Star Trek Quiz for Trekkies

Για να δούμε τι μπορούμε να θυμηθούμε... :D Νομίζω ο allassomorph, ήταν με την μορφή μιας κοπελίτσας που έπαιζε κάτι σε ρομάντζο με τον Wesley και συνοδεύονταν από την νταντά της. Σε κάποια στιγμή στο επεισόδιο, μεταμορφώνονταν και οι δύο σε μαλλιαρά τέρατα και o Wesley το πάθαινε ένα (χοντρο-)ταράκουλο... :flipout:

Α γειά σου!

-τον "μάγο" και τη "μάγισσα" από το "Catspaw" (ντροπή, Πάνο :p )

Έγκλημα! Αυτοκαταδικάζομαι σε 50 χρόνια cryogenic hibernation παρέα με τον Montalban!:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Στο TOS, μπορούμε να προσθέσουμε στους shapeshifters:

-την "γάτα" του Gary Seven στο "Assignment: Earth"
-τον Trelane από το "Τhe Squire of Gothos"
-τους Organians από το "Errand of Mercy"
-τον "μάγο" και τη "μάγισσα" από το "Catspaw" (ντροπή, Πάνο :p )
-ίσως μπορούμε να υπολογίσουμε και την Βίνα από το "The Cage"
-ίσως και τις γκόμενες του Harry Mudd με τα χάπια ομορφιάς
-τους Κelvans από το "By Any Other Name"
-νομίζω και το πλάσμα που είχε ερωτευθεί τον Zephram Cochrane

Μας TrelaneS πάλι!!!

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Kι επειδή όσο να 'ναι μία έφεση στη διαστροφή, την έχουμε... :D :

Τί συνδέει το Voyager με τα Φιλαράκια; :blink: :flipout:

Quarren_ambassador.jpg

Γιάννη σωστό?

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Quarren_ambassador.jpg

Γιάννη σωστό?

Ωραίος ο Νίκος... :grinning-smiley-043 Εμένα μου είχε διαφύγει και θα το θεωρήσω και αυτό σωστό.

Υπάρχει όμως και πιο "χτυπητός" και "γουστόζικος" σύνδεσμος... ;)

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Αν θυμάμαι καλά τον είχε αποκαλέσει κάποια στιγμή ο Picard με τον ελληνοπρεπέστατο επιθετικό προσδιορισμό "Αllassomorph" ελληνιστί "shapeshifter". Βοήθα Γιάννη!!!

Βρε τι μαθαίνει κανείς…
Ήμουν σίγουρος ότι η ορολογία ήταν elasomorph από το ελαστικός.
Καλά, υπόσχομαι άλλη φορά να βάζω υπότιτλους.

Επειδή δεν μου'ρχεται τίποτα, συν τοις άλλοις άρχισα και συνεδρίες με τον Σούρλα (βλ. προηγούμενα posts :flipout::flipout:), δεν μας λες βρε Γιάννη την απάντηση?

Επειδή δεν μου'ρχεται τίποτα, συν τοις άλλοις άρχισα και συνεδρίες με τον Σούρλα (βλ. προηγούμενα posts :flipout::flipout:), δεν μας λες βρε Γιάννη την απάντηση?

Εντάξει λοιπόν, αν και δεν θα θεωρούσα απαγορευτική τη χρήση wiki για αυτή την ερώτηση...

Τί συνδέει το Voyager με τα Φιλαράκια;

Ο... He-Man !!! :blink: :BDGBGDB55::flipout::flipout::BDGBGDB55:

O Robert Duncan McNeil (Tom Parris στο Voyager) και η Courteney Cox (Monica στα Φιλαράκια), είχαν υποδυθεί το ζευγάρι των γήινων teenagers στην ταινία Masters of the Universe του 1987, βασισμένη στις γνωστές κούκλες για αγοράκια της εποχής. Στο ρόλο του He-Man, o Dolph Lundgren, ενώ στο ρόλο του Skeletor, ένας αγνώριστος Frank Langella... :D

Για να δοκιμάσω μια ερώτηση…

Ποια σχέση υπάρχει μεταξύ των τελευταίων επεισοδίων heroes (s3 first 5 episodes) και του Star trek ?

