Ευχαριστώ για το respect, δεν είμαι όμως σε καμμία περίπτωση στο δικό σου επίπεδο. Shameless θα παραδεχθώ οτι μετά το επεισόδιο με την Camala/empathic metamorph/ Famke Jansen (δλδ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ) έπαψα πλέον να θυμάμαι άλλες γυναίκες της σειράς τόσο πολύ.
Αφού τα καταφέρνεις εσύ ένα μεγάλο :worshippy::worshippy::worshippy:
Σου αξίζει πραγματικά.
Κάποια μέρα στις επόμενες 2 εβδομάδες, το cine+ θα παίξη το τελευταίο επεισόδιο του DS9 που είναι διπλό, εάν
το γράψει κάποιος θα του κάνω εικόνισμα! (λογο του ότι θα λείπω) βλέπεται τα βάζει ανακατεμένα, όλη την εβδομάδα στις 14.00 και το
ΣαββατοΚύριακο στις 16.00, τα προγραμμάτισα, αλλά δεν ξέρω πότε θα βάλει το διπλό, και έτσι θα το χάσω!
Συγνώμη για το off topic!
Απο DVD δεν θα έχω υπότιτλους, (και δεν ξέρω καλά Αγγλικά) γι'αυτό είπα για cine+, τα γράφω όλα απο εκεί,
δεν έχει καλή εικόνα βέβαια αλλά απο ολότελα!! πάντως σε ευχαριστώ όπως και να έχει.
Αν και το DS9 δεν είναι το φόρτε μου αυτό το θυμάμαι.
Ήταν ο ηθοποιός - τραγουδιστής James Darren (είχε παίξει και στα "κανόνια του Ναβαρόνε"). Το μόνο σήριαλ που θυμάμαι ήταν στα 60's, ένα science fiction που λεγόταν "The time tunnel" (το είχε παίξει και ο ΑΝΤ1 στα early 90's).
Το εν λόγω σήριαλ μάλιστα ξεκίνησε να προβάλλεται την ίδια ακριβώς μέρα με τον πρώτο κύκλο του "Star Trek: The Original Series". Μετά από λίγο καιρό βέβαια δεν άντεξε τον ανταγωνισμό και ολοκλήρωσε την ζωή του.
Mε δεδομένο ότι η προηγμένη τεχνολογία δεν "σηκώνει" γυαλιά πιθανόν να μιλάμε για επιστροφή στο χρόνο? Κάπου στο San Francisco? Παίζει και στην επιστροφή με τους Borg...
Tώρα που είπα Βorg τα εμφυτεύματα στο μάτι μετράνε? Την ίδια δουλειά δεν κάνουν?