Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Oχι δα ....

Δεν συγκρινεται ο κινηματογραφικος χρονος που καταχραστηκαν οι muppets της Cantina Band
με τον χρονο (και ρολο) που καταχραστηκαν Jar Jar και λοιποι ανεκδιηγητοι χαρακτηρες των prequels.
Ο Jabba ειναι ειδικη περιπτωση. Μπορει να μην μου αρεσει αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ παρεπεμπει σε γλοιωδη
κακοποιο στοιχειο ..... οχι Πιπη Φακιδομυτη (Jar Jar ..... moui moui ...). Παντως, ο Jabba μαζι με τους
Ewoks ηταν ενας απο τους λογους που δεν εβαλα το ROTJ στην λιστα προτιμησης.

Για να πω την αληθεια (που δυστυχως απηχει μονο εμενα) το Star Wars universe θα ηταν πολυ
ωριμοτερο και θα ειχε αλλη τυχη αν στερουνταν παντελως των muppets. Τα droids ως concepts
ηταν υπεραρκετα σε ρολο κωμικου συνοδου των πρωταγωνιστων.

Ισως, παραπανω απο αρκετα .....

Last edited:

Oχι δα ....

Για να πω την αληθεια (που δυστυχως απηχει μονο εμενα) το Star Wars universe θα ηταν πολυ
ωριμοτερο και θα ειχε αλλη τυχη αν στερουνταν παντελως των muppets. Τα droids ως concepts
ηταν υπεραρκετα σε ρολο κωμικου συνοδου των πρωταγωνιστων.

Ισως, παραπανω απο αρκετα .....

Διαφωνώ. Όχι επειδή μου άρεσαν τα muppets, αλλά επειδή ήταν το μοναδικό πληθυσμιακό οπτικό στοιχείο που εμένα με παρέπεμπε σε αντίστοιχη μικρή ηλικία σε έναν galaxy far, far away.

Και, εκείνη την εποχή πάντα, τα βρήκα ενδιαφέροντα και συμπαθή τα Ewoks. Για τον Τσου, να μην μιλήσω, δεν θα τον άλλαζα (ακόμα και τώρα) με κανένα Droid.

Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον Jar Jar, though ...

Αρα, να υποθεσω οτι τα ANH και ESB δεν ηταν στην κορυφη των προτιμησεων σου,
αφου ολα τα υπολοιπα επεισοδια ειχαν πνιγει απο muppets.

Υστεροπληκτρον :
αφου ξεκινησα με τα muppets ωφειλω να συμπληρωσω την λιστα χολης και οξου :
ουτε ο Yoda μου αρεσε. Οχι σαν υλοποιηση. Βγηκε ενα καλικαντζαροειδες πραμα
που προκαλει θυμηδια. Εξαιτιας του ακρογωνιαιου ρολου του αλλα και της φωνης
του αξεπεραστου Frank Oz .... o καλικαντζαρακος εσωσε το πρεστιζ του.
Αλλιως ...... ΩΙΜΕ ! ....

Υπαρχουν πολλοι τροποι να αποτυπωσεις κατι πανσοφο ως φυσιογνωμια.
Επιλεχτηκε το παιδικοτερο (για ολους τους ευνοητους λογους ...)

Last edited:

Αν και το θέτεις πολύ ακραία, όχι δεν ήταν στην κορυφή των προτιμήσεών, αλλά όχι επειδή δεν είχανε muppets. Απλά το ROTJ ήταν καλύτερο. Ήταν δυνατότερο. Ήταν αυτό που έχει σκηνές που κλείνω τα μάτια μου και τις βλέπω και ακούω.

Καλά ... Για να είμαι ειλικρινής,ίσως να μην ήταν σκηνές,να ήταν μια σκηνή σκηνή.

Και παραδέχομαι ότι την τελυταία φορά που είδα τις τριλογίες, πριν από δυο χρόνια, τα Ewoks μου φάνηκαν εκνευριστικά. Αλλά δεν είμαι πια 8 χρονών.

Όσο για τον Yoda, πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου. Και στις δυο ταινίες μου φάνηκε, ακόμα και στην πρώτη θέαση πριν από τόσα χρόνια, σαν παρένθεση και θυμάμαι πως περίμενα πως και πως να τελειώσουν οι σκηνές του και να μπούμε στο "ζουμί".

Από την άλλη, ψιλοντρέπομαι που το λέω, μου φάνηκε πολύ πιο ενδιαφέρων στην prequel τριλογία...:blush:

.... γιατι, στα prequels, ΔΕΝ ηταν muppet πια !!!!

H κινηματικη και εκφραστικη εμπειρια μπορεσε να εξορθολογιστει σε αυτην ... ενος ενηλικα !
Με μια εξαιρεση (εντελως κωμικη) > εκει που αρχισε να χοροπηδα σαν ελατηριο μπροστα
απο τον Lord Tyranus για να μπορεσει να τον φτασει το φωτοσπαθο του (προς το τελος
του AOTC). Ξεφτιλα σκηνη .... :icon15:

(διαισθανομαι οτι θελεις να διαφωνησεις περισσοτερο αλλα φοβασαι .... ΜΗΝ φοβασαι -bye-)

Last edited:

Οι Τζεντάϊ, ο Vader, τα διαστημόπλοια και τα droids ήταν αρκετά για να γίνει το έπος! Τα muppets ήταν απλός το κερασάκι στην τούρτα.

