Star Trek

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    20
Βλέπω κι εγώ αυτές τις μέρες το Enterprise (είμαι στις αρχές του 3ου κύκλου) και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω κολλήσει (Έχω δει και αρκετά επεισόδια από το original και το TNG όταν παίζονταν στην ελληνική τηλεόραση). Με μεγάλη μου λύπη έμαθα από το διαδικτύο ότι τη διέκοψαν πριν ολοκληρωθεί. Κρίμα. Ελπίζω η καινούργια ταινία να αποδειχθεί επιτυχής και να υπάρξει μια νέα σειρά.

Πρώτα μια προσωπική: Ποιο επεισόδιο του TOS σου άρεσε περισσότερο από όλα?

Moυ είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο από αυτά:

Balance Of Terror
The Squire Of Gothos
A Taste Of Armageddon
Errand Of Mercy
The City On The Edge Of Forever
Mirror, Mirror
Assignment: Earth

Ίσως σε λίγο ανώτερη θέση να έβαζα το "The City On The Edge Of Forever"...

Α, και το "Assignment: Earth"... :D

Ίσως και το "Balance Of Terror"... :D :p

Oι δικές σου επιλογές, Dr. McCoy; :BDGBGDB55:

Τhe city on the edge of forever
Balance of terror,
Doomsday machine
The naked time
Arena
The Enterprise incident
Wink of an eye

Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο 1ος κύκλος ήταν ο καλύτερος όλων.

Διόρθωση για DEEP SPACE NINE! καθημερινά 14.00 - 15.00 και Σαββατοκύριακο 16.00 - 17.00 και έχασα το 106 επεισόδειο γ@μ@το!! το έδειξε την τεταρτη 24-03-10.

Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Θέλετε εκτός από κουίζ να κάνουμε και μια γενική κουβεντούλα πάνω σε κάποια επεισόδια με φιλοσοφικές ανησυχίες??

Π.χ.

Στο επεισόδιο 16 της 4ης σαιζόν του Voyager με τίτλο Prey, ξεσπάει μια διαμάχη ανάμεσα στην καπετάνισσα και την seven σχετικά με την τύχη του είδους 8742.

Ποιος είχε δίκιο τελικά?? Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν καπετάνιοι??

Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

H Καπετάνισα είχε δίκιο για μένα...

Θεωρώ τη στάση της να δείχνει συμπόνια, στον εχθρό που πεθαίνει, ανθρώπινη...
...αλλά και διπλωματικά αν το δείς σε περίπτωση που επέστρεφε στο διάστημά του ίσως το ανθρώπινο είδος να είχε κάποιες ελπίδες συνομιλιών με το είδος 8742.

Υπέρ με τα χίλια για συζητησούλα, γι' αυτό βλέπουμε άλλωστε star trek... για τα φιλοσοφικά διλήμματα ;)

Απάντηση: Re: Star Trek

Τελικά μεγάλη στέρηση για εμάς τους Trekkies.

Έξι χρονια τώρα χωρίς σειρά Star Trek.:bigcry:

Μια χαρά Σταρ Τρεκ βλέπουμε εδώ και 6 χρόνια. Μάλιστα την τελευταία διετία είμαστε υπό κατοχή των Borg!!!

%CE%A3%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD.jpg

%CE%B3%CE%B1%CF%803.jpg

Angela-Merkel.jpg

trichet-3-thumb-large.jpg

(Live short and die....poor)

You will be assimilated!!!

Resistance is futile!!!

:Banane0::Banane0:

To TNG δεν νομίζω... Το DS9 πρέπει να είχε παίξει ολόκληρο στο Σινέ+ πριν 1-2 χρόνια...

Aσχετο ...

Γιατι δεν εγινε ποτε μια τηλεοπτικη συνδεση του "Lost in Space" με οποιοδηποτε "Star Trek" ???
Θα εριχναν το Jupiter-2 σε μια σκουληκοτρυπα και ... ΩΠ ... οι Ρομπινσον στον 24ο αιωνα !
Εδω, βρεθηκαν Predators και Αliens, Ρομπινσον και Kirk δεν μπορουσαν να βρεθουν ?