.... ηταν ενας απο τους κοσμους που επισκεφθηκε το Falcon με τα απανωτα jumps του ... το Terrarium του Alderaan.
Oλοι ξερουμε οτι ο Alderaan ανατιναχθηκε στο ANH. Τοτε .... ποιος ηταν ο πλανητης με την παραπανω στυλιζαρισμενη επιφανεια ?
Επειδη ειμαι ολιγον κολλημενος να μαζευω concept art τα τελευταια 40 χρονια (τα πρωτα 20 χρονια απο περιοδικα και τα επομενα
20 απο το νετ) γνωριζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι η στυλιζαρισμενη, λουστραρισμενη, παρκετεζα περασμενη, επιφανεια πλανητη (μερος της)
με ψιλολιγνους πυργους να ξεπροβαλουν αποτομα και αφυσικα μεσα απο το ..... παρκε ! .... ειναι δουλεια του Ralph McQuarrie !!!!
Kαι αυτο ΔΕΝ αλλαζει. Κανεις αλλος δεν σχεδιασε κατι παρομοιο (γιατι ειναι τοσο απιθανο να υπαρξει, ουτε καν στον Coruscant).
Πειτε μου εσεις ποιος πλανητης ειναι ! Ρητορικη η ερωτηση .... γιατι ο Alderaan ανατιναχθηκε. Αρα καποιο αλλο ονομα πλανητη
θα σκαρφιστουν.
Ναι αλλα αυτο .... ειναι τοσο λυπηρο .... να γινεται με αυτον το τσαπατσουλικο τροπο ... μετα απο 45 ολοκληρα χρονια ! :nounder:
Το ξερω οτι ΔΕΝ αγγιζει τους περισσοτερους. Εγω ομως κοιμηθηκα και ξυπνησα απειρες νυχτες με αυτον τον αφυσικο αλλα απιθανα
πανεμορφο κοσμο. Ναι, το ξερω, στην σεκανς του Rise ειναι πιο πυκνη η δομηση ... αλλα η τεχνοτροπια ... ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ.
Οταν το δειτε στα home cinema σας ... θα με θυμηθειτε !