Star Trek Quiz for Trekkies

Ταλοσιανών (Talosians) όχι Ταλονιανών! Τalos IV δεν ήταν? όχι V...
Admiral Mendez?

Ωχ, μου έφαγε ένα "I" το πληκτρολόγιο... :blush:

Φυσικά και ήταν Talos IV και ο τύπος ήταν ο Mendez. Μόνο που ήταν Αρχιπλοίαρχος (Commodore) και όχι Ναύαρχος...

:firstprize: :firstprize: :firstprize:

Όσο για τους "Ταλονιανούς"... :vroam: :goodnight:

Την τελευταία φορά που κάποιοι μπέρδεψαν ένα Ι στο star trek είχαμε καταστάσεις όπερας!!!!!!!!!!!!!

Seti Alpha V και Seti Alpha VI......

Είστε για τα σίδερα και οι δύο....:D:D

Αν ζούσατε την εποχή του Μακόϋ και του Κέρκ σε ποιο ''τρελλάδικο'' θα σας έβαζαν, ώστε να ξέραμε με το Νίκο που να 'ρθουμε για να σας επισκεφτούμε??:chinscratch::chinscratch:

Τίγκα στις αμφεταμίνες είναι Γιάννη, δεν εξηγήται αλλιώς...:nurse:

Χαπακώνονται για να θυμούνται. Κάποια στιγμή θα καταρεύσουν και θα παίξουμε εμείς μπάλα. :tomato:

Τρελοτρέκια!!!
:ernaehrung004:

Τίγκα στις αμφεταμίνες είναι Γιάννη, δεν εξηγήται αλλιώς...:nurse:

Χαπακώνονται για να θυμούνται. Κάποια στιγμή θα καταρεύσουν και θα παίξουμε εμείς μπάλα. :tomato:

Τρελοτρέκια!!!
:ernaehrung004:

Έχει ήδη αρχίσει η κατάρρευση, Νικ!!

Δεν βλέπεις που έχει περάσει ολόκληρη μιάμιση ώρα και ακόμα δεν έχουν απαντήσει στο κουίζ μου??

Ο καιρός γαρ εγγύς!!!:D:D

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Έχει ήδη αρχίσει η κατάρρευση, Νικ!!

Δεν βλέπεις που έχει περάσει ολόκληρη μιάμιση ώρα και ακόμα δεν έχουν απαντήσει στο κουίζ μου??

Ο καιρός γαρ εγγύς!!!:D:D

Στον Elba II, ικανοποιήθηκες τώρα????????

Βέβαια υπήρχε και ένα άλλο επεισόδιο, το "Dagger of the Mind" αλλά εκεί ήταν maximum security prison όπου με ένα "βάρβαρο" πνευματικά τρόπο έκαναν τους κρατούμενους αρνάκια.

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Βέβαια υπήρχε και ένα άλλο επεισόδιο, το "Dagger of the Mind" αλλά εκεί ήταν maximum security prison όπου με ένα "βάρβαρο" πνευματικά τρόπο έκαναν τους κρατούμενους αρνάκια.

Αυτό με τη κονσόλα λες, που τους ξάπλωναν στην καρέκλα και τους έριχναν στα μάτια το φώς??

Aν τα ηχεία του Νίκου κάνουν Mok'tah με τον ενισχυτή του, αυτό είναι καλό ή κακό; :flipout:

φτου φτου φτου τι λες βραδιάτικα βρε??????? Θα το δει ο Νίκος και θα σε βαράει!!!!!!

Κοίτα John.......δεν θυμάμαι, αλλά, είμαι σίγουρος ότι είναι Κλίνγκον λέξη. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν καλές λέξεις για τους Κλίνγκον, άρα κάτι κακό έως πολύ κακό σημαίνει!!!:D:D

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Κοίτα John.......δεν θυμάμαι, αλλά, είμαι σίγουρος ότι είναι Κλίνγκον λέξη. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν καλές λέξεις για τους Κλίνγκον, άρα κάτι κακό έως πολύ κακό σημαίνει!!!:D:D

Βλ. post #674

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Aν τα ηχεία του Νίκου κάνουν Mok'tah με τον ενισχυτή του, αυτό είναι καλό ή κακό; :flipout:

Άντε γιατί όλοι τίμιοι μου βγήκατε εδώ μέσα...
καλό είναι να ταιριάζουν... (ας είναι καλά ο Γούγλης :silly: )
Πάω στοίχημα ότι έχει αποστηθήσει ένα σωρό Κλίγκον λέξεις ο άνθρωπος...

@Ιmiltos 100.000 λίρες το δίνει... τι λές αξίζει? :Banane0:

Και μια εύκολη...

Ποιό μέλος του Enterprise είχε την τιμή να χαρτοπαίζει με Χώκινς, Αινστάιν και Νεύτωνα?

TNG