Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Σιγα τα αιματα ....
Εχω επικυρηχθει για τοσες αλλες σειρες (Babylon, BSG, Αtlantis, Stargate) ... το Fringe σε πειραξε ?

Σιγα τα αιματα ....
Εχω επικυρηχθει για τοσες αλλες σειρες (Babylon, BSG, Αtlantis, Stargate) ... το Fringe σε πειραξε ?

Βασικά εσενα σε πειραζει που δεν το εχεις δει :p γιατι ειναι εκπληκτική σειρά.Ξεκινα την πρωτη σεζον (το βασικο στορυ ξεδιπλωνεται μετα το 7-8ο επεισοδιο).

Aν παιξει στο νεο star wars θα ειναι πολυ καλό νέο...

Το θεμα ειναι τι θα κανει ....

Καναν αρχαιο Σιθ ή καναν στρατηγο απο τα απομειναρια του Παλπατιν ?

Εγω παντως ειμαι τοσο διψασμενος που μεχρι και τον ΜΙκυ Μαους σε ρολο Τζαρ Τζαρ θα ανεχομουν αν ηταν να βγει αυριο η ταινια .

Το θεμα ειναι τι θα κανει ....

Καναν αρχαιο Σιθ ή καναν στρατηγο απο τα απομειναρια του Παλπατιν ?

Εγω παντως ειμαι τοσο διψασμενος που μεχρι και τον ΜΙκυ Μαους σε ρολο Τζαρ Τζαρ θα ανεχομουν αν ηταν να βγει αυριο η ταινια .

:p

Gungan_Sith.jpg

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Σιγα τα αιματα ....

Aπο την πλευρα της σκεπτομενης scifi (Babylon) καθολου. Απλα συμπασχουμε και κατανοουμε το προβλημα σου
να μην εχεις δει την υπερτατη τηλεοπτικη σειρα.

(φυλαγμενη μου την ειχαν ...... :p :p :p )

Eιναι πολυ απλο αυτο που θα πω :
οταν πρεπει να κατσεις να παρακολουθησεις 12 και 24 και δεν ξερω ποσα επεισοδια
..... απλα το αναβαλεις, επ'αοριστον !!! Αλλο μια ταινια 2 ωρων και αλλο .... μια σπουδη ΗΜΕΡΩΝ
ισως και ΒΔΟΜΑΔΩΝ. Δεν δινω Πανελλαδικες οταν παρακολουθω ταινιες. Καθομαι δυο ωρες, τις
απολαμβανω .... και παω για τις επομενες.

Αν, ομως, ειχα καθησει να παρακολουθησω τις σειρες ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ στην TV ... τι καλος μαθητης
που θα μουν τωρα, ε ? (Προφεσσορας !!! .... :laugh:). Τα παντα ειναι θεμα ΚΙΝΗΤΡΩΝ και ΧΡΟΝΟΥ (δηλαδη
δεσμευσης !!!)

Βρε βρε... βλέπω έχουν συγκέντρωση τα κράνη... :guitarist:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, μιας και εσείς είστε σχετικοί...
περιδιαβαίνοντας την 114η σελίδα στο νήμα ST quiz, θυμήθηκα κάτι και θα θέλω να το βάλω στο αντίστοιχο sw quiz...
μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να το βρω?

γατάκια με κράνη :HTEHEH56:

Voila... :p

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/46014-Star-Wars-Quiz-for-Wookies?highlight=

Εκπληκτικό το νήμα παιδιά! Το διάβασα όλο μέσα σε μια μέρα (τόσο πολύ δουλειά είχα... ) μία μερά αφού είχα τελειώσει το άλλο με τα σκάφη του Star Wars. Για να προσθέσω και εγώ την πολύ λιγότερο εξειδικευμένη γνώμη μου, θα ήθελα να προσθέσω ότι εμένα προσωπικά η prequel τριλογία δεν με χάλασε και ιδιαίτερα.

Σύμφωνοι, το TPM ίσως να ήταν λίγο βαρετό και παιδικό, αλλά δεν ήταν και για πέταμα. Εγώ το θεώρησα σαν μια "καταναγκαστική" διαδικασία για να μας βάλει στο κλίμα του "Πως ξεκίνησαν όλα"... περίπου... Το 3ο επεισόδιο, κάτα την ταπεινή μου άποψη πάντα, όμως ήταν κορυφαίο. Προσωπικά έχω μια πολύ απλή μέθοδο γαι να "βαθμολογήσω¨μια ταινία. Προσπαθώ να θυμηθώ μια σκηνή κορύφωσης της πλοκής. Ε, με το ROTS ήταν αρκετά εύκολο, λιγότερο εύκολο με το AOTC και ... καθόλου εύκολο με το πρώτο επεισόδιο. Αν θυμάμαι εύκολα τη σκηνή, η ταινία μου άρεσε. Αν δε, θυμάμαι και τη μουσική τότε την θεωρώ από τις αγαπημένες μου.

Από εκεί και πέρα, οι κριτικές των ντομάτων, των βάσεων δεδομένων και άλλων παρόμοιων ιστότοπων λίγη σημασία έχουν για μένα.:grinning-smiley-043

Γατε ... μαζευτηκε κοσμακης για εγγραφες.
Το Wookie College ανοιγει τον Σεπτεμβριο !!!
Αδεια ασκησης επαγγελματος, βγαλαμε ? :p

Last edited:
Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Γατε ... μαζευτηκε κοσμακης για εγγραφες.
Το Wookie College ανοιγει τον Σεπτεμβριο !!!
Αδεια ασκησης επαγγελματος, βγαλαμε ? :p

...Ειναι πια πολυ αργα...

Σκηνή που συγκινήθηκα στα sw και την θυμάμαι;

Ο αποχαιρετισμός του ανακιν στην μάνα του.
Ο τζαρ τζαρ πρέπει να πεθάνει.

Ο τζαρ τζαρ πρέπει να πεθάνει.

Η σκηνη με τον Boss Nass και την "δικη" του Jar Jar .... ειναι κατι που ολοι
οι SW fans θελουν να σβησουν απο την μνημη τους ... και δεν μπορουν :icon15:

(η Sesame Street του Naboo !!!)

Last edited:

Εγώ πάλι που θέλω να σβήσω από την μνήμη μου τον νεαρό vader πειράζει ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Αντιπαρερχομαι κυνικων και εμπαθων σχολιων ... αφου ...
καθε σχολη SciFi χωραει εις το παρον φορουμ !!!

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα φιλε Μανο, γιατι συμφωνω απολυτως με τη δευτερη προταση σου.
Μαλλον για να αρχισεις να με πιανεις πρεπει να μελετησεις λιγο τις ατακες του Κοsh:p

Status
Not open for further replies.