Star Trek Quiz for Trekkies

like the bad penny εμφανίστηκε ο Γιάννης...αυτό ακριβώς λέω, τίτλος επεισοδίου "Dreadnaught".
Για την περίπτωσή σου θα αναφωνήσω ως doctor McCoy: "Jim, there's nothing I can do, there is no cure!!!!!" Πολλά :grinning-smiley-043
Άντε, βάλε και συ κάτι.

ΤΟS 3rd Season & Enterprise, αν θέλεις να με δυσκολέψεις... ;)

Ποιοί δύο θα μπορούσαν να είναι Q;

TOS, 1ος κύκλος

TNG, 3ος κύκλος

Τί εστί Mintaka;

ΤΝG, 3ος κύκλος

edit: Καλώς τον Dalanik !!! -bye-

Last edited:
Aπό το "Enterprise" πρόκοψες, έχω δει μόνο αποσπασματικά επεισόδια. Για Mintaka ας περιμένουμε κάποιον άλλο. Q θα μπορούσαν να είναι στο TOS οι Metrons στο "Αrena" ή οι Thasians στο "Charlie X".

Οι Μιντάκα πρέπει να ήταν συγγενείς των Βολκάνων αλλά της παλαιολιθικής εποχής ή κατι τέτοιο. Τους είχαν στο "μάτι" ο Πικάρ και η παρέα, αλλά τους χάλασε η κάλυψη και τους τσάκωσαν.
Νομίζω ότι σε αυτό το επισόδειο πήραν (πάλι) κάποιον στο Enterprise καταστρατηγόντας την prime directive (πάλι)...

ΥΓ Γειά σου και σένα Γιάνναρε!

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Aπό το "Enterprise" πρόκοψες, έχω δει μόνο αποσπασματικά επεισόδια. Για Mintaka ας περιμένουμε κάποιον άλλο. Q θα μπορούσαν να είναι στο TOS οι Metrons στο "Αrena" ή οι Thasians στο "Charlie X".

Οι Μιντάκα πρέπει να ήταν συγγενείς των Βολκάνων αλλά της παλαιολιθικής εποχής ή κατι τέτοιο. Τους είχαν στο "μάτι" ο Πικάρ και η παρέα, αλλά τους χάλασε η κάλυψη και τους τσάκωσαν.
Νομίζω ότι σε αυτό το επισόδειο πήραν (πάλι) κάποιον στο Enterprise καταστρατηγόντας την prime directive (πάλι)...

ΥΓ Γειά σου και σένα Γιάνναρε!

Σωστοί και οι δύο !!!
:worshippy: :worshippy: :worshippy:

(Αν και οι Metrons και οι Thasians μου είχαν διαφύγει εντελώς, τον Trelane και τον παππού στον Rana IV που είχε "φάει" τους Hushnoks, είχα κατά νου... :p )

ΜΙα που βλέπω πολλά γνωστά παλικάρια μέσα στο forum, θα κάνω μια ερώτηση:
Ποιοι ήταν οι Paxun? (ελπίζω να θυμάμαι καλά το όνομα)

ΜΙα που βλέπω πολλά γνωστά παλικάρια μέσα στο forum, θα κάνω μια ερώτηση:
Ποιοι ήταν οι Paxun? (ελπίζω να θυμάμαι καλά το όνομα)

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Προσκυνώ... Tα κατάφερες... Δεν το θυμάμαιαιαιαιαιαι !!! :flipout: :flipout: :flipout:

(3oς κύκλος TOS; Δεν πειράζει, μου έδωσες ιδέα για την επόμενη ερώτηση... :D )

edit: Dalanik, Χατζηγεωργίου, tmjuju! Βοήθεια !!!

Πήγαν για ύπνο τα χρυσά μου. Πάντως έκανα λάθος το όνομα, είναι οι Paxans. Anyway, TNG, season 4 επεισόδιο "clues". Οι Paxans ήταν μια ξενόφοβη φυλή σε ένανα πλανήτη, αρκετά προηγμένη που όταν τους ανακάλυψε κατά λάθος το Enterprise ήθελαν να το εξοντώσουν. Όμως ο Picard τους έπεισε να σβήσουν όλα τα στοιχεία της συνάντησής τους με αυτούς, ακόμα και τη μνήμη αυτής της συνάντησης πλην φυσικά του ποζιτρονικού εγκεφάλου του Data τον οποίο διέταξε ο Picard να μην πει τίποτα. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αφήνοντας ίχνη και σημεία που έδειχναν ότι κάτι έγινε, ωθώντας το πλήρωμα να ερευνήσει την όλη κατάσταση.

Έπρεπε να το αφήσεις βρε, μήπως το έβρισκε κανένας άλλος... Κι είχα να το δω κάτι αιώνες το επεισόδιο, ευκαιρία για μια επανάληψη.

Λοιπόν, συνεχίζουμε, με κάτι παρόμοιο, ηχητικά...

Ποιοί ήταν οι Pakled;

(Όχι, δεν είναι κάποιος τύπος τηλεόρασης με led... :flipout: )

Πήγαν για ύπνο τα χρυσά μου. Πάντως έκανα λάθος το όνομα, είναι οι Paxans. Anyway, TNG, season 4 επεισόδιο "clues". Οι Paxans ήταν μια ξενόφοβη φυλή σε ένανα πλανήτη, αρκετά προηγμένη που όταν τους ανακάλυψε κατά λάθος το Enterprise ήθελαν να το εξοντώσουν. Όμως ο Picard τους έπεισε να σβήσουν όλα τα στοιχεία της συνάντησής τους με αυτούς, ακόμα και τη μνήμη αυτής της συνάντησης πλην φυσικά του ποζιτρονικού εγκεφάλου του Data τον οποίο διέταξε ο Picard να μην πει τίποτα. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά, αφήνοντας ίχνη και σημεία που έδειχναν ότι κάτι έγινε, ωθώντας το πλήρωμα να ερευνήσει την όλη κατάσταση.

Άλλο ένα κλασικό σενάριο ΕΦ που η ομάδα του TNG απογείωσε… όντος… θυμάται την παράξενη συμπεριφορά του Data.

Ποιοί ήταν οι Pakled;

Δεν ήταν μια φυλή, κάπως αργόστροφοι αλλά και πονηρούληδες οι οποίοι "έκλεβαν" τεχνολογία από άλλες φυλές και παρά λίγο να το κάνουν και στο Enterprise αλλά τους σταμάτησε ο LaForge? Δεν θυμάμαι επεισόδιο.

Δεν ήταν μια φυλή, κάπως αργόστροφοι αλλά και πονηρούληδες οι οποίοι "έκλεβαν" τεχνολογία από άλλες φυλές και παρά λίγο να το κάνουν και στο Enterprise αλλά τους σταμάτησε ο LaForge? Δεν θυμάμαι επεισόδιο.

space42.gif

Σωστός !!! :worshippy:

Επεισόδιο 2ου κύκλου, "Samaritan Snare"...

270px-STSamaritan.jpg

Πάνο είδα το επεισόδιο πριν 3-4 μήνες όταν τελείωνα το Voyager.
Είδα τον Barkley και έψαξα κάποια από τα επεισόδια του TNG που πρωταγωνιστούσε!!!

Oι Cytherians ήταν/είναι (χε χε...) μια προηγμένη φυλή που αντί να ταξιδεύει στο διάστημα έδινε οδηγίες στους άλλους ταξιδιώτες ώστε να συναντηθούν.

Ο ντροπαλός Barkley είχε γίνει super για λίγο...

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Πάνο είδα το επεισόδιο πριν 3-4 μήνες όταν τελείωνα το Voyager.
Είδα τον Barkley και έψαξα κάποια από τα επεισόδια του TNG που πρωταγωνιστούσε!!!

Oι Cytherians ήταν/είναι (χε χε...) μια προηγμένη φυλή που αντί να ταξιδεύει στο διάστημα έδινε οδηγίες στους άλλους ταξιδιώτες ώστε να συναντηθούν.

Ο ντροπαλός Barkley είχε γίνει super για λίγο...

:ernaehrung004:

:worshippy::worshippy:

Ποιά ήταν η Alice;

Σε ένα επεισόδιο του Voyager ο Parish είχε βρεί ένα εξωγήινο σκάφος με μια ενδιαφέρουσα θηλυκή "ψυχοσύνθεση", κάτι σαν την "Κριστίν" του διαστήματος. Είχε δώσει και όνομα στο σκάφος, νομίζω ότι το έλεγε Alice.

Σε ένα επεισόδιο του Voyager ο Parish είχε βρεί ένα εξωγήινο σκάφος με μια ενδιαφέρουσα θηλυκή "ψυχοσύνθεση", κάτι σαν την "Κριστίν" του διαστήματος. Είχε δώσει και όνομα στο σκάφος, νομίζω ότι το έλεγε Alice.

:award: :worshippy: :Banane0: Σωστός !!!

Και συνεχίζουμε:

Ποιός έχει έναν συγγενή... γκέιλα; :flipout: