Star Trek: Picard [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 13 32.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 16 40.0%
  • Καλή

Votes: 3 7.5%
  • Μέτρια

Votes: 7 17.5%
  • Κακή

Votes: 1 2.5%

• Total voters
    40
Kαλύτερα μαζί με το 3ο νομίζω. imo δεν βλέπεται μόνο του το 2ο.
Έπαιξαν καθυστερήσεις στη τελευταία σκηνή (με ψιλοχάλασε).

ΥΓ Καταπληκτική δουλειά με την βασίλισσα.

Τα είδα και τα δύο μονοκοπανιά στο αεροπλάνο. Μαγεύτηκα και τα δύο ήταν υπέροχα. Η ιστορία φαίνεται να είναι γ@μ.τη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε καλό επίπεδο, αλλά σταθερά προς τα κάτω μετά τα δύο πρώτα. Κρίμα. Ειδικά στο 4ο μάλλον χάθηκε μεγάλη ευκαιρία...

Είχε βέβαια και μια καλή σκηνή...

FOoa_kEXIAAR3i0

O ίδιος τύπος απο το voyage home :)
Kirk Thatcer https://en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Thatcher

FOoa_1uWQAAbrff

Δεν μπαίνει στις ράγες με τίποτα. πάλι χαμηλότερα των προσδοκιών.
Οκ ο Φρέικς μπορεί και δίνει ένα παλιομοδίτικο αέρα σταρ τρεκ που προσωπικά μου αρέσει.
Κακή εντύπωση μου έκανε ο τρόπος που επανέφεραν τον Σπάινερ και την Μπριόνες, για την Μπρέιντι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι, κάποιο εύρημα θα είναι, αλλιώς έλεος..
Και τo "ένα παρεάκι είμαστε" συνεχίζεται...
Λίαμ Τόμσον, συμετοχή πέραν της σκηνοθεσίας των δύο πρώτων επεισοδίων και δεν ξεχνάμε ότι πρωταγωνιστούσε στο (αγαπημενό του Ματαλας) back to the future
αλλα και του Πατέρα της Μπριόνες ως σύζυγος της Σέβεν.

Τώρα που είπα σέβεν, ο Supervisor Γκαρι Σέβεν είναι απο εδώ https://memory-alpha.fandom.com/wiki/Gary_Seven Aπο τα αγαπημένο επεισόδια TOS που όμως δεν αναπτύχθηκε.

Και δύο προβλέψεις που κυκλοφορούν αρκετά στους τρεκόπληκτους

Ο Q έβαλε το χεράκι του για τους γεννετικά τροποποιημένους - βλέπε Καν - και κατα συνέπεια "ξεκίνησε" τους Εugenics Wars. Οι οποόιοι έχουν τοποθετηθεί νωρίτερα στη κανονική ST ροή, αν και αμφισβητούνται.
Στη Tζουράτι μεταφέρθηκε η συνείδηση της βασίλισσας των Μποργκ και αυτή ήταν που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο να καλεί τον Πικαρντ. Άρα υφαίνεται συμμαχία/συνεργασία Μποργκ-Ομοσπονδίας

YΓ Πάλι καλά αποφύγαμε τον Σίσκο που την ίδια στιγμή είναι με τον Μπασίρ στα γκέτο του Σαν Φρανσίσκο.. Αν δεν ανέβει (πολύ) με βλέπω για 4η επαναληψη VOY. :ROFLMAO:

Επρεπε εξαρχης να το κανουν αυτο.

δυο σαιζον τωρα προετοιμασια για αυτο που ηθελαν τελικα ολοι....

δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει σε όλα τα media...
μόνο στους δρόμους δεν έχουν βγει οι trekkies (που κανονικά θα έπρεπε...)

Να προσθέσουμε ότι σήμερα 5 Απριλίου είναι και η star trek first contact day. H πρώτη επαφή με εξωγήινους (Vulcans 2063).

a36268ff5db3771c5ffc9a0687bd2063.jpg

ok πιάσαμε πάτο στα ε5 και ε6. Και τα δύο λιγότερο απο 40 λεπτά ως επι το πλείστον βαρεμάρας... οπότε τα καλά έρχονται :D

Ο Φρέικς σκηνοθέτησε και τα δύο με τα χρονικά πήγαινέλα του, αλλα αρχίζει να φαίνεται που πάει το πράγμα.

A! είχαμε και καμέο εμφάνιση του ΝΟΜΑD !!! Toν θυμάται κανείς?

H Κore (Κόρη) Σουνγκ είναι το πρώτο, μετά απο πολλά (σχετικά) επιτυχημένο πείραμα της φαμίλιας Σουνγκ. To εύρημα είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές μιας και η Μπριόνες είναι ανατολίτισα όπως και το επώνυμο του Άνταμ (πιθανόν υιοθετημένος και το έργο προσομοιάζει την μητέρα του? κάποια άλλη αγαπημένη του?)
Επίσης πιθανόν τα επιτεύγματα και οι εφευρέσεις των Σουνγκ να περνούν από γενιά σε γενιά, εξού και το πανομοιότυπο μοντέλο (συνθετική Σοτζι) 400 χρόνια αργότερα.

Σημαντική η αναφορά στα Shenzhen Conventions. Στη πραγματικότητα δεν υπάρχουν, αλλα με ένα μικρό τσεκ βρήκα αυτό https://en.wikipedia.org/wiki/He_Jiankui_affair
Επεξεργασία ανθρώπινου dna. Συνέβη. Ο He Jiankui έκανε τα πειράματα σε πανεπιστήμιο του Shenzhen στη νότια Κίνα, καταδικάστηκε απο την Κίνα και ο ΠΟΥ εξέδωσε οδηγία για να σταματήσει κάθε σχετική δραστηριότητα - πείραμα. Δεν είχα ιδέα.

Το παράδοξο με την Laris. Η Tallinn μίλησε Romulan, άρα Tallinn=Laris ταυροπροσωπία.. Πιθανόν παρακολουθεί/επιβλέπει τους Πικαρντ για γενιές. Αξιοπρεπές εύρημα και αυτό.
Υπήρξε ένας υπαινιγμός του Πικάρντ όσον αφορά τον επιβλέποντα του επιβλέποντα βέβαια. Μακάρι αυτή η ιστορία να προχωραγε κάπως. Έμεινε κενή απο το ΤΟS.

Η Τζουράτι οδεύει ολοταχώς για BorgQueen και μάλιστα όχι αφομοιωμένη, αλλα "2 απο 1" κατα το 7 απο 9... Ίσως μάλιστα κατ'επιλογή... Λίγο κριπι ότι κυκλοφορεί ελεύθερη στο LA... μπορεί και πολύ, αλλα δε νομίζω ότι θα αρχίσει να αφομοιώνει κόσμο, μιας και η Τζουράτι μάλλον θα διατηρήσει κάποιο έλεγχο ώστε να επανεμφανιστεί στην κανονική χρονική ροή ως borg queen που καλεί τον Πικαρντ για βοήθεια.

δεν εχω δει το τελευταιο αλλά προσωπικά δεν έχω πειστεί

έχει ολα τα συστατικά, κυρίως την αφρόκρεμα των χαρακτήρων του next generation, αλλά η εκτέλεση είναι λίγο μέτρια

ίσως φταίει το σενάριο, ίσως κάτι άλλο....

• Like
Reactions: takisot