Star Trek Quiz for Trekkies

Θύμισε μου να σου κάνω ένα δώρο…
Ξετρελαίνονται οι γυναίκες με τα tribbbles! Its how they purrrrrr

Ερώτηση για προχωρημένους Niners:

Ποιός είναι ο χαρακτήρας, τον οποίο όλοι οι υπόλοιποι σχολιάζουν αρνητικά ως αφάνταστα πολυλογά, ενώ οι θεατές δεν τον έχουμε δει ποτέ να λεεί ούτε μια λέξή;

Ελπίζω να μου επιτρέπετε σε ένα τόσο όμορφο thread να ευχαριστήσω το Νίκο Μπαβιόλη που εχθές το βράδυ πέραν της πολύτιμης καθοδήγησης και βοήθειας μας έδωσε σε κάποια στιγμή και το πρόσταγμα
Engage
picard.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ωραία... Σε τρία επεισόδια, περιμένω να μου απαντήσεις για τον Κάπτεν Μποντέ... (τελειώνεις και με το μαρτύριο του 2ου κύκλου, όπου να 'ναι) :flipout

Σκονάκι mode on::D

Κάπτεν Μποντέ = The Calamite,

ο οποίος είχε ραντεβού για δείπνο με την Τζαζία και η ανοργασμικιά Μπατζοριάνα είχε το θράσσος να της κάνει και κριτική!!!!:bang::bang:

Λίγες εντυπώσεις για τους χαρακτήρες μέχρι στιγμής.

Τον Σίσκο δεν τον αντέχω με τίποτα. Είναι ατάλαντος σαν ηθοποιός :7SFGSFG:με αποκορύφωμα το πρώτο επεισόδιο και το επεισόδιο που είναι ερωτευμένος με τη ''Σταχτοπούτα'' που εξαφανίζεται κάθε λίγο και λιγάκι....:damnyou:

Η Κίρα??:rifle::rifle:

Οι υπόλοιποι μ' αρέσουν. Η Τζαζία έχει ωραία και διακριτική παρουσία, τον δε Γκαλ Ντουκάτ τον πάω με τα χίλια!!!:grinning-smiley-043

Ερώτηση:

Τι κοινό έχει η Ομοσπονδία Πλανητών με τη Νέα Δημοκρατία???:popcorn::popcorn:

Ελπίζω να μου επιτρέπετε σε ένα τόσο όμορφο thread να ευχαριστήσω το Νίκο Μπαβιόλη που εχθές το βράδυ πέραν της πολύτιμης καθοδήγησης και βοήθειας μας έδωσε σε κάποια στιγμή και το πρόσταγμα
Engage

Οι γνώσεις του και η εμπειρία του παραμένουν πολύτιμες........

Υπάρχουν δύο νούμερα, αυτά που αναφέρει κάποια στιγμή ο Σποκ και αυτά που πραγματικά κατασκευάστηκαν. Δεν θυμάμαι κανένα από τα δύο... :p :p :p

Το θέμα είναι οτι ούτε εγώ θυμάμαι γι'αυτό ρώτησα μήπως μάθω!!!!

Άντε, αφού θέλεις να μάθεις... :D :D :D

Κατασκευάστηκαν περίπου 500 κομμάτια για τα γυρίσματα και 1.771.561 είναι ο πληθυσμός που υποτίθεται πως έπιασαν στο επεισόδιο...

(Πηγή: Επίσημο Text Commentary του επεισοδίου "The Trouble With Tribbles")

Άντε, αφού θέλεις να μάθεις... :D :D :D

Κατασκευάστηκαν περίπου 500 κομμάτια για τα γυρίσματα και 1.771.561 είναι ο πληθυσμός που υποτίθεται πως έπιασαν στο επεισόδιο...

(Πηγή: Επίσημο Text Commentary του επεισοδίου "The Trouble With Tribbles")

thanx!

O Neelix δεν πήγε στη Γή αφού στο προτελευταίο επεισόδιο βρήκε σε έναν αστεροειδή (νομίζω) κάτι πατριωτάκια του από τον Talax και αποφάσισε να μείνει μαζί τους.