Ποιός ήταν ο πρώτος Έλληνας χαρακτήρας στο Star Trek;![]()
Ο άδωνης (Θεός Απόλλων) δεν εμφανίζεται στο TOS όπου αιχμαλωτίζει το Enterprise?
Μήπως ο γιαλατζί Απόλλων του TOS????
Από την άλλη βέβαια η σειρά είναι εβραική οπότε? Τόμπολα!!!
Τι εννοείς??
Ότι στο τέλος κερδίζουν οι Φερένγκι?? Ε, τότε οι κανόνες που μας πρήζουν κάθε τόσο πρέπει να 'ναι το Ταλμούδ...:grandpa::grandpa:
Και Ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστής?
Και Ελληνικής καταγωγής πρωταγωνιστής?
Ο Colicos δεν ήταν; (αν και τον αναφέρουν ως Καναδό)
Αντίθετα στο Enterprise ... focus Captain Archer ...
H γνώμη μου είναι ότι κούρασε και αυτό, μεταξύ άλλων ...
Στον τρίτο κύκλο του DS9 εμφανίζεται εκτός των άλλων ό γνωστός μας Jefrey Combs (hint1 ΕΝΤ Commander Shran)
Γιάννη, δεν ξέρω εάν τον πρόσεξες – εμένα η κοπελιά μου τον κατάλαβε
Ερώτημα σε ποια την πέφτει J.C.?
Φαντάζομαι ότι ρωτάς τον Master John και όχι εμένα....
Τρίτος κύκλος DS9??? Δεν τον θυμάμαι καθόλου...λές να την έπεφτε στην αντιπαθέστατη Kira και να το πήγαινα στο γρήγορο???
Δεν την ΑΝΤΕΧΩ!!!!!!!!!:rifle::rifle:
είχε εκστασιαστεί με την Kira και απαιτούσε από τον Quark να του φτιάξει σεξοπρόγραμμα ολοσουίτας με αυτήν. Όταν η Kira διαπίστωσε πως ο Quark είχε υποκλέψει ολοφωτογραφία της, απλώς αντικατέστησε με το ολο-φώτοσοπ το κεφάλι της με αυτό του Quark, αφήνωντας τον "καημένο" τον Tiron, σύξυλο...![]()
...έχει παίξει τον Tiron, τον ρευστοποιητή Brunt και τον Weyoun στο DS9, τον μάνατζερ των παλαιστών στο επεισόδιο "Tsunkatse" του VOY και τον Ανδοριανό Commander Shran στο ΕΝΤ...
Ναι, το πήγαινα στο γρήγορο......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.