SR-71 AVClub Fanatic 15 December 2010 49,933 Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft 21 October 2020 #641 Δημήτρης Ιωάννου said: Ολα είναι ένας αχταρμάς στο μυαλό μου. Nα ανησυχήσω? Click to expand... Mην ανυσηχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ! Εμεις που (υποτιθεται) τα θυμομαστε ολα ... θελουμε να ξεχασουμε τι ειδαμε ! :nounder: Πηγαμε για μαλλι ... και βγηκαμε κουρεμενοι.
Δημήτρης Ιωάννου said: Ολα είναι ένας αχταρμάς στο μυαλό μου. Nα ανησυχήσω? Click to expand... Mην ανυσηχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ! Εμεις που (υποτιθεται) τα θυμομαστε ολα ... θελουμε να ξεχασουμε τι ειδαμε ! :nounder: Πηγαμε για μαλλι ... και βγηκαμε κουρεμενοι.
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 21 October 2020 #642 Τι να πώ βρε Μάνο? Εσύ τουλάχιστον κατέχεις το άθλημα και εγώ είμαι φαν αλλά το μυαλό παίζει τα δικά του..
Τι να πώ βρε Μάνο? Εσύ τουλάχιστον κατέχεις το άθλημα και εγώ είμαι φαν αλλά το μυαλό παίζει τα δικά του..
SR-71 AVClub Fanatic 15 December 2010 49,933 Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft 21 October 2020 #643 Θα παρεξηγηθω ΜΟΝΟ ... αν αυτο που ειδες σου θυμισε τα παλαιοτερα (Star Wars). Σε καθε αλλη περιπτωση .... χαιρεις ΑΚΡΑΣ υγειας (και παμε παρακατω). Βαλε μπρος το The Mandalorian (που βγαινει οσονουπω στο Disney+) και πες μας την αποψη σου.
Θα παρεξηγηθω ΜΟΝΟ ... αν αυτο που ειδες σου θυμισε τα παλαιοτερα (Star Wars). Σε καθε αλλη περιπτωση .... χαιρεις ΑΚΡΑΣ υγειας (και παμε παρακατω). Βαλε μπρος το The Mandalorian (που βγαινει οσονουπω στο Disney+) και πες μας την αποψη σου.
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,691 Εκεί ψηλά..... 8 January 2021 #644 https://www.youtube.com/watch?v=OXk3wXUNoVM
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ Support Admin 17 June 2006 26,416 Αθήνα 8 January 2021 #645 Ναι τρομερές αλλαγές. Θα άλλαζε η ταινία . Άλλο ένα useless βιντεάκι για να τραβήξει hits.
SR-71 AVClub Fanatic 15 December 2010 49,933 Kashyyyk stratosphere - 100,000 ft 8 January 2021 #646 E βρε Τασο τα περισσοτερα βιντεακια στο youtube .... useless ειναι. Ερασιτεχνες τα συνθετουν. Ουτε η LucasFilm, ουτε η ILM (και σιγουρα οχι η Disney). Εγω παντως θα θελα να απολαυσω εκεινη την καθοδο (με την ραμπα) αναμεσα στα τεραστια αγαλματα.
E βρε Τασο τα περισσοτερα βιντεακια στο youtube .... useless ειναι. Ερασιτεχνες τα συνθετουν. Ουτε η LucasFilm, ουτε η ILM (και σιγουρα οχι η Disney). Εγω παντως θα θελα να απολαυσω εκεινη την καθοδο (με την ραμπα) αναμεσα στα τεραστια αγαλματα.