Εγώ είμαι κάπου ανάμεσα.
Ο κύβος τελικά δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη σειρά, και όσο να ναι είναι ότι πιο συμβατικά δυνατό στο φραντσαις δεν μπορείς να το αφήνεις έτσι.
Τα ίδια και οι Μποργκ. Ότι πιο φοβιστικό υπάρχει στο σύμπαν, Ζόμπι ανθρωπομηχανές και πετάχτηκαν απο το παράθυρο!!!
Τα ίδια με τους Ρόμουλανς. Αν είναι δυνατόν ολόκληρη αρμάδα έφτασαν στο στοχο και κωλυσιεργούσαν για να εξυπηρετηθεί το σενάριο! Και μετά το έβαλα στα πόδια!
Και άλλα που στα δικά μου μάτια ήταν χαμένες ευκαιρίες για 10άκι στη πρώτη σεζόν.
(Αντιλαμβάνομαι πλήρως βέβαια ότι δεν διπλώνουν όλα αυτά σε δέκα επεισόδια, οκ, αλλά γιατί δημιούργησες τις προσδοκίες και μας αφήνεις με το πουλί στο χέρι???
Απο την άλλη όλα τα επεισόδια κρατούσαν μια ισορροπία μεταξύ της εξέλιξης της νέας ιστορίας και της απόδοσης τιμών στα παλιά και στους φανς. Χωρίς να το επιδεικνύουν, χωρίς φανφάρες και πλατιάσματα. Και μόνο γι αυτό μπορείς να συγχωρέσεις πολλά imo. Ταυτόχρονα σεβάστηκαν τις αρχές του Φραντσαις στο έπακρο, προώθησαν σύγχρονα μηνύματα, πήραν θέση ξεκάθαρα και τολμηρα, δεν κότεψαν σε αυτό.
Υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κανείς, αλλά μόνο ένας κακεντρεχής θα έλεγε ότι δεν υπήρξε σενάριο, προβληματισμοί και σταρ τρεκ συνέχεια. Τ´ρα αν θέλουμε να πιαστούμε απο δευτερεύοντα οκ, δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει τηλεοπτική σειρά ή ταινία που να μην μπορεί να το κάνουμε. Το θέμα είναι να υπάρχει κάποιο νόημα και ουσία σε αυτά που λέμε.
πχ το άρθρο της guardian που ανέβασε ο λουλ και είναι για τα σκουπίδια.