Star Trek: Picard [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 13 32.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 16 40.0%
  • Καλή

Votes: 3 7.5%
  • Μέτρια

Votes: 7 17.5%
  • Κακή

Votes: 1 2.5%

• Total voters
    40
Νομίζω το 5ο είναι το πιο star trek επεισόδιο που έχω δει εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια. Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε αλλά σίγουρα διασκεδάζω με την διαδρομή.

+1 μακαρι και τα υπολοιπα να ναι στον ιδιο δρομο..

ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ο (και κάτι παράπάνω) το 6ο.

τηρούνται οι σταρ τρεκ ισορροπίες ... προβλέπεται επική συνέχεια
δεν υπάρχουν λόγια...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στην αρχή είχε διάφορα σορόπια..
αλλά προς το τέλος ήταν πολύ καλό! ;)

Το επόμενο θα είναι καλύτερο! :cool:

όντως ήταν καλύτερο :D

Δεν περίμενα να δω κάτι που θα πλησιάζει το e1, κι όμως!

Η σειρά με έπεισε, οπότε κάπου εδώ θα το σταματήσω για λίγο και θα κάνω μαραθώνιο με τα τρία τελευταία.

Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει κανείς που να θέλει κουβεντούλα με θεωρίες για τη συνέχεια, που να νοστάλγησε με τις άπειρες αναφορές στα παλιά (όχι μόνο ΤNG...), που να ξύνησε με κάποιες αστοχίες (υπάρχουν κι αυτές και είναι πολλές)?
Που πήγαν οι τρεκκις?:ADFADF1:

Πολύ καλό.
Θα πρότεινα σε όσους θέλουν να δουν "αυθεντικό" star trek να ξαναδούν την πρώτη σειρά του 66 με τον Κερκ και τον Σποκ, να σταματήσουν τη γκρίνια, και να αφήσουν εμάς τους υπόλοιπους να απολαύσουμε τον Pickard.
Να φάνε και καμιά πίτσα τα παιδιά...
https://intl.startrek.com/videos/watch-how-to-make-bunnicorn-pizza-from-star-trek-picard

Θα συμφωνήσω (και σεβαστή/κατανοητή και η αντίθετη άποψη).

Απο την άλλη αν δεν έχεις δει ΤΝG VOY και DISCO s02 (αυτό πιθανότατα θα χρειαστεί για τη συνέχεια...) τι ποσοστό απο το PIC θα δεις?
Ο γέρος με τα τρεμάμενα χέρια και ο ψηλός μάγειρας και το ψυχρό ρομποτ... χμμμμ, δεν...
imo είναι απαραίτητο να έχεις νιώσει τα παλιά. Έτσι θα εκτιμήσεις καλύτερα τη δουλειά που έχει γίνει σε αυτό.
Καλώς ή κακώς το PIC έχει φτιαχτεί για trekkies. Είναι αυτό που έπρεπε να γίνειτο 2009, ώστε να δεθούν τα παλιά και με τα νέα.
Κάλιο αργά παρά ποτέ.

Ένα άλλο σχετικό παράδειγμα είναι το doctor sleep. Αν κάποιος αρχίσει τις συγκρίσεις με το shine το παιχνίδι έχει χαθεί από τα αποδυτήρια. Αν το δει σαν αυτόνομη ταινία θα περάσει ένα εξαιρετικό 3ωρο. Όπως και εγώ.

Παιδιά εγώ είμαι μεγάλος fan του Star trek, ειδικά του TNG και του Picard. Το έβδομο το είδα 3 φορες. Συγκινήθηκα, ανατρίχιασα μπορεί και να δάκρυσα λίγο. Το επεισόδιο με πήγε 25 χρονια πριν...
Για την σειρά τώρα ακόμα δεν ψήφισα ακομα, περιμένω να δω που θα καταλήξει. Το ότι βλέπω πράματα που δεν μου αρέσουν είναι γεγονός. Κακό γράψιμο, φτωχές ερμηνείες και αλλα πολλά που δεν θυμίζουν Star Trek.

Δεν υπαρχει η τελεια σειρα για ολους σας ξεχωριστα.

απολαυστε αυτο που εχετε , αλλωστε ουτε εσεις δεν ειστε ακριβως οι ιδιοι οπως οταν πρωτογνωρισατε την σειρα αυτη.

Είναι κάτι που θα μπορούσε να δει κάποιος που δεν έχει δει ποτέ star trek?

