Star Trek Quiz for Trekkies

Στο τέλος του επεισοδίου όταν ο Kirk καταστρέφει την ράβδο που κρατούσε όλη την οφθαλμαπάτη εμφανίζονται οι εξωγήινοι με την πραγματική τους μορφή ετοιμοθάνατοι σαν μικρά πουλάκια ενώ φαίνονται και οι κλωστές που τα συγκρατούν σαν μαριονέτες. Φοβερά φτηνιάρικο εφέ, μου θύμισε τα αγαπημένα μου thunderbirds. Check it out.

Πάμε μια ερώτηση:
Ποιός guest χαρακτήρας εμφανίζεται σε 2 διαφορετικά επεισόδια στο TOS?

Πολύ εύκολο βρε... :p

Ο Harry Mudd, ερμηνευμένος από τον Roger C. Carmel, στα επεισόδια "Mudd's Women" και "I, Mudd".

Υπήρχε μάλιστα η σκέψη να παίξει και σε ένα επεισόδιο του πρώτου κύκλου του TNG, όπου θα τον έβρισκαν σε κρυογενικό λήθαργο, αλλά δυστυχώς ο ηθοποιός απεβίωσε κατά την διάρκεια της συγγραφής του σεναρίου.

Και συνεχίζω με ερώτηση: ποιός ο τίτλος του επεισοδίου TNG, που κατέληξε το σενάριο που αρχικά ξεκίνησε να γράφεται για τον χαρακτήρα του Ηarry Mudd; :D

Μήπως εννοείς το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου?

Ακριβώς !!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το "The Neutral Zone"...

Κάνεις παιχνίδι opsim... :D

(Μα πού έχουν χαθεί οι Dalanik, Iskander και Γιάννης Χατζηγεωργίου; )

Εδώ είναι και ασχολούνται με ADSL και μπάλα.
Μπορείς να θυμηθείς ηθοποιό ή ηθοποιούς που έχουν παίξει σε διαφορετικά επεισόδια του TOS σαν διαφορετικοί χαρακτήρες?

Ο Mark Lenard μου 'ρχεται τώρα, που έπαιξε τον Ρωμυλιανό κυβερνήτη στο "Balance of Terror" κι έπειτα το γύρισε σε Sarek...

O William Campbell, είχε παίξει τον Trelane στο "The Squire Of Gothos" και τον κυβερνήτη Koloth των Klingon στο "The Trouble with Tribbles" (τον ίδιο χαρακτήρα ξαναϋποδύθηκε στο DS9 σχεδόν 20 χρόνια αργότερα).

Ο George Takei πριν αναλάβει τον ρόλο του Sulu, είχε κάνει ένα πέρασμα από την επιστημονική ομάδα του πρώτου πιλότου.

Το ίδιο και η Majel Barret, η οποία υποδύθηκε την number one αξιωματικό στον πρώτο πιλότο πριν γίνει νοσοκόμα του McCoy.

Επίσης, η Diana Muldaur, νομίζω (αν και δεν είμαι σίγουρος) είχε παίξει δύο διαφορετικούς χαρακτήρες στο TOS (και μετά έγινε η Pulaski του TNG :D ).

Ο number one του Mark Lenard στο "Balance of Terror" πρέπει να έπαιζε τον βουλκάνιο αντίζηλο του Spock στο "Amok Time", αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του.

Αυτούς θυμάμαι τώρα... :blush:

Υ.Γ.: Δεν γνωρίζω αν κάτω από το κοστούμι του Gorn και του Excalibian, ήταν το ίδιο άτομο... :flipout:

Baroner ήταν το ψευδώνυμο του Kirk όταν είχε πάει σε undercover αποστολή σε έναν πλανήτη. Επεισόδιο: Errand of mercy, νομίζω.

Baroner ήταν το ψευδώνυμο του Kirk όταν είχε πάει σε undercover αποστολή σε έναν πλανήτη. Επεισόδιο: Errand of mercy, νομίζω.

Άργησες... :p :p :p

Και φυσικά, σωστός !!!

059.gif
superhomodance.gif
059.gif
superhomodance.gif
059.gif

Ήταν το όνομα που του είχαν δώσει οι Organians για να τον καλύψουν από τους Klingon στο συγκεκριμένο επεισόδιο...

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ακριβώς !!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το "The Neutral Zone"...

Κάνεις παιχνίδι opsim... :D

(Μα πού έχουν χαθεί οι Dalanik, Iskander και Γιάννης Χατζηγεωργίου; )

Παρόν!

Λόγω προχωρημένου Αλτσχάιμερ και αργών αντανακλαστικών, που να σας προλάβω... :BDGBGDB55:

Aπολαμβάνω όμως υπεύθυνα... go on! :SFGSFGSF:

:grinning-smiley-043 -bye-

Μιας και ο Dalanik μας πήγε αυτοκινηστικά...:

Ποιός χαρακτήρας του Star Trek είχε σκάλωμα με τα αυτοκίνητα του 20ου αιώνα και πιο μοντέλο "αναπαλαίωνε";

Μιας και ο Dalanik μας πήγε αυτοκινηστικά...:

Ποιός χαρακτήρας του Star Trek είχε σκάλωμα με τα αυτοκίνητα του 20ου αιώνα και πιο μοντέλο "αναπαλαίωνε";

O Tom Paris του Voyager. Αναπαλαίωνε Chevrolet? δεν θυμάμαι...

Και μια που λες για ταχύτητα δίνης, ποια είναι η μέγιστη "προωθητική" ταχύτητα, ελληνιστί warp, που είχε πιάσει το Enterprise σε επεισόδιο του TOS?

Νομίζω κάπου 13η-14η προωθητική...

Στο "By Any Other Name" με τους Kelvans, δεν ήταν; :blush:

Αν θυμάμαι καλά, 13άρα έχει πιάσει το Enterprise και στο τελευταίο επεισόδιο του T.N.G. υπό τον Ναυαρχούκο :flipout::flipout: Ράικερ...

Αλλά, η μέγιστη ταχύτητα που έχει επιτύχει ποτέ είναι σε 'κείνο το επεισόδιο με τον ''Ταξιδιώτη'' που έγινε φιλαράκι με τον Γουέσλι και ταξίδεψε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάτι δισεκατομμύρια έτη φωτός φθάνοντας σε dt σ' έναν άλλο γαλαξία στου διαόλου τη μάνα...:D:D

-bye--bye-

Τελικά, με πόσο πήγαινε σε 'κείνο το επεισόδιο???

Last edited:
Και στο voyager στο επεισόδιο "the gift", η Kesh τους έστειλε κάποια έτη φωτός κοντύτερα στη Γη. Ας περιμένουμε να ξυπνήσει ο Γιάννης να μας λυσει τις απορίες, χεχε.