Star Trek Quiz for Trekkies

Το ήξερα ότι θα το έβρισκες... Για σένα το έβαλα βρε...

Άντε βάλε μου κανένα εύκολο να απαντήσω και εγώ τίποτα
(σε λίγο όμως που θα πάει για ύπνο ο γιατρός...:ADFADF1:)

Οκ.

Πώς λεγόταν η παραλίγο σύζυγος του Σποκ??

Μην νομίζεις ότι θυμάμαι κιόλας πως την λένε....θυμάμαι όμως ότι ήταν γυναικάρα!!!:worshippy:

T'Pring?

TPring.jpg

Θεά! :D

Γιατί εγώ σαν να θυμάμαι ότι ήταν παντρεμένοι :icon15:????

Χθες που έψαχνα στην ντουλάπα μου να βρω κάτι έπεσα πάνω στα dvd του Voyager και μια που είχα καιρό να δω ένα τραβάω και βλέπω ένα επεισόδιο στην τύχη. Από αυτό είναι και το παρακάτω κουίζ:
Ποιος guest ηθοποιός του Voyager σε επεισόδιο που αφορά time travel έχει παίξει σε ταινία που και αυτή πραγματεύεται time travel?

Aυτόν εννοείς, Πάνο; :D

cap038-1.jpg
cap039-1.jpg

Vaughn Armstrong, στο ρόλο του Korath από το επεισόδιο "Endgame" και στο ρόλο ενός Cowboy, από την ταινία "The Philadelphia Experiment"...

Δεν εννοούσα αυτόν αλλά ήμουν σίγουρος ότι όλο και κάποιος άλλος guest θα υπήρχε με τις ίδιες προϋποθέσεις.
Για να βοηθήσω λίγο, η ταινία που ο guest ηθοποιός έπαιζε και είχε θέμα το time travel έγινε και αυτή σίριαλ, όχι κάτι συνταρακτικό βέβαια. Ο ηθοποιός δεν έπαιζε στο σίριαλ.Άμα πω και τη σεζόν ίσως βοηθήσω πολύ, αν θέλετε να απαντηθεί σήμερα πείτε το γιατί θα επιστρέψω πάλι την Τρίτη.

γεια σας και από εμένα.

θα ήθελα να θέσω και γω ένα ερωτημα... πως συνδέει ο Worf τον Kirk με τον Picard?

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

γεια σας και από εμένα.

θα ήθελα να θέσω και γω ένα ερωτημα... πως συνδέει ο Worf τον Kirk με τον Picard?

Καλώς όρισες στο φόρουμ!!

Για να πω την αλήθεια δεν την κατάλαβα την ερώτηση...:chinscratch::chinscratch:

βασικά έχεις δίκιο...λοιπόν να τη θέσω αλλιώς. προφανώς με τον Picard ήταν μελος του πληρώματος. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι που έχει κάνει την εμφάνισή του ο Michael Dorn με τον Kirk

και άλλη μια παρόμοια:

ποιο μέλος του st: ds9 αυτή τη φορά έχει εμφανιστει πάλι σε ταινία του Kirk, ποια ταινία ήταν αυτή και ποιον υποδύεται;

Δεν εννοούσα αυτόν αλλά ήμουν σίγουρος ότι όλο και κάποιος άλλος guest θα υπήρχε με τις ίδιες προϋποθέσεις.
Για να βοηθήσω λίγο, η ταινία που ο guest ηθοποιός έπαιζε και είχε θέμα το time travel έγινε και αυτή σίριαλ, όχι κάτι συνταρακτικό βέβαια. Ο ηθοποιός δεν έπαιζε στο σίριαλ.Άμα πω και τη σεζόν ίσως βοηθήσω πολύ, αν θέλετε να απαντηθεί σήμερα πείτε το γιατί θα επιστρέψω πάλι την Τρίτη.

Yπάρχει και η Sarah Silverman από το Future's End, Part 1 & 2, η οποία έχει συμμετάσχει και στην τηλεταινία του Futurama, Bender's Big Score, που επίσης πραγματεύεται το ταξίδι στο χρόνο, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν εννοείς ούτε αυτή... :D

βασικά έχεις δίκιο...λοιπόν να τη θέσω αλλιώς. προφανώς με τον Picard ήταν μελος του πληρώματος. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι που έχει κάνει την εμφάνισή του ο Michael Dorn με τον Kirk

Στο Star Trek VI: The Undiscovered Country, όπου υποδύεται τον παππού-Worf, δικηγόρο υπεράσπισης των Kirk-McCoy...

και άλλη μια παρόμοια:

ποιο μέλος του st: ds9 αυτή τη φορά έχει εμφανιστει πάλι σε ταινία του Kirk, ποια ταινία ήταν αυτή και ποιον υποδύεται;

O René Auberjonois, που υποδύεται τον Odo στο DS9, έχει ερμηνεύσει και έναν από τους πολεμοκάπηλους αξιωματικούς του αστροστόλου στο Star Trek VI: The Undiscovered Country...

