Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως. Ίσως του δώσω μια ευκαιρία. Πάντα ήθελα να καταλάβω την τρέλα με την σειρά, είχα ξεκινήσει τα πρώτα του 60 σε κάποια φάση αλλά μου φάνηκαν παιδαριώδη, ίσως αυτό που είναι πιο μοντέρνο να μου αρέσει και να δω μετά και τα παλιά.
Καλά η original του 1966 δεν βλέπετε. Και εγώ που είμαι fan προσπάθησα τελευταία να την ξανά δω και στο τρίτο επεισόδιο την παράτησα.
Τώρα η TNG που είναι και η αγαπημένη μου αν και του 1987 νομίζω βλέπετε αρκετά καλά. Αυτή να δεις να μπεις στο νόημα του Picard.
Στο Voyager άρχισε να μου κάνει νερά... :silly:
Βαλε του να δει μερικα επεισοδια απο τον τεταρτο κυκλο που ερχεται η SEVEN να γλυκαθει :drool1: και υστερα ξανα πιαστε τα απο εκει που τα ειχατε αφησει.
Πάει για άμεση σύνδεση με την Τ.Ν. του Discovery. Για να δούμε αν θα κολλήσουν κάπως και οι Borg με αυτή ή θα είναι απλοί περαστικοί στη μεγάλη ιστορία...
Πάει για άμεση σύνδεση με την Τ.Ν. του Discovery. Για να δούμε αν θα κολλήσουν κάπως και οι Borg με αυτή ή θα είναι απλοί περαστικοί στη μεγάλη ιστορία...
Λες ?
σκεφτομενος αυτο αναρωτιεμαι αν οποιος εχει τα δικαιωματα του franchise επιβαλλει καποια πραγματα για να συνδεθουν καποια στιγμη ?
Εμείς πάντως που είμαστε μεγάλα μεγάλα παιδιά πριν λίγους μήνες τελειώσαμε το voyager και πριν κάνα δυο μήνες βάλαμε το TNG ( τώρα είμαστε στον δεύτερο κύκλο).
Και το ωραίο είναι πως ότι έχουμε δει το τελευταίο καιρό από αυτές τις δύο φορές είναι ένα φρεσκάρισμα που βρισκεται σε αρκετά σημεία στην νέα σειρά.
Όσοι έχετε δει την τελευταία σεζόν του doctor who, δεν βρίσκετε ομοιότητες μεταξύ cybermen και borg;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.