ενα μεγαλο κομματι της αξια της σειρας ειναι οι χαρακτηρες που εχουμε αγαπησει απο το παρελθον, οποτε σιγουρα δεν προκαλει εντονα συναισθηματα σε καποιον που δεν εχει ιδεα με το lore. Απο την αλλη ομως, ειναι σιγουρο οτι κατα την παροδο των χρονων εχεις απορροφησει και γνωριζεις χαρακτηρες και "εικονες" απο τις παλιες σειρες.
Παντως νομιζω οτι ο τροπος που εχει στηθει δεν αποτρεπει καποιον που δεν εχει ιδεα, να την δει. Το altered carbon, για παραδειγμα, δεν ειναι πιο ευκολο για τον θεατη.

Μη έχοντας το μπακραουντ της σειράς αδικείς το σενάριο, αδικείς τις ερμηνείες, αδικείς τα technobubbles και τοσα άλλα. Εντέλει αδικείς τη σειρά αλλά και τον εαυτό σου.
Σα να βρίσκεσαι σε πασχαλινό τραπέζι με αγνώστους και πρώτη φορά ξερω γω, χωρίς αναμνήσεις, γνώση της παράδοσης και την αναλογη διάθεση (μπορεί να είναι και ατυχές το παράδειγμα, αλλά έτσι το βλέπω).
Καλά θα περάσεις αλλά το ίδιο καλά θα περάσεις και μια συνηθισμένη Κυριακή σε ταβέρνα.
Οπότε αμα πεινάς είναι ωραίο το φαί.

Αν είσαι πιτσιρικάς μπορεί να είναι αφορμή για να ασχοληθείς με την ιστορία περισσότερο.
Αν είσαι μεγάλος, εφόσον δεν σου φάνηκε ενδιαφερόν στο παρελθόν δε βλέπω το λόγο που το PIC θα το αλλάξει αυτό.

Εγώ πάντως, που δεν υπήρξα ποτέ μεγάλος φαν του Σταρ Τρεκ, παρακολουθώ μια πολύ καλογυρισμένη σειρά που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή, οποιουδήποτε θεατή.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως. Ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Πάντα ήθελα να καταλάβω την τρέλα με την σειρά, είχα ξεκινήσει τα πρώτα του 60 σε κάποια φάση αλλά μου φάνηκαν παιδαριώδη, ίσως αυτό που είναι πιο μοντέρνο να μου αρέσει και να δω μετά και τα παλιά.

Απάντηση: Re: Star Trek: Picard [CBS/Amazon]

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως. Ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Πάντα ήθελα να καταλάβω την τρέλα με την σειρά, είχα ξεκινήσει τα πρώτα του 60 σε κάποια φάση αλλά μου φάνηκαν παιδαριώδη, ίσως αυτό που είναι πιο μοντέρνο να μου αρέσει και να δω μετά και τα παλιά.

Noμιζα οτι ενας κοντινος σου συμφορουμιτης εκει πανω κοντα σε σενα καθως τον επισκεπτοσουν, θα ειχε φροντισει εως τωρα να σε πεισει να τη δεις.
Καλα τον λενε κρυφο γουκα.
a086.gif

Αρκετό μπλα μπλα είχε πάντως και το τελευταίο..

Νομίζω επίτυδες τα φτιάχνουν τα trailer για τα επόμενα ουάου.. :cool:

Δεν υπαρχει περιπτωση να συγκινηθει το ιδιο ενας που εχει δει και συνδεθει με τις παλιες σειρες και ταινιες το ιδιο με εναν νεο.

Εδω και μερικα επεισοδια στην ουσια αναβιωνουμε μια μια τις σειρες και ακουμπαμε παλιους ηρωες και πρωταγωνιστες που λογικο ειναι να εχουν προκαλεσει στους φανς ριγη συγκινησης.

Ολος ο πρωτος κυκλος ειναι στην ουσια μια συζευξη με το παρελθον να μαζεψουμε την ομαδα και να αρχισουμε στον δευτερο κυκλο την κανονικη ιστορια.

Re: Απάντηση: Re: Star Trek: Picard [CBS/Amazon]

Noμιζα οτι ενας κοντινος σου συμφορουμιτης εκει πανω κοντα σε σενα καθως τον επισκεπτοσουν, θα ειχε φροντισει εως τωρα να σε πεισει να τη δεις.
Καλα τον λενε κρυφο γουκα.
a086.gif

Μου έχει πει επανειλημμένα για αυτα.....μου υποσχέθηκε να μου πει τα top hits της πρώτης σειρας για να μην βαρεθώ... :flipout: