τομη αναμεσα σε TOS και TNG. Ποτε μου, δεν ερωτευθηκα τα
original series (υπερφιαλος παληκαρισμος) αλλα και τα nextgen series (ελιτιστικος ναρκισισμος)
Το ST Discovery κατορθωσε να κρατηθει στην μεση. Ουτε αριστερα, ουτε δεξια ......
.... Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ .... στην μεση !

Μπραβο, μπραβο, μπραβο ! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Star Trek TV-Series (2017)

θα πρεπει να απολογηθω για το παραπανω post. Η 2η σεζον οχι μονο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
(σεναριο, VFX, χαρακτηρες, πλεξη, ανατροπες, σασπενς και ΝΑΙ ... τρεχαλητο και δραση)
original series (υπερφιαλος παληκαρισμος) αλλα και τα nextgen series (ελιτιστικος ναρκισισμος)
Το ST Discovery κατορθωσε να κρατηθει στην μεση. Ουτε αριστερα, ουτε δεξια ......

Μαζί σου σε ολα

Re: Απάντηση: Re: Star Trek TV-Series (2017)

Μαζί σου σε ολα

Εναντίον σας σε όλα.