Star Trek Quiz for Trekkies

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ποιόν, τελικά, βαθμό έφθασε ο Πικάρντ στην καριέρα του??
Έκανε για λίγο τον αρχηγό στόλου σε μια επίθεση των Borg στη Γη, αν αυτό εννοείς. Κατά τα λοιπά απλός captain.

Για δώστε πληροφορίες σχετικά με το avatar μου....

Άλλη απάντηση περιμένει ο Γιάννης... :rofl:

Το avatar σου φίλε slalom, είναι ένα Vulcan IDIC, περισσότερα ας πούνε οι υπόλοιποι... :D

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Χαιρετώ το club

Καλώς ήρθες!

Ποια η λεκτική απάντηση του Cochran όταν οι πρώτοι Vulcans τον χαιρέτισαν με τον παραπάνω τρόπο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

slalom said:
Χαιρετώ το club

Καλώς όρισες και από μένα, slalom... -bye-

Thanks!!!

Στο αγαπημένο σου mirror universe, δεν είπε τίποτα. Έβγαλε τη κοντόκαννη και τους "καθάρισε"... :flipout: :flipout: :flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=Rkp-MI5hxVw

Σε πόσα και ποιά επεισόδια του TOS, είδαμε τους Klingon;

Σε πόσα και ποιά επεισόδια του TOS, είδαμε τους Klingon;

Σε 4 αν δεν κάνω λάθος, στο "The trouble with tribbles", στο "A private little war", στο "Day of the dove" και στο "Friday's child". Υπήρχαν Κλίγκονς και στο "Journey to Babel"? (δεν το θυμάμαι αυτό).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Στο αγαπημένο σου mirror universe, δεν είπε τίποτα. Έβγαλε τη κοντόκαννη και τους "καθάρισε"... :flipout: :flipout: :flipout:

Στο δικό μας mirror universe ξέρεις τι γίνεται??

Εσύ είσαι ένας sm βάζελος στην Καφέ και 'γω ένας συντονιστής στις τηλεοράσεις που μισεί το F.I.:flipout::flipout::flipout:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

βρε συνονόματε!!!

Σε 4 αν δεν κάνω λάθος, στο "The trouble with tribbles", στο "A private little war", στο "Day of the dove" και στο "Friday's child". Υπήρχαν Κλίγκονς και στο "Journey to Babel"? (δεν το θυμάμαι αυτό).

Σωστά τα 4, μας λείπουν 3 ακόμα, Πάνο... :2thumb22sup:

Σωστά τα 4, μας λείπουν 3 ακόμα, Πάνο... :2thumb22sup:

Το να ψάξω στο imdb δεν λέει, οπότε γράψε τα εσύ ή όποιος άλλος ξέρει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Δες και κανα mirror universe της προκοπής!

Πρέπει να του το αναγνωρίσω πάντως του ''μου σκίστηκε πάλι το μπλουζάκι μου'' ότι είχε φοβερό γούστο στις γυναίκες!!!:2thumb22sup::a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Πρέπει να του το αναγνωρίσω πάντως του ''μου σκίστηκε πάλι το μπλουζάκι μου'' ότι είχε φοβερό γούστο στις γυναίκες!!!:2thumb22sup::a0210:

Έφταιγαν τα swinging sixties μάλλον....

Στο DS9 είχε και ένα επεισόδιο με ‛Alternate Universe’ και Ferengi – πολύ γέλιο με τις ατάκες του τυπου:
Αν εδώ είμαστε στο alter τότε πρέπει να ισχύει το ανάποδο αλλά τελικά και από εδώ αυτό είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα.. άρα δεν είναι alter … μα αφού είναι :D

Το να ψάξω στο imdb δεν λέει, οπότε γράψε τα εσύ ή όποιος άλλος ξέρει.

Errand of Mercy, The Savage Curtain και Elan of Troyius...

Αν μας πεις τώρα και πόσες φορές, συνολικά, σκίστηκε το μπλουζάκι του Κερκ... :flipout: :flipout: :flipout: