Star Trek: Section 31

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Total voters
    6
Το λεπόν. Έφτιαξα τα σουβλάκια μου, γέμισα το ποτήρι παγάκια μέχρι πάνω. Στρώθηκα στον καναπέ, κατέβασα το πανί, άναψα το προβόλι, έβαλα στο 60 τον ενισχυτή και πάμε να δούμε.
Ξεκινάμε με το logo Star Trek σαν σε καθρέφτη που μετά γυρνάει σε κανονικό, γιατί mirror universe, hello. Μια σεκάνς σενάριο hunger games ακολουθούμενη από ένα briefing impossible mission και καταλήγουμε σε σκηνή μουσικής 5th element. Στα πρώτα 10 λεπτά όλα αυτά, εάν αναρωτιέστε. Μετά αρχίζουν τα woke, σκάει ο cyborg, μια γκόμενα που βγάζει ορμόνες που σε καυλώνουν και κάτι άλλα κουλά, για να γνωρίσουμε την A-Team in space. Αλλά το βραβείο πάει στο men in black χαρακτήρα του μικροσκοπικού ιρλανδού σκουληκιού, που οδηγεί (yep, that's real alright) ένα ρομπότ με μορφή Vulcan. Get it? Robot -> Vulcan. Χα, χα, χα. (please kill me).
Αφού βλέπουμε και κάτι άλλες ανούσιες σκηνές, έρχεται η πρώτη που υποτίθεται έχει μεγάλη σημασία. Και είναι μάχη crouching tiger hidden dragon, but in space baby και με τεχνολογία phase modifier.

Για να μην σας τα πρήζω και πολύ, για πρώτη φορά στην ζωή μου, έκλεισα ταινία ST στο μισάωρο (νομίζω, δεν ξέρω, ο πόνος ήταν μεγάλος και δεν έβλεπα) και θα δω το υπόλοιπο στο PC, καθώς θα διαβάζω τίποτα αθλητικά.
To boldly go where no one has gone before, έγινε To boldly go where no one want's to go cause it's a Y class planet.

υ.γ. μπροστά του, το Discovery, ήταν έπος. Και ξέρετε την γνώμη μου για τo συγκεκριμένο.

Last edited:
  • Like
Reactions: more peers
Μόλις έκανα εγγραφή στο IMDB, μόνο και μόνο για να του βάλω 1 αστέρι (πιο κάτω δεν μπορώ). Και διαβάζω IMDB από την ημέρα που βγήκε. Πάω και για Rotten Tomatoes τώρα. Ότι μπορώ για να βοηθήσω την ανθρωπότητα να γλυτώσει από αυτό το έκτρωμα.

Το λεπόν. Έφτιαξα τα σουβλάκια μου, γέμισα το ποτήρι παγάκια μέχρι πάνω. Στρώθηκα στον καναπέ, κατέβασα το πανί, άναψα το προβόλι, έβαλα στο 60 τον ενισχυτή και πάμε να δούμε.
Ξεκινάμε με το logo Star Trek σαν σε καθρέφτη που μετά γυρνάει σε κανονικό, γιατί mirror universe, hello. Μια σεκάνς σενάριο hunger games ακολουθούμενη από ένα briefing impossible mission και καταλήγουμε σε σκηνή μουσικής 5th element. Στα πρώτα 10 λεπτά όλα αυτά, εάν αναρωτιέστε. Μετά αρχίζουν τα woke, σκάει ο cyborg, μια γκόμενα που βγάζει ορμόνες που σε καυλώνουν και κάτι άλλα κουλά, για να γνωρίσουμε την A-Team in space. Αλλά το βραβείο πάει στο men in black χαρακτήρα του μικροσκοπικού ιρλανδού σκουληκιού, που οδηγεί (yep, that's real alright) ένα ρομπότ με μορφή Vulcan. Get it? Robot -> Vulcan. Χα, χα, χα. (please kill me).
Αφού βλέπουμε και κάτι άλλες ανούσιες σκηνές, έρχεται η πρώτη που υποτίθεται έχει μεγάλη σημασία. Και είναι μάχη crouching tiger hidden dragon, but in space baby και με τεχνολογία phase modifier.

Για να μην σας τα πρήζω και πολύ, για πρώτη φορά στην ζωή μου, έκλεισα ταινία ST στο μισάωρο (νομίζω, δεν ξέρω, ο πόνος ήταν μεγάλος και δεν έβλεπα) και θα δω το υπόλοιπο στο PC, καθώς θα διαβάζω τίποτα αθλητικά.
To boldly go where no one has gone before, έγινε To boldly go where no one want's to go cause it's a Y class planet.

υ.γ. μπροστά του, το Discovery, ήταν έπος. Και ξέρετε την γνώμη μου για τo συγκεκριμένο.
δυστυχως το ST σε ολες τις εκδοσεις εχει μετατραπει σε ενα υμνο της woke ατζεντας. Εμφυλοι, αμφιφυλλοι, διφυλλοι , τριφυλλοι , αφυλλοι, τριανταφυλλοι , τωρα και γκευ ρομποτ και δε σημαζευεται πια. απο τη στιγμη που εγινε αυτο ολα τα αλλα δε με ενδιαφερουν

• Haha
Reactions: Λάκης
Γκευ ρομποτ ειναι λογικο να υπαρχει παντως. Οπως υπαρχουν και "κυριες" ρομποτ αντιστοιχως η επιστημη θα παρουσιασει και κατι τετοιο στο μελλον για εμπορικους λογους.

Γκευ ρομποτ ειναι λογικο να υπαρχει παντως. Οπως υπαρχουν και "κυριες" ρομποτ αντιστοιχως η επιστημη θα παρουσιασει και κατι τετοιο στο μελλον για εμπορικους λογους.
Ένα ρομπότ κάνει αυτό που του λέει ο προγραμματισμός του. Για να θεωρηθεί ένα ρομπότ gay, σημαίνει ότι θα αποφασίσει από μόνο του, να αλλάξει τον προγραμματισμό του και να του αρέσει το ίδιο με αυτό φύλο, αντί για εκείνο για το οποίο προγραμματίστηκε. Εάν ποτέ φτάσουμε σε αυτό το σημείο, τα Eugenics Wars θα είναι μια δυνατή πραγματικότητα και ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που μπορείς να φανταστείς.
Οπότε, όχι, δεν μπορεί να υπάρξει ποτέ gay robot από μόνο του.

Ένα ρομπότ κάνει αυτό που του λέει ο προγραμματισμός του. Για να θεωρηθεί ένα ρομπότ gay, σημαίνει ότι θα αποφασίσει από μόνο του, να αλλάξει τον προγραμματισμό του και να του αρέσει το ίδιο με αυτό φύλο, αντί για εκείνο για το οποίο προγραμματίστηκε.

Οι γκευ(ανθρωποι) στην αληθινη ζωη δεν αλλαξαν προγραμματισμο αλλα ετσι "προγραμματιστηκαν" απο την ιδια την φυση.

Οι γκευ(ανθρωποι) στην αληθινη ζωη δεν αλλαξαν προγραμματισμο αλλα ετσι "προγραμματιστηκαν" απο την ιδια την φυση.
διαφωνω. πολλοι , ναι , προγραματιστικαν απο τη φυση αλλα και πολλοι αλλοι αλλαξαν το τσιπακι τους για αλλους λογους. μη συγκρινεις λαχανα με τυροπιτες.

Και οι δύο έχετε δίκιο, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Διαβάστε καλύτερα αυτό που γράφω. Το να αλλάξει ο προγραμματισμός ενός ανθρώπου, είναι λογικό και αναμενόμενο, από την στιγμή που δεν είμαστε απλές μηχανές. Υπάρχουν άπειροι παράγοντες και ελευθερίες, ώστε να γίνει αυτό.
Ένα ρομπότ υπηρέτης (δεν μιλάμε για αυτά που θα τους έχουμε επιτρέψει να μαθαίνουν και να αναβαθμίζονται) εάν "σπάσει" τον προγραμματισμό του, χωρίς κάποιο εξωτερικό παράγοντα (κάποιο σοκ που να τραυματίσει τα κυκλώματα που περιέχουν τον προγραμματισμό του, όπως ηλεκτρισμός ή φωτιά π.χ.) μιλάμε για κάτι τρομακτικό. Μια μηχανή που έχει έναν προγραμματισμό πας με γυναίκες, ξαφνικά αρνείται γιατί δεν του "αρέσουν" οι γυναίκες. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί απλά να μην του αρέσουν οι άνθρωποι και να αρχίσει να τους σκοτώνει, ας πούμε.
Το gay robot λοιπόν, δεν θα πρέπει ποτέ να είναι δυνατόν. Και εάν κάποιο συμπεριφέρεται σαν gay, είναι γιατί έτσι προγραμματίστηκε, όχι γιατί είναι.

• Like
Reactions: klamia71
Αναμενόμενα κακό λόγω θέματος.
Καμία απολύτως σχέση με star trek.
Πάμε παρακάτω, για το καλό όλων μας...

Ήθελα να γράψω χαμηλού μπάντζετ τηλεταινία δράσης, ανευ νοήματος, φτιαγμένη απο ιερόσυλους και ανέραστους.
μακαρι να έπιασε πάτο ο κούρτζμαν και να μην ξανασχοληθεί με star trek (τώρα που το ξανασκέφτομαι ούτε στο section 31 ασχολήθηκε)

Ήθελα να γράψω χαμηλού μπάντζετ τηλεταινία δράσης, ανευ νοήματος, φτιαγμένη απο ιερόσυλους και ανέραστους.
μακαρι να έπιασε πάτο ο κούρτζμαν και να μην ξανασχοληθεί με star trek (τώρα που το ξανασκέφτομαι ούτε στο section 31 ασχολήθηκε)
Ούτε καν τηλεταινία. Σειρά μικρού μήκους 4 επεισοδίων, καλύτερη θα ήταν. Για να δούμε εάν θα μας σώσει η Skydance, τώρα που αναλαμβάνουν τα ηνία. Ο Curtzman πάντως, πρέπει να φύγει άμεσα.

