Star Trek Quiz for Trekkies

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Μόνο αυτοί οι δύο έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους, ή έχουν και με άλλους (Κλίνγκονς, Ομοσπονδιακούς)??

Το κοινό που έχουν μεταξύ τους, το μοιράζονται και με τους Anticans, αλλά δε νομίζω ότι σε διευκόλυνα με αυτή τη λεπτομέρεια... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Το κοινό που έχουν μεταξύ τους, το μοιράζονται και με τους Anticans, αλλά δε νομίζω ότι σε διευκόλυνα με αυτή τη λεπτομέρεια... :p

Όχι, καλέ, με βοήθησες...ποιοι είναι αυτοί???

Δεν έλπιζα ποτέ σε τόσα πολλά!!! Έτσι και αλλιώς, το έχω πάρει απόφαση ότι ποτέ δεν πρόκειται να βρω κάτι που ρωτάς στα Τρέκια!!!:D:D

Bάλε και μένα στο club Γιάννη... ούτε με googlάρισμα δε βγαίνει... :p

Ελπίζω να μην είναι τρικ ερώτηση, ευκολάκι, τύπου "δούλους" (μπετζοριανούς-ρεμουνιανούς) ή "μυστικές υπηρεσίες στρατιωτικού τύπου" (Ομπσίντιαν όρντερ - ταλ σιιρ) ή ίσως αυτοκρατορίες και ουδέτερη ζώνη ?
δεν θυμάμαι και τίποτα για του κανίβαλους να το ταιριάξω...

Bρε μην είστε προκατειλημμένοι, εύκολη είναι η ερώτηση...

Άντε, να την επαναδιατυπώσω ελαφρώς, να την κάνω γελοία:

Tί κοινό έχει η πρώτη εμφάνιση των Romulans με την πρώτη εμφάνιση των Cardassians στο Star Trek: The Next Generation;

Ε πες το βρε.... έτσι.... η πρώτη τους εμφάνιση σε καμιά 150ιά επεισόδια... ευκολάκι....

πες το εσύ ρε Γιάννη....:ADFADF1::BDGBGDB55:

Nope, δεν είναι αυτό...

Έχετε χρόνο μέχρι να το δει και ο opsim, που, αν και TOSάκιας, μάλλον θα το βρει αμέσως... :p

λολ

Τι εύκολο βρε? Σχεδόν μιά ώρα ψάχνω στο δίκτυο...
Είναι δυνατόν να αναγνωρίσει κάποιος κάτω από το μακιγιάζ το πρόσωπο του ηθοποιού ή να διαβάζει όλους τους ηθοποιούς στους τίτλους και επιπλέον να αποστηθίζει τα ονόματα?

Είσαι θεοπάλαβος ρε! :grinning-smiley-043

ps. O πασίγνωστος Dukat... μάλιστα...

:ernaehrung004:

Μήπως εγώ έχω δει τα επεισόδια του Τρεκ από κανά παράλληλο σύμπαν και δεν θυμάμαι ποτέ τίποτα από αυτά που βάζει η παλιόγατα??:Banane0:

Μάλλον, θα έχουν κυκλοφορήσει και ανέκδοτα επεισόδια με τον μαυρόγατο να τα ξέρει όλα απ' έξω!!!!!-bye-

ΥΓ

Εδώ ήξερε στους πόσους βαθμούς έπλεναν να μπλουζάκια του Κερκ για να μας εξηγήσει το λόγο που...έμπαιναν!!:rofl:

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Γιάννη δεν παίζεται ρε ο άνθρωπος...

Επόμενο quiz o warewolf (εύκολο βρεεεεεεεεεεεεε...!)

Τι να παιχθεί καλέ?? Κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν τη διαθήκη του Roddenberry....μάντεψε ποιον είχε ορίσει για συνεχιστή του έργου του!!!:Banane0:

Eπειδή μπερδέψαμε τον φίλο werewolf73, η απάντηση στην ερώτηση "Tί κοινό έχουν οι Romulans με τους Cardassians στο Star Trek: The Next Generation;" είναι: τον Marc Alaimo... :D

14518.jpg

O ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστός ως Gul Dukat, υποδύθηκε τον πρώτο Romulan που εμφανίστηκε στο TNG (Tebok, The Neutral Zone/S01E26):

romulam.jpg

όπως επίσης και τον πρώτο Cardassian (Gul Macet, The Wounded/S04E12):

l357899510000_1_1505.jpg