Σωστός Kosh! :cool:

Για μία σκηνή εντάξει πιστεύω SR71B..
.. αρκεί να μην παίζουν συνέχεια σαν τον Jar - Jar! :p

Και εγω αυτο θελω να πιστευω ...
... οτι θα ειναι μια σκηνη δεκα δευτερολεπτων (ο τραγοπαπιας !!!)

Ομως, οταν ζητας συμμετοχη των fans για καποιον σκοπο (οποιονδηποτε)
και δειχνεις κατι τετοιο στο background ... τοτε δεν σκιαγραφεις και τον σκοπο ?

O αρχικος Jubba the Hutt (Declan Mulholland) οπως κοπηκε το 1977 για να κατεβει η διαρκεια του φιλμ
στις δυο ωρες (κατι που η 20th Century Fox επεβαλε εις απαντες !!!)

declanmulholland1.jpg

declanmulholland2.jpg

Ο Boba Fett προστεθηκε στην σεκανς μετα .... ψηφιακα.

Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι η σκουληκαντερα ειναι πολυ καλυτερη απο τον μπουχεσοπουλο.
Ομως αυτο ΔΕΝ κανει την σκουληκαντερα την καλυτερη δυνατη επιλογη. Απλως δειχνει πιο ... εξωγηινος.

Η προετοιμασια του μοντελου (απο μπαλσα) του Sandcrawler :
τεραστια η διαφορα απο τα σανιδια στο τελικο weathered μοντελο >

sandcrawler-archive-excerpt-making-of-star-wars-page-248-x1200.jpg

Oι λεπτομερειες στις ερπυστριες δειχνουν ποσο καλοι μοντελιστες επιστρατευτηκαν για να αιχμαλωτισουν
την φαντασια μας ... μια για παντα ! Δεν ηθελε και πολυ, στα 12 που ημασταν :p

Kαι .... η βασιλικη πολη της βασιλισας Amidala στον πλανητη Naboo (Τhe Phantom Menace) > Theed !
Ο μοντελισμος δεν εγκατελειψε τις μακετες σε κανενα απο τα εξι εργα ( .... ολοενα και λεπτομερειακοτερος).

48962-theed.jpg

Last edited:
Star Wars Spinoff (2016)

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/star-wars-spinoff-hires-godzilla-706636

Καλά νέα, δεν μπορώ να πω.
Το γεγονος της παρουσιας διαφορετικων σκηνοθετων ανα ταινία δείχνει σίγουρα οτι καθε επεισοδιο θα εχει ξεχωριστή οπτική...
Η πρώτη ταινία θα ειναι με τον Yoda ή τον Boba Fett.
Για πρώτη ταινια η πιο ασφαλής επιλογή ειναι ο Yoda ...

Re: Star Wars Spinoff (2016)

Εφοσον ο Boba Fett και ο Yoda πεθαινουν στο Return of the Jedi
να υποθεσω οτι θα απολαυσουμε ενδιαμεσο story interpolation ???
(... JL oρολογια :p)

ΑΝ ΝΑΙ ..... αυτα ειναι εξαιρετικα ευχαριστα νεα !
Ειμαι θυμα μιας αιωνιας διψας για story telling
αναμεσα στα ANH και ESB .... και ESB και ROTJ.

Αρκει να μην παιζουν cartoon animations characters .... :icon15:
Ας παιξουν ηθοποιοι που να μην μοιαζουν στους αρχικους.
Δεν με χαλαει καθολου !

Last edited:

Για να καταλαβω!!!το επεισοδιο 7 θα βγει κανονικα τελος του 15!!και το σπινοφ θα βγει μετα απο ενα χρονο?

Ναι !

Το καινουργιο στοιχειο (τουλαχιστον για μενα) ειναι οτι τα spinoffs θα ασχοληθουν
και με τα ενδιαμεσα του A New Hope και Empire Strikes Back (και Empire Strikes Back
και Return of the Jedi). Νομιζα οτι θα ασχολουνταν μονο με ιστοριες ΜΕΤΑ το Επεισοδιο 7
η το πολυ-πολυ μεταξυ Return of the Jedi και Επεισοδιου 7.

Φοβαμαι ...

Φοβαμαι οτι λογω ονοματος και ιστοριας η Disney θα επικεντρωθει στο πατροπαραδοτα
πιστοτερο ηλικιακα κοινο της > τις ηλικιες 8 με 18 !!! Τα spinoffs θα ειναι ωριμοτητος
... Phantom Menace !

Μακαρι να διαψευστω !

Last edited:

Παντα ηθελα μια σολο Χαν Σολο ταινια απο την εποχη που τα ειχε ο Λουκας τα δικαιωματα και δηλωνε οτι δεν προκεται να δουμε νεο Star Wars ...ισως καποτε τα εγγονια του.
Και να που εφτασε η εποχη να το δουμε,θα προτιμουσα τον Χαρισον στον ρολο αλλα και ενας νεωτερος,μια καλη επιλογη νεωτερου δεν θα με χαλαγε.

Δεν θελω να δω Han solo απο αλλο ηθοποιο.

Ισως για αυτο επιλεγουν ρολους οπως του Yoda ή του κλωνου Boba fett που δεν ταυτιζονται με τους γερασμενους πλεον ηθοποιους.

Eχω διαβασει κατα καιρους ονοματα στο νετ που i can get aboard και μενα πρωτη επιλογη to kill for θα ηταν ο Χαρισον αλλα αν....
Josh Holloway για ενα ποπ κορν διωρο ,τιποτα παραπανω.

1369313632_han_solo_josh_holloway.jpg

Status
Not open for further replies.