Υ.Γ.: Καλώς όρισες στην παρέα μας, φίλε remus... -bye-

ειχα δει και προηγούμενες απαντήσεις και ήξερα ποσο καλός εισαι:2thumb22sup::aktion033:

ΥΓ ευχαριστώ :)

Αναφέρομαι στον Bruce McGill που έπαιζε στην ταινία του 1994 "Timecop" http://www.imdb.com/title/tt0111438/ όπου πρωταγωνιστούσε ο Jean-Claude Van Damme (που να την δεις φυσικά με τέτοιο πρωταγωνιστή!!!!!!!!) ενώ έπαιζε και στο επεισόδιο του 5ου κύκλου του Voyager με τίτλο "Relativity" http://www.imdb.com/title/tt0708955/ υποδυόμενος τον κυβερνήτη "χρονόπλοιου" από τον 29ο αιώνα.

Uploaded with ImageShack.us

Να χαιρετήσω και εγώ με τη σειρά μου τον νέο μας συμφορουμίτη που φέρει το όνομα του αδελφού πλανήτη των αγαπημένων μου "κακών" του Star trek.

Αναφέρομαι στον Bruce McGill που έπαιζε στην ταινία του 1994 "Timecop" http://www.imdb.com/title/tt0111438/ όπου πρωταγωνιστούσε ο Jean-Claude Van Damme (που να την δεις φυσικά με τέτοιο πρωταγωνιστή!!!!!!!!) ενώ έπαιζε και στο επεισόδιο του 5ου κύκλου του Voyager με τίτλο "Relativity" http://www.imdb.com/title/tt0708955/ υποδυόμενος τον κυβερνήτη "χρονόπλοιου" από τον 29ο αιώνα.

Uploaded with ImageShack.us

Να χαιρετήσω και εγώ με τη σειρά μου τον νέο μας συμφορουμίτη που φέρει το όνομα του αδελφού πλανήτη των αγαπημένων μου "κακών" του Star trek.

Aπίστευτο... Και το είδα προχθές το επεισόδιο... :bang:

Αλλά μετά το Street Fighter, θεώρησα πως θα ήταν καλό να μη δω άλλες ταινίες με τον ανεκδιήγητο Βαν Νταμ... :Banane0:

Εν τω μεταξύ, στο Future's End, άλλος υποδύονταν τον Captain Braxton... :HTEHETH63:

Για να βάλω κι εγώ μία τώρα...

Ποιός χαρακτήρας από το TOS, θα μπορούσε να είναι ο Doctor του Doctor Who; :D :D :D

σε ευχαριστώ πολύ... και να ρωτήσω κα κάτι σχετικό. Ποιος ήταν ο πρώτος "κάτοικος" του 1ου τερταρτημόριου με τον οποίο ήρθε σε επαφή το Voyager μετά το αποκλεισμό του στο τέταρτο τεταρτημόριο;

Αμάν, δυό-δυό πέφτουν τώρα τα ερωτήματα!!
Για την ερώτηση του φίλου remus, μάλλον πρέπει να αναφέρεται στον Q, αυτόν τουλάχιστον μπορώ να θυμηθώ.
Γιάννη (J.L.), υπό ποια έννοια λες ότι μπορεί να γίνει η σύγκριση με τον Δόκτωρα? (όπως κατάλαβες ζητάμε βοήθεια, χεχε)

σε ευχαριστώ πολύ... και να ρωτήσω κα κάτι σχετικό. Ποιος ήταν ο πρώτος "κάτοικος" του 1ου τερταρτημόριου με τον οποίο ήρθε σε επαφή το Voyager μετά το αποκλεισμό του στο τέταρτο τεταρτημόριο;

Ο "κάτοικος" αυτός, βρισκόταν στο 1ο ή στο 4ο τεταρτημόριο, τη στιγμή της επαφής; ;)

Αμάν, δυό-δυό πέφτουν τώρα τα ερωτήματα!!
Για την ερώτηση του φίλου remus, μάλλον πρέπει να αναφέρεται στον Q, αυτόν τουλάχιστον μπορώ να θυμηθώ.
Γιάννη (J.L.), υπό ποια έννοια λες ότι μπορεί να γίνει η σύγκριση με τον Δόκτωρα? (όπως κατάλαβες ζητάμε βοήθεια, χεχε)

Με τη βοήθεια θα το βρεις αμέσως... :p

Λοιπόν, έχει ανθρώπινη μορφή, εκτεταμένη γνώση συμβάντων του παρελθόντος και του μέλλοντος, ταξιδεύει με companion, διαθέτει συσκευή με την οποία ταξιδεύει στον χώρο (και πιθανώς και στο χρόνο), προστατεύει τη Γη και χρησιμοποιεί κάτι που μοιάζει με "ηχητικό κατσαβίδι"... :D