Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μα πια ο σκοπός είναι άλλος ... Έχει σαφή προσανατολισμό....Γενικα μιλωντας, περιμενα απο τη σειρα, κατι πολυ καλυτερο στο cast
Τι στο κορακα..... Μετα απο 60 χρονια δεν ειναι δυνατον να παρουσιαζεις
ολους αυτους τους ξενερωτους για πληρωμα.
Να μην πω για τον αξεχαστο Leonard Nimoy, αλλα μονο μια Οχουρα του 1966 εχει μεγαλυτερη αξια
απο ολο αυτο το παρεακι μαζι.
δεν ειναι κακο να κανουν που και που καποιο "κουφο" επεισοδιο, σε διαφορετικο τελειως υφος απο την υπολοιπη σειρα, αλλα σε αυτον τον κυκλο το ξεφτιλισαν. Νομιζω οτι δεν ανανεωθηκε για επομενη σαιζον και ετσι οπως εχει καταντησει, δεν θα μου λειψει. To Οrville παραμενει το καλυτερο συγχρονο star trek!Γενικά δεν είμαι δύσκολος στο τι ζητώ από μια τηλεοπτική σειρά, όχι γιατί δεν θέλω μια καλή ιστορία, αλλά γιατί γενικά το επίπεδο έχει πέσει και το έχω αποδεχτεί. Αλλά φέτος απλά δεν άντεξα σε σχεδόν όλη τη σεζόν. Με εξαίρεση τα 1,6 και 8, τα άλλα επεισόδια ήταν μια επική μετριότητα.
Εκεί που ξεκινά να ξεγεννά το διαστημικό μωρό, απλά τρελάθηκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω τι βλακεία έβλεπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.