Star Trek Quiz for Trekkies

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Quiz!

Ποιά τηλεόραση θα αγοράσει ο dalanik? oeo!!! :rifle:

Eδώ σας θέλω... :BDGBGDB55:

Εύκολο:

την U/S/G/V/B/W/Z/10/7000/8000/750/650/5500

:rofl: :flipout: :rofl: :flipout: :rofl:

ΥΓ: Δεν παίρνεις μία KRP-500 όσο υπάρχει ακόμα;
:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Εύκολο:

:rofl: :flipout: :rofl: :flipout: :rofl:

ΥΓ: Δεν παίρνεις μία KRP-500 όσο υπάρχει ακόμα; :p

Άσε βρε να κρατήσουμε και τίποτα για ενισχυτή και ηχεία... :drummer:

(και γκρέμισμα τζακιού :rifle: )

-bye-

Quiz!

KRP 500!!!!!!! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Υ.Γ. Οποτεδήποτε θελήσεις Γιάννη μεταφέρεις τα ποστς στην κατηγορία "Τηλεοράσεις", χεχε

Quiz!

Μήπως την 5090Η?...λέω εγώ τώρα...
Για την πρώτη μου πρόταση δεν πήρα απάντηση...

Eντός δέκα ημερών κάτι θα προσγειωθεί...

Αν και ο czoun πάει να μου κόψει τη χολή με τις νέες που postάρει...

Αποχή από την κατηγορία λοιπόν μέχρι να αγοραστεί... :BDGBGDB55:

Άντε καλό βράδυ!

Eντός δέκα ημερών κάτι θα προσγειωθεί...

Αν και ο czoun πάει να μου κόψει τη χολή με τις νέες που postάρει...

Αποχή από την κατηγορία λοιπόν μέχρι να αγοραστεί... :BDGBGDB55:

Άντε καλό βράδυ!

Δέχομαι και p.m. ξέρεις...

Καλή χρόνια!
Και χρόνια πολλά στους Γιάννηδες μας - καθώς και όλους όσους γιόρταζαν αλλά δεν τους ευχήθηκα και από εδώ.

Ξεκινάω με μια διόρθωση/προσθήκη μιας προηγούμενης ερώτησης:
Ποιο μέλος του Voyager βοήθησε ο (καραφλουλης κατά τα άλλα) Γιατρός (Picardo) να βγάλει μαλλιά ?

Την seven (πήρα τη βοήθεια του κοινού χεχε).
(σας είχα παραπλανήσει και με σποιλερ)

Season 6, ep. 18, Ashes to Ashes
http://en.wikipedia.org/wiki/Ashes_to_Ashes_(Star_Trek:_Voyager)

Και σε αυτή την περίπτωση ο γιατρός μας βοήθησε γυναίκα - μέλος του voy να βγάλει μαλλιά – και έκανε και αστειάκι για την καράφλα του :D

Από την άλλη μπορούμε να πούμε ότι η Lyndsay Ballard δεν ήταν (ακόμα) μέλος του πληρώματος.

Εύκολο:

:p

Για να βρεί αυτά τα μοντέλα θα τηλεφωνήσει στο "0-700-800-900 φτου και βγαίνω" (ΑΜΑΝ teleshopping) χεχεχε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Για να βρεί αυτά τα μοντέλα θα τηλεφωνήσει στο "0-700-800-900 φτου και βγαίνω" (ΑΜΑΝ teleshopping) χεχεχε.

Πάνο πήρα και βγήκε μια κυρία με κρέμες, δεν απαντάει ρε συ...:BDGBGDB55:

-bye-

Μια που άναφέρθηκε σε άλλο νήμα το Holodeck, πόσες φορές θυμάστε χαρακτήρες του Holodeck να αποκτούν συναίσθηση της ύπαρξής τους?

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Μια που άναφέρθηκε σε άλλο νήμα το Holodeck, πόσες φορές θυμάστε χαρακτήρες του Holodeck να αποκτούν συναίσθηση της ύπαρξής τους?

