Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019)

Προσωπικά, συγχώρησα πολλές χαζομάρες στο last Jedi, διότι προσπάθησε να κάνει κάτι έστω και λίγο, διαφορετικό. Επίσης, ήταν οπτικά πανέμορφο. Το ix έκανε χαζομάρες ενώ ταυτόχρονα έδωσε στο κοινό ότι ακριβώς ζητούσε χωρίς να προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα παραπέρα.

Απάντηση: Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019)

Και τα τρια ηταν ΣΚ@ΤΑ !
Γιατι το αντιπαλο δεος ... ο arch villain (οποιος και αν ηταν αυτος) ... εγινε καρικατουρα.
Στο SW universe, ο arch villain πρεπει να εχει τετοια εμφανιση .... που να λες ακαριαια
"κοπανατε την απαντες, δεν μας παιρνει" .... οποιος ψελισει οτι ο Snoke πληρουσε τα
κριτηρια ... ε ... ηταν ενα λιγο μεγαλυτερο και πιο ρυτιδωμενο (απο τα συνηθισμενα) gollum !

Ουτε ο Κylo, ουτε ο Snoke εξεπεμψαν κατι τετοιο (και υπηρχε και αυτη η συκια ο Hux
που κανεις δεν ξερει αν πατησε εστω και μυρμηγκι στην ζωη του ....)

Σε αυτά δυστυχώς δεν έχεις άδικο και είναι σαφώς το μεγαλύτερο ατόπημα του 8 και 9. Το 7 δεν το βάζω στο ίδιο καζάνι, διότι είχαν ξεκινήσει να χτιζουν τον snoke, άλλο τελικά που ο rian τον γκρέμισε, διότι ήθελε να πάει αλλού την ιστορία.
Τελικά καταλήγουμε στο χιλιοειπωμενο ότι δεν είχαν πλάνο για το τι ήθελαν να κάνουν.

Οπου λαλλουν τρεις ... (γιατι ηταν και το τι ηθελε η Kathleen να περασει ως Disney) .... σηκωνεσαι και φευγεις.
Δεν φυγαμε .... γιατι ελπιζαμε ! Οτι με καποιο μαγικο τροπο .... θα τα μαζεψουν στο Rise.
Τωρα η πιστη εχει μετακομισει αλλου ! Στα serials και τα spinoffs (παλι καλα να λεμε).

Οχι ...
Και απο τα κομικς της Dark Horse ... εντελως αποσπασματικη η ενασχοληση μου !
Ομως, με εχω τραβηξει ΔΥΝΑΤΗ ψυχαναλυση στο ΤΙ ακριβως μου αρεσε στις ταινιες.
Οχι στο περιπου .... ΑΚΡΙΒΩΣ !

Ας πουμε, ερχεται καποιος (που οντως ηρθε) και μου λεει "ειναι δυνατον να
σου αρεσε το Phantom Menace, o Jar Jar, o μουϊ μουϊ ? ...." και του απαντω ....
"την σκηνη με το Pod Racing, να υποθεσω οτι δεν την ξανακοιταξες ΠΟΤΕ ?"

Σε όλες τις ταινίες της Disney η πρωταγωνίστρια ξυπνάει - ανασταίνεται με ένα φιλί. Μεγάλο ατόπημα που δεν συνέβη και επέλεξαν άλλο τρόπο.

Απάντηση: Re: Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019)

Τον φιλησε παντως. Τουφυγε το απωθημενο του ασχημαντρα.

Και στην original trilogy ειχαμε φιλακια .... και στην prequel.
Δεν με χαλανε τα φιλακια (... αν γινονται ΟΤΑΝ η στιγμη ειναι καταλληλη).

Αυτο ξερεις σε ποια ταινια θα κριθει πολυ ε ?

Στο Deadpool III οποτε γινει.

Εκει θα εχει πλακα .

Εκεί θα βγουν συμπεράσματα :)
Θέλω να πιστεύω ότι ο Ρεΐνολντς θα πονέσει να «περάσει» το ύφος των προηγούμενων ταινιών αυτούσιο.

Νομιζετε οτι τελειωσαμε ετσι απλα? :antlers:
Ενα δωρακι

"Τι μπορεί να σημαίνει το lightsaber της Rey για το μέλλον"

Εγω εχω αρχισει να φανταζομαι διαφορα πραγματα για την συνεχεια...

Αρκετες οι ανακριβειες (στο λινκ), Λεωνιδα.
Ομως εγω δεν θα σταθω στις ανακριβειες αλλα σε κατι αλλο, πολυ πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΟ.
Το αιμα, νερο δεν γινεται !

ΔΕΝ .... ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ .... Η ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ !

Οποιον αλλον και αν επιλεξουμε (για να παρει την θεση τους). Και συνηθως ... οσο μακρια
και αν προσπαθησουμε να αποδρασουμε απο αυτη την κληρονομια ... παλι εκει επιστρεφουμε.
Σαν το σημειο ισορροπιας ενος εκκρεμους !

Απάντηση: Re: Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker (2019)

Star Wars: Στενόμυαλες Σκέψεις για το Franchise στην "Εποχή Disney" - Ragequit.gr

https://ragequit.gr/editorials/item/star-wars-franchise-thoughts

Καλα τα λεει (ΟΜΩΣ ... το prequel δεν αναβαθμιστηκε εξαιτιας του sequel ... απλα ηταν υποδεεστερο του original).
Kατι που σκεφτηκα, διαβαζοντας τον ατελειωτο θιασο απο δημοσιογραφους και δημοσιογραφικους που παρηλασαν
τις τελευταιες μερες στο νετ για να γραψουν και αυτοι δυο σκεψεις για ενα universe που ... ΔΕΝ ερωτευθηκαν κιολας,
ειναι οτι ΜΟΝΟ ενα ον που ζει χιλια χρονια θα μπορουσε να μεινει αταλαντευτο στο οραμα που ειχε ως κινηματογραφιστης

... απο το 1977 μεχρι το 2019 .... (ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ !)

Εχω την εντυπωση, οτι οταν ο Lucas θα βρισκεται στο "παρα πεντε" θα υπαρχει κοσμος απ'εξω να του φωναζει
"αστα αυτα, παρε το Mandalorian και ξαναγραψτο/ξανακινηματογραφησε το" ....
Νομιζω ειμαστε λιγο .... :slapface:

Γνωριζετε φυσικα .... ποια ειναι η περιοχη που γυριστηκε το κυνηγητο με τα speeders :smash: .... ε ? :smash:

49231313268_5cde3aaf89_o.jpg

Η ιδια περιοχη (προστατευομενη απο την Unesco) που γυριστηκε ο Λωρενς της Αραβιας, ο Προμηθεας
και ο Αρειανος (του Ridley Scott), Τransformers - Revenge of the Fallen, Rogue One ... και ... o Αlladin !

Δεν υπαρχει πιο εξωγηινη ερημος ... στον πλανητη ολοκληρο :smash: :proud: