Star Trek Quiz for Trekkies

Πολλοί πλανήτες λέγονταν Ράιτζελ ακολουθούμενοι από ένα νούμερο (π.χ. Ράιτζελ 7 στο Menagerie). Απλά πρέπει να μετρήσω σε πόσα επεισόδια αναφέρονται πλανήτες Ράιτζελ.

Και η πρώτη "στάση" του ΝΧ-01 σε Ράιτζελ πρέπει να ήταν...

Κατά μία θεωρία, ποιός ήταν ο πρώτος Borg;

Θα μπορούσε να είναι και ο LaForge, αφού είναι συνδυασμός ανθρώπου και μηχανικών μερών.

Εδώ το'χω, εδώ το'χω..ΤΟ ΒΡΗΚΑ...ο Terminator!!!!

Θα μπορούσε να είναι και ο LaForge, αφού είναι συνδυασμός ανθρώπου και μηχανικών μερών.

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Τη δεκαετία του '90, ο ηλίθ... εεε, φαντασμαγορικός ήθελα να πω, Shatner, έγραψε μία νουβέλα, την οποία πολλοί trekkies θεωρούν canon, στην οποία υποστήριζε πως ο πρώτος Borg ήταν η συγχώνευση Decker και V'Ger...

(Δηλαδή η Borg Queen είναι τελικά η Ιlia; :BDGBGDB55: )

Ενδιαφέρον...μια που μιλάμε για γραπτά του Shatner έχεις δει το Techwar? Το έπαιζε κάποτε η ελληνική τηλεόραση αλλά το είχα δει αποσπασματικά. Ότι και αν ήταν, τουλάχιστον οφείλουμε να πούμε οτι προηγήθηκε του matrix.

Είχα δει τα πρώτα επεισόδια στο RTL, όταν είχε πρωτοπροβληθεί. Θυμάμαι πως ξεκινούσε καλά, αλλά μετά γινόταν ολίγον τι βαρετό... Ήταν από τις πρώτες πάντως αφηγηματικές πάνω στο θέμα ουσίες και εικονική πραγματικότητα, μετά το "Neuromancer" και το "The Lawnmower Man".

Το κορυφαίο σχόλιο για τον Shatner το έχουν κάνει οι δημιουργοί του Futurama: η έμπνευση για τον Zapp Brannigan, πηγάζει από την υπόθεση, πώς θα ήταν ο Κirk αν ο Shatner έπαιζε τον εαυτό του... :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Μπα, σε καλό σου... Πού να πάει το μυαλό μου... :flipout: :flipout: :flipout:

Τελείωσες με τον 2ο κύκλο συνονόματε;

Τελείωσα, τελείωσα!!!-bye-

Τώρα είμαι στο 3ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Τα τρία μαζεμένα επεισόδια με το Dominium ήταν άκρως ενδιαφέροντα και αναρωτιόμουν γιατί καθυστέρησαν τόσο πολύ. Αν θες τη γνώμη μου, ένας κύκλος ήταν υπεραρκετός για να γνωρίσουμε τους χαρακτήρες και να καταλάβουμε τι παίζεται. Αν ήταν στο χέρι μου, τα μισά επεισόδια θα τα πέταγα στα σκουπίδια. Δυστυχώς, δεν μου άρεσαν καθόλου.

Ρητορική ερώτηση:

Υπάρχει πιο ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟ άτομο από την Ναύαρχο Νατσέγιεφ???:flipout::flipout::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Ναι, η Kai Win... :flipout: (δεν σου θυμίζει κάποιον αρχιεπίσκοπο; )

Τα δύο πρώτα χρόνια, το DS9 ουσιαστικά φυτοζωούσε. Το τέλος του δεύτερου κύκλου συμπίπτει με το τέλος του TNG, από τον 3ο κύκλο κι έπειτα, πέρασαν στο DS9 όλοι οι καλοί συγγραφείς και σκηνοθέτες του TNG (οι υπόλοιποι πήγαν στο VOY :D ), ενώ από τον 4ο κύκλο που μπήκε και ο Ron Moore (Mr. Galactica) στην ομάδα, το σύνολο απογειώθηκε.

Το τριπλό επεισόδιο με το Dominion αποτελεί μια πολύ μικρή πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει και που θα πάει η σειρά από εδώ και μπρος.

(Βασικά, μπορεί κανείς να δει τον πιλότο και μετά να πάει κατευθείαν στο τριπλό, δεν θα χάσει και τίποτα το ουσιώδες... :D )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Αν ήταν στο χέρι μου, τα μισά επεισόδια θα τα πέταγα στα σκουπίδια. Δυστυχώς, δεν μου άρεσαν καθόλου.

Κάπως έτσι έχει το πράγμα θα συμφωνήσω και εγώ :-)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Υπάρχει πιο ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟ άτομο από την Ναύαρχο Νατσέγιεφ???:flipout::flipout::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Μόνο ο Picard με την έχει … λίγο με τα αγαπημένα κουλουράκια της και λίγο τσάι – στην κορυφαία τσαγιέρα!

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ποιά φώτα λες; Του Zetar θυμάμαι... :p

Και εγώ αυτά σκέφτηκα. θα κάνω μια άλλη ερώτηση. Από τα μέλη του Voyager που επέστρεψαν πίσω, ποιοί δεν ήταν οι ίδιοι υπό μία έννοια?