Αν και κλεμμένο από τα γκρεμλινς η τελευταία ιδέα
Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λες να πειραματίζονται σε νέα είδη;
Μιούζικαλ στο προηγούμενο, κωμωδία τώρα κτλ;
Για να μας πει κάποιος που γνωρίζει: υπήρχε στην σειρά του 60 (ή αργότερα) κανένα στοιχείο γιατί τα Tribles αναπαράγονται με τέτοιους ρυθμούς, ή τώρα το εξηγήσαν πρώτη φορά;
Το μόνο που θυμάμαι, αν θυμάμαι καλά, ήταν ότι δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στους Κλίγκονς.
Στο TOS, στην 2η σεζόν.Έχουν ξαναεμφανιστεί σε άλλο επεισόδιο περα από αυτό το short treck;
Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα ειναι να ξαναδουμε γαμπρονια, τζιτζιλονια, μαρκησιους και καρδιναλιους ... να μου λειπει !
ΤΡΕΧΑΛΗΤΟ ΕΧΕΙ ? Η ολοι περπατανε χωρις να τρεχουν ? (επειδη ενας gentleman, ποτε δεν τρεχει !)
Θα διαρραγει ο κρυφος ερωτας των χαρακτηρων του TNG με την κουλτουρα/συμπεριφορα των
ακαδημαικων στο MIT ?
(Οι πρεσβυτεροι με τα απεριτιφ και τα κομψα σχολια ... στο lounge και πολυ τους ειναι !!!!!)
ΔΕΝ θυμαμαι τι ψηφισα στην 1η σεζον, αλλα μολις τωρα που τελειωσα την 2η ...
θα πρεπει να απολογηθω για το παραπανω post. Η 2η σεζον οχι μονο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
(σεναριο, VFX, χαρακτηρες, πλεξη, ανατροπες, σασπενς και ΝΑΙ ... τρεχαλητο και δραση)
αλλα μαλλον η χρυση τομη αναμεσα σε TOS και TNG. Ποτε μου, δεν ερωτευθηκα τα
original series (υπερφιαλος παληκαρισμος) αλλα και τα nextgen series (ελιτιστικος ναρκισισμος)
Το ST Discovery κατορθωσε να κρατηθει στην μεση. Ουτε αριστερα, ουτε δεξια ......
.... Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ .... στην μεση !
Μπραβο, μπραβο, μπραβο ! :2thumb22sup:
ΔΕΝ θυμαμαι τι ψηφισα στην 1η σεζον, αλλα μολις τωρα που τελειωσα την 2η ...
θα πρεπει να απολογηθω για το παραπανω post. Η 2η σεζον οχι μονο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
(σεναριο, VFX, χαρακτηρες, πλεξη, ανατροπες, σασπενς και ΝΑΙ ... τρεχαλητο και δραση)
αλλα μαλλον η χρυση τομη αναμεσα σε TOS και TNG. Ποτε μου, δεν ερωτευθηκα τα
original series (υπερφιαλος παληκαρισμος) αλλα και τα nextgen series (ελιτιστικος ναρκισισμος)
Το ST Discovery κατορθωσε να κρατηθει στην μεση. Ουτε αριστερα, ουτε δεξια ......
.... Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ .... στην μεση !
Μπραβο, μπραβο, μπραβο ! :2thumb22sup:
Μαζί σου σε ολα
Και εγώ μαζί σουΕναντίον σας σε όλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.