Απλή συνωνυμία!!
Το Qκόριτσο ήταν μια γλυκούλα ξανθούλα σε ένα επεισόδιο του TNG. Θα μας την βρει ο γάτος...:Banane0:
μμμ
Οlivia D'Abo...right?
Νταξει, δεν ειναι και Μαγκι, αλλα μια χαρα κορουλα ειχε.
Το όνομά της είναι Amanda Rogers.
Του χαρακτήρα. Της ηθοποιού που την υποδύονταν, Οlivia D'Abo...![]()
Του χαρακτηρα εννοεις ετσι?
Του χαρακτήρα. Της ηθοποιού που την υποδύονταν, Οlivia D'Abo...![]()
Άλλο κατάλαβα εγώ, ευχαριστώ για την διόρθωση Γιάννη.
Πρώτη της εμφάνιση της κυρίας στο "Conan the Destroyer", ίσως ότι καλύτερο είχε εκείνη η ταινία.
Μια που συζητούσαμε για "νουβέλες" του Shatner, to Τechwar το έχει διαβάσει κανείς σας? Είχα παρακολουθήσει περιστασιακά την σειρά.
Τις νουβέλες όχι, αλλά είχα παρακολουθήσει κι εγώ για λίγο τη σειρά (τα πρώτα 5-6 επεισόδια στη γερμανική τηλεόραση, μεταγλωττισμένα :BDGBGDB55: ).
Καλή ιδέα για αναζήτηση, Πάνο... :2thumb22sup:
Μια που έχει περάσει μια 20ετία από τότε, αν θυμάμαι καλά υπήρχε κάτι στην κεντρική ιδέα που θύμιζε Matrix, έτσι δεν είναι?
Μάλλον Johny Mnemonic περισσότερο θα έλεγα, διανθισμένο με τεχνο-νουάρ στοιχεία...
Τότε με είχε απογοητεύσει πάντως και μάλλον δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη, αλλά θα ήθελα να το ξαναθυμηθώ για νοσταλγικούς λόγους...![]()
Μπράβο, πληροφορίες και λοιπά κρυμμένα μέσα σε ένα δίκτυο, έτσι δεν είναι?
Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχαν κάτι τερματικά σαν "συγκρουόμενα με κλωβό" με τα οποία μπαίνανε σε αυτό το δίκτυο, εν είδει εικονικής πραγματικότητας.
Και η βασική πλοκή περιστρέφονταν γύρω από ένα ναρκωτικό, το Tek και τους διακινητές του, τους Teklords, με τον πρωταγωνιστή να είναι ιδιωτικός ντετέκτιβ, αποπεμφθείς πρώην μπάτσος...
Όσα περισσότερα γράφεις τόσα περισσότερα θυμάμαι, όντως κάπως έτσι πρέπει να ήταν.
Τις νουβέλες όχι, αλλά είχα παρακολουθήσει κι εγώ για λίγο τη σειρά (τα πρώτα 5-6 επεισόδια στη γερμανική τηλεόραση, μεταγλωττισμένα :BDGBGDB55: ).
Καλή ιδέα για αναζήτηση, Πάνο... :2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.