Γρήγορα-γρήγορα μου 'ρχεται στο μυαλό ο Μοριάρτι, η κοπελιά που ήταν ερωτευμένος ο Ράικερ, ο τραγουδιστής στο DS9, ο γιατρός στο Voyager (δεν ήταν??).....

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που δεν θυμάμαι.:slapface::slapface:

Last edited:
Kαι στο DS9 ο τραγουδιστής και στο TNG ένας μαφιόζος ου κυκλοφορούσε στο Enterprise (πάει το έχασα δε μου έρχεται κανένα όνομα...:hmmmm:)

Γρήγορα-γρήγορα μου 'ρχεται στο μυαλό ο Μοριάρτι, η κοπελιά που ήταν ερωτευμένος ο Ράικερ, ο τραγουδιστής στο DS9, ο γιατρός στο Voyager (δεν ήταν??).....

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που δεν θυμάμαι.:slapface::slapface:

Kαι στο DS9 ο τραγουδιστής και στο TNG ένας μαφιόζος ου κυκλοφορούσε στο Enterprise (πάει το έχασα δε μου έρχεται κανένα όνομα...:hmmmm:)

Καλά πάτε, υπάρχουν όμως και άλλοι. Θα περιμένω και τον Τζου Λου να δω τι θα θυμηθεί.

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Καλά πάτε, υπάρχουν όμως και άλλοι. Θα περιμένω και τον Τζου Λου να δω τι θα θυμηθεί.

Ποιον θα ξεχάσει να μας πεις, όχι ποιον θα πρωτοθυμηθεί!!!:D:D

Αυτός είναι ικανός να μας πει και καμμιά δεκαριά επεισόδια που κόπηκαν γιατί χάλασε το σενάριο μες το Ολογραφικό...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ποιον θα ξεχάσει να μας πεις, όχι ποιον θα πρωτοθυμηθεί!!!:D:D

Αυτός είναι ικανός να μας πει και καμμιά δεκαριά επεισόδια που κόπηκαν γιατί χάλασε το σενάριο μες το Ολογραφικό...:grinning-smiley-043

Στο TOS δεν θα συνέβαινε αυτό ποτέ, χεχεχε. Το πολύ πολύ να χάλαγε το τρόλεϋ (Enterprise) :BDGBGDB55:
Βέβαια δεν είχαν Holodeck τότε....επουσιώδης λεπτομέρεια!!!!!!

Πλέον από όσους αναφέρθηκαν, θυμάμαι τους εξής:

1) Ο maestro (Leonardo Da Vinci), που "έτρεχε" στον φορητό ολο-πομπό του γιατρού του Voyager.

2) Τα ολογράμματα που είχαν φτιάξει οι Hirogen για το κυνήγι, βασισμένα σε τεχνολογία του Voyager.

3) Οι λοιπές κατασκευές (ιγκουάνα, μύγα και "γκόμενα" :flipout: ) του Dr. Zimmerman.

4) Kάποιες φυλές στο δέλτα τεταρτημόριο χρησιμοποιούσαν ολογράμματα με συνείδηση ως τεχνητές μορφές ζωής.

5) Αυτό ίσως δεν μετράει απόλυτα για την ερώτηση, αλλά στο Voyager είχαμε συναντήσει και κάποιες φωτονικές μορφές ζωής που μπλέχτηκαν δύο φορές με το Holodeck, στον μύθο του Beowulf και στις περιπέτειες του Captain Proton.

6) Και για να ξεφύγουμε λίγο από το Voyager, στο DS9 είχαν συναντήσει μία ολόκληρη ολογραφική φυλή, φτιαγμένη από τον τελευταίο επιζόντα της πραγματικής, που είχε καταστραφεί από το Dominion.

Σωστός, να προσθέσω μόνο τους "κατοίκους" του Ιρλανδικού χωριού που είχε φτιάξει ο Parish στο Voyager οι οποίοι κάποια στιγμή "ψυλλιάστηκαν" ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.