Πιθανον αυτος να ηταν ο σχεδιασμος αρχικα. Και επειδη δεν τους εβγαινε κανονικη σειρα να την εκαναν τηλεταινια .

Δυστυχώς όχι. Χρειαζόντουσαν ταινία, έστω και μέσω streaming, καθώς η τελευταία ήταν πριν 8 χρόνια. Και πιστέψανε ότι όπως τους έκατσε με τον Pike για άλλη σειρά, θα τους καθότανε με την Georgiou για ταινία που επιτέλους θα παρουσίαζε επίσημα το Section 31. Το ότι τα κάνανε αχταρμά, είναι άλλο θέμα.

υ.γ. πάω να πιω πολλά ουίσκια (και ναι, ξέρω ότι δεν υπάρχει πληθυντικός αφού είναι ξενόγλωσση λέξη) , να βάλω να δω το υπόλοιπο στο PC.

Ο τρόπος που διαχειρίζεται η παραμαουντ το σταρ τρεκ θα οδηγήσει σε μπερν αουτ, 100% (όπως τα marvel και star wars)
Πριν απο αυτό όμως φρόντισαν να το υποβαθμίσουν σε ακραίο βαθμό.
Τεράστιο πισωγύρισμα, σε όλα τα επίπεδα, που θα απομακρύνει πολλούς απο τους ποιοτικούς θεατές που προσέλκυσαν τα τελευταία χρόνια (ακόμα και με το Disco...)

Δυστυχως προσωπικά δεν βλέπω αναζωογόνηση ούτε με τη συγχώνευση της skydance, ούτε με πιθανό kelvin 4, πολύ δε περισσότερο με academy ή συνέχεια σε σειρά αυτού του σκουπιδιού.
Αν αντέξει το SNW μια 3ετία, ελπίζω στη συναίχεια τελείως διαφορετική διαχείριση, e.g. 1 σειρά στον αέρα με 15-20 επεισόδια και μια ταινία την τριετία.

Βεβαια δεν είναι αυτό το κυρίως πρόβλημα. Δεν είναι τεχνοκρατικό το εμπόδιο.
Δεν μπορούν να αξιοποιήσουν ιστορίες, να βρούν νέα πρόσωπα και να σεβαστούν το γεγονός ότι το star trek είναι ο ουτοπικός αισιόδοξος τρόπος να δεις το μέλλον.
Δεν τους ενδιαφέρει καν το star trek. Απορώ πως ο υιός Ροντμπερι εμπλέκεται ενεργά σε όλο αυτο το ξεδιάντροπο κηνύγι του δολαρίου...

Μην δεις, για κανένα λόγο, αυτό το σκουπίδι (καθόλου τυχαίος ο χαρακτηρισμός)
Μαζόχας, αλκοολικός, πρεζάκιας, εθισμένος και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, όταν έχει να κάνει με Sci-Fi και ειδικά ST (ναι, πολύ περισσότερο από το SW). Τελείωσα το disco, θα τελειώσω και αυτό, έστω και σε Fast forward. Μπορείτε να προσευχηθείτε για την ψυχή μου, εάν πιστεύεται σε κάτι τέτοιο.

Δυστυχώς όχι. Χρειαζόντουσαν ταινία, έστω και μέσω streaming, καθώς η τελευταία ήταν πριν 8 χρόνια. Και πιστέψανε ότι όπως τους έκατσε με τον Pike για άλλη σειρά, θα τους καθότανε με την Georgiou για ταινία που επιτέλους θα παρουσίαζε επίσημα το Section 31. Το ότι τα κάνανε αχταρμά, είναι άλλο θέμα.

υ.γ. πάω να πιω πολλά ουίσκια (και ναι, ξέρω ότι δεν υπάρχει πληθυντικός αφού είναι ξενόγλωσση λέξη) , να βάλω να δω το υπόλοιπο στο PC.
Ξενη λεξη μεν, αλλα ενσωματωμενη πια στην ελληνικη.
Οποτε, μια χαρα ακουγεται τα ουισκια.

Ξενη λεξη μεν, αλλα ενσωματωμενη πια στην ελληνικη.
Οποτε, μια χαρα ακουγεται τα ουισκια.
Είμαι της γενειάς που ακόμα λέω τσάι, ταξί, κτλ.. Από την άλλη, ξέρω ότι έχουν μπει πολύ χειρότερες αλλαγές και λέξεις στην Ελληνική γλώσσα, ειδικά με τις σαχλαμάρες που μαθαίνουνε στα Τικ Τοκ.