Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Βρε βρε... βλέπω έχουν συγκέντρωση τα κράνη... :guitarist:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, μιας και εσείς είστε σχετικοί...
περιδιαβαίνοντας την 114η σελίδα στο νήμα ST quiz, θυμήθηκα κάτι και θα θέλω να το βάλω στο αντίστοιχο sw quiz...
μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να το βρω?

γατάκια με κράνη :HTEHEH56:

Υπαρχουν και αλλες εκδοχες μιας Wookie γατουλας (post #188, σελιδα 19).
Μαλλον ... δεν περνας τακτικα απο το νηματακι μας :p

Tωρα αν εχει βγει καποια με κρανος ...
Φρονω πως ΟΧΙ, γιατι το γυναικειο προσωπο ειναι πολυ light saber (σπαθι !!!) για να μπει σε κρανος !
Πηγαν να το κανουν με την Carrie Fisher (ως bounty hunter απεναντι στον Jabba the Hutt) και γελασε
καθε πικραμενος ... δεν νομιζω να το επαναλαβουν (JJ επιτρεποντως).

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Μα δεν μπορω να εξηγω τα αυτονοητα.

Ειμαι Γουκι πολυ πριν γινω vorlon.

Kαι η ποιοτητα ηταν σε εκεινην την σειρα.

Απλα συγκρινω 2 σημαντικα scifi universe που εγιναν κινηματογραφικες ιστοριες και οχι μονον τηλεοπτικες.

Κατα σειρα:

1.Βορλον γεννιεσαι δεν γινεσαι.

2.Καπως πας να το σωσεις...

3.Παιζεις με τον πονο μου.

Λοιπον,
για να σοβαρευτουμε λιγο (... γκουχου γκουχου .... :p)

MΑΛΛΟΝ .... ενας απο τους κεντρικους ηρωες στο επεισοδιο 7 (ισως <Ο> κεντρικος ηρωας)
ανεμενεται να ειναι η Mara Jade. Οσοι διαβασαν λιγο Dark Horse ... γνωριζουν ποια ειναι !!!
Δεξι χερι του Palpatine σε καθε λογης μηχανοραφια, μετεπειτα επικυρηγμενη λαθρεμπορος
και outcast-outlaw-outeverything , μετεπειτα μετανοημενη και χρισμενη Jedi master και ....
γυναικα του Luke. ΕΑΝ υπαρχει καποιος χαρακτηρας που μπορει να ωριμασει λιγο την πλοκη
της saga .... ειναι η Mara Jade Skywalker. Εχει την απαραιτητη διπολικοτητα πεποιθησεων και
συμπεριφορων που απαιτειται .... ωστε να μην ειναι ουτε απολυτου εμπιστοσυνης αλλα ουτε
και απολυτου αποφυγης.

Mara Jade Skywalker.jpg

ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙ ???

ΔΕΝ ΞΕΡΩ .... ομως,
δικο μας ειναι το νηματακι, δικο μας και το γκαλοπ .... οποτε ... λεω να προτεινω δυο-τρεις
μπας και ξυπνησουμε εδω μεσα (σερνομαστε απο αβροτητα σε αβροτητα .... επιεικως !)

Η γνωστη απ'τον THOR .... Jamie Alexander

Jaimie Alexander.jpg

Προσωπο με πυγμη (λιγο ακομα και θα φαινοταν το βαθουλωμα στο πηγουνι ... παρολη την αναντιρρητη
θυληκοτητα και αισθησιασμο της). Προσωπο που προβαλει φιλοδοξια (τι ειπα τωρα) αλλα και αποφασιστι-
κοτητα.

Παμε παρακατω ...

Bryce Dallas Howard .... η κατ'έξοχην κοκκινομαλλα Mara Jade !!!

Bryce Dallas Howard.jpg

Εχει αδιαμφισβητη θυληκοτητα αλλα εχει και αυτο το ανεπαισθητο, σχεδον αερινο, ".... προσεχε, μαγκα
θα στην κανω την ζημια". Δεν ξερω αν το βλεπω μονο εγω. Εσεις θα μου πειτε ! Την παω με τα χιλια
γιατι εχει μια αυρα κινδυνου χωρις να γινεται σκοτεινη, η ιδια (ισως να φταιει και η φωτο, βεβαιως).

