Star Trek the movie

Σεβαστή η γνώμη σου και συνοδευόμενη από τις σχετικές εξηγήσεις.
Η μόνη μας διαφωνία αφορά το σενάριο (δεν είδα κάτι καινούριο) και τον J.J. (έβγαλε άλλη μία εμπορική ταινία με υποτιθέμενα καινοφανή και πρωτότυπα ευρήματα).

...Δεν με ενδιαφερει κατα ποσο "σταρ τρεκ" θεωρειται οτι ηταν αν και δεν καταλαβαινω τι θα πει αυτο.Αλλες εποχες αλλοι σεναριογραφοι.

Όσον αφορά την κανονικότητα Σταρ Τρεκ σαφώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Νομίζω όμως ότι ο καθένας μας έχει σχηματίσει μια εικόνα (για παράδειγμα εσύ έχεις δεθεί με τους χαρακτήρες) και όλοι μας έχουμε κάποιους υποκειμενικούς λόγους για να βλέπουμε κάθε καινούργια ταινία. Έτσι βάση αυτών που μας έκαναν φανς του Star Trek και το κατά πόσο ακολουθούνται από την εκάστοτε νέα ταινία κρίνουμε ο καθένας από την μεριά του...

Δεν ήμουν ποτέ τρελαμένος φαν του star trek, ούτε γαλαξίες ξέρω, ούτε πολιτισμούς, ούτε και πολλά ονόματα. Πάντως εμένα μια χαρά μου φάνηκε η ταινία. Θεωρώ επιτυχημένη την μεταφορά στο πως ξεκίνησαν ολοι.

Έβλεπα αν και μικρός τότε την σειρά σχεδόν ανυπομονώντας .
Τώρα δεν μου κάνει κέφι να δω την ταινία.
Δεν ξέρω τι φταίει πραγματικά. Ίσως η αναμασημένη τροφή ίσως ότι άλλαξαν αρκετά και οι προτιμήσεις μου. Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω…

Περίεργη ερώτηση... :blink: :flipout: -bye-

Στο κέντρο του δίσκου, τέρμα πάνω...

Έχεις καμμία ιδιοκατασκευή κατά νου;

Οχι απλά στην ταινία έχω την εντύπωση ότι έκανε ένα zoom out στην γέφυρα δείχνοντας ότι είναι από κάτω.....:chinscratch::chinscratch:

Υ.Γ. εκτός αν εκείνη την ώρα είχα το βλέμμα μου στα ποπκορν....:flipout:

Οχι απλά στην ταινία έχω την εντύπωση ότι έκανε ένα zoom out στην γέφυρα δείχνοντας ότι είναι από κάτω.....:chinscratch::chinscratch:

Υ.Γ. εκτός αν εκείνη την ώρα είχα το βλέμμα μου στα ποπκορν....:flipout:

Από πάνω ήτανε ...
Μήπως έκανες τίποτε άλλο και βρέθηκες ανάποδα? Κανά υπνάκο εννοώ... -bye-

Να κόψετε τα ποκ πορν. Σας χαλάνε.

Ακους εκεί να ρίχνουν λάσπη στον Μέντορα (JJ) του αγαπητού μας διαχειριστή στους προβολείς.

:p

Τη θυμάμαι τη σκηνή. Και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση, αλλά αν θυμάμαι καλά τελικά μετά το zoom out έδειχνε το Enterprise ανάποδα, οπότε μάλλον ήταν από πάνω.

Θα περιμένουμε το BD για αυτή τη σκηνή.. :)

@spcav: Με ενημερώνουν από το καθαριστήριο ότι το μαύρο σου πουκάμισο είναι έτοιμο, και μπορείς να πας να το παραλάβεις.
(σόρρυ για το internal joke..)

Δεν θυμάμαι να μου δημιουργήθηκε εντύπωση τέτοιου λάθους, θυμάμαι όμως σεκάνς με το enterprise ανάποδα (είναι μόδα στην επιστημονική φαντασία την τελευταία 10ετία, προσφέρουν "ρεαλισμό" τέτοια πλάνα :D ), οπότε μάλλον περί αυτού πρόκειται... -bye-

Ποιόν ρεαλισμό; πως γίνεται να κάνουν κολοτούμπες τα σκάφη και ο κόσμος μέσα να κάθεται στις καρέκλες κυριλέ και να κόβουν βόλτες στους διαδρόμους;
Γίνεται αυτό στο διάστημα;

Re: Απάντηση: Star Trek the movie

Ποιόν ρεαλισμό; πως γίνεται να κάνουν κολοτούμπες τα σκάφη και ο κόσμος μέσα να κάθεται στις καρέκλες κυριλέ και να κόβουν βόλτες στους διαδρόμους;

Θεε μου τι θα ακουσω ακομα ???

Δεν εχεις ακουσει για την γεννητρια τεχνητης βαρυτητας ??? ?

Μονο το μινι της Ουχουρα κοιτατε ολοι ? :flipout:

τι κάνει αυτή η γεννήτρια δηλαδή; κάθεσαι αναπαυτικά στην καρέκλα και αναποδογυρίζει το σκάφος και είσαι με το κεφάλι κάτω και συνεχίζεις να κάθεσαι στην καρέκλα απτόητος; :flipout:

τι κάνει αυτή η γεννήτρια δηλαδή; κάθεσαι αναπαυτικά στην καρέκλα και αναποδογυρίζει το σκάφος και είσαι με το κεφάλι κάτω και συνεχίζεις να κάθεσαι στην καρέκλα απτόητος; :flipout:
Ολα αυτά + ότι έχει ειδικό patchακι που κάνει exclude από το gravity effect το προαναφερόμενο mini :p

Ολα αυτά + ότι έχει ειδικό patchακι που κάνει exclude από το gravity effect το προαναφερόμενο mini :p

Πεστα ρε συ Συριε γιατι θα ξεχασουμε και οτι ξερουμε πια....:flipout:

Αμαν με τα ποπ κορν κοιτα και λιγο τους υποτιτλους να αποκτας τεχνογνωσια ρε συ Τασο.

Είτε με τα φανταστικά ευρήματα των γεννητριών τεχνητής βαρύτητας και των αποσβεστήρων αδράνειας, είτε χωρίς, στο διάστημα, Τάσο, δεν υπάρχει η έννοια του πάνω και κάτω όπως την αντιλαμβανόμαστε "παγιδευμένοι" στην περιστροφή ενός πλανητικού σώματος... -bye-

Τάσο για να σε κουφάνω περισσότερο το κέλυφος του Enterprise υπάρχει σχεδόν για διακοσμητικούς λόγους αφού υπάρχουν ασπίδες προστασίας που απομονώνουν το σκάφος από το διάστημα ...

Άσε που στα πιο καινούρια Enterprise ακόμα και τα φαγητά διακτινίζονται στις καμπίνες. "Computer, Ερλ Γρει Hot" !!! Α ρε Ζαν Λουκ... Άπαιχτος.
Ο θεατρικότερος κυβερνήτης σε Star Trek ever. :guitarist:

Μου θυμίζει μια απορία που είχε ένα ξεδελφάκι μου, όταν του έδειχνα την υδρόγειο σφαίρα.
Καλά μου λέει, αυτοί στην Αυστραλία (του την έδειξα γιατί εκεί γεννήθηκε) δεν πέφτουν κάτω :flipout::flipout::flipout: