Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Καποιες ταινιες θελουν μεγαλη οθονη και 'σωστα στημενο' ηχητικο για αποδωσουν.
Το The Rise of Skywalker ειναι μια απο αυτες.
Επισης πρεπει να εχεις περασει και απο ολα τα σταδια το συμπαντος του star wars.
Προσωπικα εχοντας την δει δυο φορες σε αθουσα imax το οποιο αρχικο 'σφιξημο' ειχα εχει σχεδον εξαληφθει.
Ειναι μια ταινια στο πνευμα του starwars με τις οποιες ενστασεις μπορει να εχει καποιος (πχ οι κακοι θα μπορουσε νατανε και λιγο καλυτεροι) και τις τρυπες του σεvαριου.
Φοβαμε παντως οτι οταν την ξαναδω στις 42' και εγω καπου θα ξενερωσω...

Πωπω.. μέτρια είχε ψηφίσει ο Μάνος ?? :eek:

Την προηγούμενη την είχα παρατήσει στην μέση.. :cool:
αλλά τελικά αυτήν την είδα αρκετά ευχάριστα!

Ήμουν μεταξύ καλή και πολύ καλή, και τελικά ψήφισα πολύ καλή! :cool:

Γιατί είχε και ωραία σκηνικά και εφέ..
έριξα και ένα δυναμικό προφίλ στην TV και της πήγαινε πολύ!!

Εδώ θα έπρεπε να είχα καμία 75άρα OLED!!

Είχε και συγκινητικές σκηνές με αναφορές και στοιχεία από τις παλιές ταινίες..
αλλά όντως το φινάλε ήταν αρκετά προβλέψιμο και "παιδικό"..

Κάποια στιγμή μάλλον θα ξαναπροσπαθήσω να δω την προηγούμενη.. :cool:

* Η ταινία έχει και "ντοκιμαντέρ" διάρκειας 3 ωρών από τα γυρίσματα και άλλα πολλά!

* Η ταινία έχει και "ντοκιμαντέρ" διάρκειας 3 ωρών από τα γυρίσματα και άλλα πολλά!

Χορταστικο το ντοκυμαντερ!
Εμεινα καγκελο στο κομμάτι της ερήμου/κινούμενης άμμου!

Ο ήχος το 5.1 σας άρεσε; Υποτονικός μου φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή με το κεντρικό theme.

Για βάλτε παλιότερες ταινίες να συγκρίνετε στην ίδια ένταση το volume.

Εκτός αν έχω αρχίσει να κουφαινομαι. 😁

Ναι φοβερό το ντοκυμαντέρ. Καταλαβαίνεις γιατί κοστίζουν όσο ο προϋπολογισμός μια χώρας αυτές οι ταινίες.....

Πάντως που βρίσκουν άκρη τόσα άτομα και συνεργάζονται; Μιλαμε αν δούλευαν οι κοινωνίες με τέτοια συνεργασία θα ειμασταν όλοι ευτυχισμένοι.

Re: Απάντηση: Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker

Ο ήχος το 5.1 σας άρεσε; Υποτονικός μου φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή με το κεντρικό theme.

Για βάλτε παλιότερες ταινίες να συγκρίνετε στην ίδια ένταση το volume.

Εκτός αν έχω αρχίσει να κουφαινομαι. 😁

Ο ηχος στο μπλου ρει ηταν ψοφιος οπως και στο προηγουμενο last jedi-Το 1080 amazon webdl me dolby digital plus ακουγεται πολυ καλυτερα

Δεν ειναι απλα θεμα εντασης,ειναι οτι ο ηχος στο μπλου φαινεται να εχει συμπιεσμενη δυναμικη περιοχη και φιλτραρισμενες-ανυπαρκτες χαμηλες.Η Disney ειχε φαει πολυ κραξιμο γιαυτο παλιοτερα στα φορουμς,αλλα επειδη τα captain marvel και avengers endgame,ακουγοταν καλα πιστευα οτι το ειχε σταματησει..δυστυχως ομως επανηλθε..

Δεν ειναι απλα θεμα εντασης,ειναι οτι ο ηχος στο μπλου φαινεται να εχει συμπιεσμενη δυναμικη περιοχη και φιλτραρισμενες-ανυπαρκτες χαμηλες.Η Disney ειχε φαει πολυ κραξιμο γιαυτο παλιοτερα στα φορουμς,αλλα επειδη τα captain marvel και avengers endgame,ακουγοταν καλα πιστευα οτι το ειχε σταματησει..δυστυχως ομως επανηλθε..

Γνωστή ιστορία, δυστυχώς...

Αυτή η Disney, μεγάλη κατάρα (γενικά)...

Να δούμε και το Atmos track στο 4Κ δισκάκι (αν και αν άρχισε πάλι τα ίδια, δεν ελπίζω σε πολλά καθώς και τα παλιά Atmos tracks της ήταν ΓΤΠ)

Πωω τι αηδια ηταν αυτη το Rise of Skywalker?Χατηρι στα πιτσιρικια εκανα που ειχαν φαγωθει να το δουν!Νταξει,δεν ηταν το ανεπαναληπτο αισχος της προηγουμενης αλλα και παλι δεν περιμενα τοσο χαλι!
Μιλαμε οι τυποι κατεστρεψαν το franchise,εγκληματιες του κινηματογραφου...