Μη σας βασανίζω… έτσι και αλλιώς το heroes δεν είναι και η καλύτερη σειρά για να παρακολουθεί κανείς…

H Louise Fletcher έχει recurring role.

winn_adami.jpg

LouiseFletcher.jpg

MV5BMTY0NDU4ODY2Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ2MjA5Mg@@._V1._CR0,0,400,400_SS100_.jpg

MV5BMTk3MzkyMDgwMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQ2MjA5Mg@@._V1._CR100,0,400,400_SS100_.jpg

Και ένα δεύτερο trivia για το heroes & ST Voyager

BelannaTorres.jpg

H Roxann Dawson σκηνοθέτησε τα επεισόδια s1ep15 & s4ep02

Όσους συντελεστές του ST και να βάλουν … δε σώζετε η σειρά…

Tόσο χάλια; Πάνω που σκεφτόμουν να την ξεκινήσω και με φρενάρεις... :p

Για να πάμε σε μία εύκολη (πλέον ;) )...

Τί συνδέει τον Τζακ Νίκολσον με το DS9; :D

Tόσο χάλια; Πάνω που σκεφτόμουν να την ξεκινήσω και με φρενάρεις... :p

Για να πάμε σε μία εύκολη (πλέον ;) )...

Τί συνδέει τον Τζακ Νίκολσον με το DS9; :D

Εμένα το μόνο που μου'ρχεται στο μυαλό είναι η Louise Fletcher η οποία κέρδισε και Όσκαρ β! ρόλου "ταλαιπωρώντας" τον Nicholson στη "Φωλιά του Κούκου".

Εμένα το μόνο που μου'ρχεται στο μυαλό είναι η Louise Fletcher η οποία κέρδισε και Όσκαρ β! ρόλου "ταλαιπωρώντας" τον Nicholson στη "Φωλιά του Κούκου".

me_ta_17.gif
me_ta_17.gif
me_ta_17.gif

Πάμε κάτι σχετικά εύκολο:
Ποιος ηθοποιός από το cast του DS9 έπαιξε σε γνωστή σχετικά πρόσφατη ταινία με κάπως διαφορετικό ονοματεπώνυμο?

opsim said:
Πάμε κάτι σχετικά εύκολο:
Ποιος ηθοποιός από το cast του DS9 έπαιξε σε γνωστή σχετικά πρόσφατη ταινία με κάπως διαφορετικό ονοματεπώνυμο?

To είχε αλλάξει από το DS9 το ονοματεπώνυμό του, λίγο πριν παντρευτεί την αγαπημένη γκόμενα του Χατζηγεωργίου :flipout: -bye- , την Kira, aka Nana Visitor.

Πρόκειται για τον Siddig El Fadil, που μετονομάστηκε σε Alexander Siddig, o oποίος υποδύονταν τον Bashir, η δε σχετικά πρόσφατη ταινία του που θυμάμαι τώρα, ήταν το "Kindom of Heaven".

Μη στεναχωριέσαι όμως Γιάννη, ο γάμος τους, αν και απέκτησαν έναν υιό, δεν κράτησε πολύ, οπότε έχεις το πεδίο ελεύθερο... :D :D :D :p

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

To είχε αλλάξει από το DS9 το ονοματεπώνυμό του, λίγο πριν παντρευτεί την αγαπημένη γκόμενα του Χατζηγεωργίου :flipout: -bye- , την Kira, aka Nana Visitor.

Πρόκειται για τον Siddig El Fadil, που μετονομάστηκε σε Alexander Siddig, o oποίος υποδύονταν τον Bashir, η δε σχετικά πρόσφατη ταινία του που θυμάμαι τώρα, ήταν το "Kindom of Heaven".

Μη στεναχωριέσαι όμως Γιάννη, ο γάμος τους, αν και απέκτησαν έναν υιό, δεν κράτησε πολύ, οπότε έχεις το πεδίο ελεύθερο... :D :D :p

Ποτέ δεν θα σου αποκαλύψω τους λόγους του διαζυγίου:aetsch::aetsch:. Τελικά, κουράστηκα πολύ, αλλά τα κατάφερα!!!!:flipout::flipout::flipout:

Σωστός! Πάντως η ταινία που αναφερόμουν ήταν η "Syriana".

Ποιός κυβερνήτης ακούει Berlioz (σε flac από το Egreat του :flipout: :flipout: :flipout: ) και σε ποιά ιστορία;

Πρέπει να λες μια σκηνή στο TNG
O Riker ρωτά τον Picard με απορία για την μουσική εάν είναι Bizet,
Και ο Picard απαντά Berlioz.

Αλλά δε μπορώ να θυμηθώ το επεισόδιο…