Star Trek Quiz for Trekkies

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Νταρθ κάτι σου λέει ο Doctor...

snn06trek-682_607001a.jpg

:flipout::flipout:
:ernaehrung004:

Ελα ρε ενα συμπαν ειναι ολοι. Χολυγουντ συμπαν :D

:a0210: Ναι ρε πλάκα κάνω!

Ξεκίνα καμιά επανάληψη star trek να σε βλέπουμε πιο συχνά εδώ...

Αυτός ο Σώτος που να βρίσκεται άραγε??? Τέλειωσε κανένας κύκλος ή τα παρατήσαμε?

:grinning-smiley-043-bye-

Κοίτα που βιάζεται κιόλας! Σιγά σιγά, γιατί μας ξεμένει και ο χώρος από τους δίσκους Νίκο (ενδιάμεσα πάντως από τα trek "έφαγα" και το Battlestar Galactica που δεν το είχα δει ως τώρα)! :D

Εκτός από τις παραπάνω εμφανίσεις να προσθέσω και την παρουσία του στην πολύ ιδιαίτερη sci-fi ταινία "Lifeforce" του 1985 (ταινία με space vampires), δεν περιμένω φυσικά να τον έχει προσέξει στην ταινία αυτή μια που όλη η προσοχή ήταν στραμμένη στην Mathilda May και στην ανύπαρκτη περιβολή της!!!

Uploaded with ImageShack.us

Ενίοτε και Ρωμαίος εκατόνταρχος - εκτελεστής (I Claudius) όμως...

attachment.php

attachment.php

Για να πάμε κι ένα κουίζ εδώ... :p

Δικά του είναι τα μαλλιά ή περουκίνι; :flipout:

Μάλλον το δεύτερο εφόσον σε νεώτερη εμφάνιση είχε ήδη την φαλάκρα!

attachment.php

Attachments

• P.Stewart.jpg
    P.Stewart.jpg
    47 KB · Views: 23
Last edited:
Τι μου θύμισες τώρα....ήμουν μικρός όταν το έπαιζε η ΕΡΤ με τίτλο "Η πτώση των αετών"!!!!

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Είναι φαλακρός από τα 19 του...

Κοίτα που βιάζεται κιόλας! Σιγά σιγά, γιατί μας ξεμένει και ο χώρος από τους δίσκους Νίκο (ενδιάμεσα πάντως από τα trek "έφαγα" και το Battlestar Galactica που δεν το είχα δει ως τώρα)! :D

A καλά... Εγώ μόλις πήρα άλλο ένα, 1,5Τ... Δεν φτουράνε τα άτιμα και δε μου πάει η καρδιά να τα πετάξω...

Εγώ τώρα το βλέπω το BSG, είμαι στο S01E10... Όπως πάει σε κανά χρόνο θα το τελειώσω!!! Ολίγον σαπουνόπερα έτσι? κακά εφέ για τη μοντερνιά που ευαγγελίζεται και η ξανθιά όλο λόγια... Μονίμως ντυμένη...:ADFADF1:

Άντε και μια σχετική ερώτηση από εμένα... ή μάλλον άστο να γιορτάσουμε τρείς μέρες τον Ζαν Λυκ και μετά τα ερωτικά του Star Trek...:7SFGSFG:

Εμ βέβαια μιλάμε για τον ατσαλάκωτο!! Σάμπως μπήκε σε καμια μάχη για τα καλά? Αντίθετα από κάποιους προκατόχους του οι οποίοι κέρδιζαν τον μισθό τους με κόπο, αίμα και ιδρώτα!!!! :flipout::flipout::flipout:

Είδες τσακίρικο μάτι που έχει ο εξωγήινος???

Το καλύτερο εφέ είναι όταν το Enterprise επιταχύνει σε warp speed, το'χω ξαναγράψει ότι θυμίζει τρόλεϋ της γραμμής Κολιάτσου - Παγκράτι!!

http://www.youtube.com/watch?v=WWc-RGT8Gec

Αλλά έτσι είναι, όπου ελλείπουν τα μέσα υπερπλεονάζει η φαντασία γι'αυτό το TOS είχε τα καλύτερα σενάρια.
Υ.Γ. Δεν βάζεις Νίκο και κανα κουίζ που'λεγες γιατί το κάναμε το νήμα μεσημεριανάδικο??

Α! warp speed... "engage"!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Kj178APgdno&feature=related

Μαγεία... TςΠ...

Quiz λοιπόν και μιας ο Ζαν Λουκ έχει την τιμητική του...

πίνουμε ένα earl gray, hot και πάμε...

- Θυμάται κανείς τα love "sorry" του καπετάνιου?

λίγη βοήθεια πρός όλους...
μια συνάδελφος του Πάνου και του Γιάννη, μια μεταμορφική, η μαμά μιας ελληνίδας, μια μουσικόφιλη, μια απέθαντη και όσες ακόμα θυμηθούν οι γιατροί με το τσιπάκι στον εγκέφαλο...:worshippy:

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Εμ βέβαια μιλάμε για τον ατσαλάκωτο!! Σάμπως μπήκε σε καμια μάχη για τα καλά? Αντίθετα από κάποιους προκατόχους του οι οποίοι κέρδιζαν τον μισθό τους με κόπο, αίμα και ιδρώτα!!!! :flipout::flipout::flipout:

Και του σχιζαν και το μπλουζάκι του αν θες να ξέρειςςςςςς....

http://www.youtube.com/watch?v=_fysU9jt2lU

:flipout::flipout::flipout:

Α! warp speed... "engage"!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Kj178APgdno&feature=related

Μαγεία... TςΠ...

Quiz λοιπόν και μιας ο Ζαν Λουκ έχει την τιμητική του...

πίνουμε ένα earl gray, hot και πάμε...

- Θυμάται κανείς τα love "sorry" του καπετάνιου?

λίγη βοήθεια πρός όλους...
μια συνάδελφος του Πάνου και του Γιάννη, μια μεταμορφική, η μαμά μιας ελληνίδας, μια μουσικόφιλη, μια απέθαντη και όσες ακόμα θυμηθούν οι γιατροί με το τσιπάκι στον εγκέφαλο...:worshippy:

Θυμάμαι την συνάδελφο Dr Beverly Crusher, τη μαμά της πατριώτισσας και βηταζοειδούς Marina Sirtis και σε ένα επεισόδιο, δεν θυμάμαι ποιο, την guest "ηθοποιό" Michelle Philips, παλιό μέλος των Mamas and Papas.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Θυμάμαι την συνάδελφο Dr Beverly Crusher, τη μαμά της πατριώτισσας και βηταζοειδούς Marina Sirtis και σε ένα επεισόδιο, δεν θυμάμαι ποιο, την guest "ηθοποιό" Michelle Philips, παλιό μέλος των Mamas and Papas.

Εγώ θυμάμαι μια Δικαστίνα που δίκαζε τον DATA.....

Ο καθένας θυμάται τα δικά του...:Banane0::Banane0:

Επίσης, εκείνη την τύπισσα που είχε παρατήσει σύξυλη στο Παρίσι.