Star Trek Quiz for Trekkies

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

2ος ή 3ος κύκλος δεν ήταν; Αυτούς που έκαναν διάφορα ιατρικά πειράματα δε λες; Που είχαν γεμίσει αόρατα εξαρτήματα και αρρώστιες το πλήρωμα;

4ος.

Τα συγχαρητήριά μου παλιόγατε!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Και μόνο που άργησες τόσο να το βρεις μου φθάνει...:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

4ος.

Τα συγχαρητήριά μου παλιόγατε!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Και μόνο που άργησες τόσο να το βρεις μου φθάνει...:p

Aφού σου έχω ξαναπεί ότι στο Voyager είμαι αδύναμος, από το 2004-2005 έχω να τα δω, χτύπα αλύπητα... :p :laugh:

Πρωτοποριακό επεισόδιο!

Έγινε μόδα στις μέρες μας

demotivational-posters-smartphones.jpg

:p

rofl@tmjuju

Για να συνεχίσουμε με την ακόλουθη ερώτηση: ποιά σκάφη της Ομοσπονδίας θυμόσαστε που να έχουν εξοπλιστεί μόνιμα ή προσωρινά με συσκευή προκάλυψης (cloaking device);

2 θυμάμαι...

To Defiant (το Defiant 2 πιάνεται?) και το άλλο που πήγε ο Ράικερ με τον παλιό του καπετάνιο. Το κράταγαν και μυστικό...

Βέβαια, αν θεωρούνται Ομοσπονδία και τα Ρωμυλιανά στις περιπτώσεις συμμαχίας (π.χ. DS9), τότε και αυτά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

2 θυμάμαι...

To Defiant και το άλλο που πήγε ο Ράικερ με τον παλιό του καπετάνιο. Το κράταγαν και μυστικό...

Ο Πήγασος, σωστά... :a0210:

Έχουμε τα πρώτα δύο, εγώ θυμάμαι τουλάχιστον άλλα δύο και λογικά θα μου ξεφεύγουν και κάποια... ;)

edit: Θυμήθηκα κι ένα τρίτο... :p

Είχαν κλέψει κάποτε στο DS9 ένα όχημα των dominion,
Με cloak
Το χρησιμοποίησαν* για να σαμποτάρουν την περιορισμένη πηγή ναρκωτικών ‛the white’ κατά τον αποκλεισμό της wormhole
*Άρα το θεωρώ => δικό μας όχημα :p
JL κακώς θυμάσαι μόνο 3
Όλες οι νάρκες κατά τον αποκλεισμό ήταν cloaked (and self-replicating)

Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι εάν οι νάρκες ήταν 100αδες ή χιλιάδες για να σου δώσω νούμερο :p

Σε υπερπαραγωγή (ταινιάρα) είδαμε
Uncloaked Warbird vs Φαλαινοθηρικό
:D

Ένα ένα μου έρχονται, τα παρατάω κάπου εδώ :D

Είχαν κλέψει κάποτε στο DS9 ένα όχημα των dominion,
Με cloak
Το χρησιμοποίησαν* για να σαμποτάρουν την περιορισμένη πηγή ναρκωτικών ‛the white’ κατά τον αποκλεισμό της wormhole
*Άρα το θεωρώ => δικό μας όχημα :p

Αν το γενικεύσουμε σε federation crew, τότε σαφώς και πολλαπλασιάζονται τα αποτελέσματα... ;)

JL κακώς θυμάσαι μόνο 3
Όλες οι νάρκες κατά τον αποκλεισμό ήταν cloaked (and self-replicating)

Eίναι σκάφη οι νάρκες; :p :laugh:

Tα 2 από τα 3 πάντως, είναι πολύ εύκολα...

Να βάλω μία δύσκολη?

Θυμάστε εξωγήινο είδος το οποίο πρωταγωνιστεί σε ολόκληρο επεισόδιο, αλλά, που ποτέ δεν μάθαμε το όνομά του?

1η σαιζόν, επεισόδιο 11, Εντερπράιζ.

Κάτι περίεργοι με ένα πράσινο αστροσκάφος. Μόνο πυροβόλαγαν σε όλο το επεισόδιο, κάναν και ένα ντου στο πλοίο του συνονόματου, αλλά, δεν μάσησε...έφτιαξε κανόνια και τους πήρε το σκαλπ!!!:Banane0:

Tα 2 από τα 3 πάντως, είναι πολύ εύκολα...

Άντε να συμπληρώσω κι εγώ τα άλλα τρία:

1) Enterprise D, στο ίδιο επεισόδιο με τον Πήγασο.

2) Enterprise του Kirk, στο 2o επεισόδιο του 3ου κύκλου (The Enterprise Incident).

3) Federation Holo-deck Ship, στο Star Trek: Insurrection...

:laugh:
Τι ειναι αυτη η πρασινη μυξα που πεταει o O, στο τοτεμ (και πεφτει και στον e) ?
:laugh:

Σατυρίζει το επεισόδιο Arena, όπου ο Kirk, χρησιμοποίησε θείο, νιτρικό κάλιο και κάρβουνο (που βρήκε σε μια όχθη ενός εξωγήινου περιβάλλοντος) για να φτιάξει μπαρούτι, ένα μπαμπού ως κάννη και κάτι διαμάντια μεγέθους αυγού, ως βλήματα, ενάντια στον Gorn (το "τοτέμ" :laugh: ).

Ενδεικτικά, μερικές σκηνές από το επεισόδιο:

http://www.youtube.com/watch?v=Z1eFdUSnaQM

http://www.youtube.com/watch?v=HxQqJbW-ohw

Το διαβόητο μπαμπού-κανόνι, εκτός της google, έχει απασχολήσει και τους Mythbusters... :flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=i5DVWEvdQwQ