Για να μην προωθω μονο σταρουμπες, βρηκα και αυτην (σπονσοραρισμενη απο το site του DeviantArt) :
ονοματι Αmanda Righetti .... νεο κοριτσι, αβγαλτο (τι ειπα παλι .... :laugh:)

Amanda Righetti.jpg

Bρισκω το προσωπακι της ανεπιτρεπτα χαρουμενο (ακομα και οταν θελησει να σοβαρεψει) και δεν την παω
ιδιαιτερα. Αλλα για να μην με βαφτισετε εγκαθετο του εβραικου λομπυ .... ας μπει και αυτη στην λιστα !

Περιμενω δικες σας προτασεις ..... :smash: .... ταχιστα !!!

Last edited:

(χαχαχαχα) .... μια πληροφορια, ε ? ....
αν ειναι να κλεισεις δωματιο στο Sidi Driss για να κοιμηθεις στο σπιτι του Luke ... κανε μια αναπαντητη.
Απικο και σουζα θα σε περιμενω στις αναχωρησεις του Βενιζελος :p εκτος αν εχει charter απο Χανια !!!

-bye- (φερε και κανα φωτοσπαθο για τους σκορπιους)

Re: Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Να μη σου δώσω άλλη μια μέρα? :flipout:

οκ μια βοήθεια:¨Η κοπέλα φοράει γόβα με καθρεφτάκι, τη φουστίτσα της κτλ, εσύ είσαι μπροστά της. τι κοιτάς το καφρεφτάκι ή τα ωραία της μάτια? :BDGBGDB55:

Ευκολακι.

Κοιτας το καθρεπτακι για να δεις ποσο εχουν ανοιξει οι κορες των ματιων σου και για να διαπιστωσεις αν χρειαζεσαι κολλυριο για τα ματια μετα απο αυτο το τετατετ.:operator:

Mara Jade ε ??

Καλος χαρακτηρας θα ελεγα αλλα η ιστορια του τεως βασιλικου φρουρου του Palpatin.... Kir Kanos μου αρεσε περισσοτερο.

Αν και ειμαι απολυτως βεβαιος οτι θα αποτελεσει σπινοφ ταινια ο τυπακος....

18020.jpg

Kir_Kanos.jpg

Ναθ

Ειπα μηπως γινει κανα θαυμα και ΠΑΨΕΙ να ανδροκρατειται η saga. Aπο τους καλους μεχρι τους κακους.
Βεβαια υπηρξαν γυναικες μεσα στην saga ... αλλα ... σε ρολακια !!! Ακομα και η Leia (με κεινο τα χτενισμα-
-μπιφτεκακια) ηταν περισσοτερο μια φιγουρα "ποιος θα με παντρευτει" παρα μια φιγουρα "ποιος θα δοκιμασει
το σπαθι μου". Το ιδιο και η Padme (αλλα καπως πιο πολιτικοποιημενη). Ρολακια .....

Δεν εχω διαβασει για τον Kir Kanos ..... "καλο" παιδακι μου ακουγεται .... οψομεθα !

Toliskot + Kostas_Dr + VaderGr ...... ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ !!! Χωρις δευτερη κουβεντα.

Last edited:

Που εχεις δει σοβαρο scifi με γυναικες πρωταγωνιστριες σε καλους και κακους ρολους?
Απατο θα πάει ...

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Τα Alien...... -bye-

Ενσταση, αυτο ηταν Horror/sci fi.
Bεβαια υπαρχει και το Contact που ειναι και πιο scifi απο ολα αυτα που συζηταμε (χωρις παρεξηγηση...)

εντάξει.... εντάξει..... μην βαράτε...... :ernaehrung004:

είχα την εντύπωση ότι ανήκει στα καθαρά sci fi....

Οτι και ναναι ,πρέπει να βρεθεί καλό κάστ για τριλογία ...
Δεν θα τους σκοτωσουμε ολους απο το πρώτο μέρος :p

Status
Not open for further replies.