Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Δεν κάνω για μάστερ γιόντα. κάνω για μάστερ ρόμπα! (και κάτι μου λέει ότι η σκοτεινή πλευρά θα με ρουφήξει σαν γαργάρα, με τέτοια αδυναμία!)

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

.....Παρακαλούμε να διορθωθεί ο τίτλος του θέματος! :cool:.....
Δεν χρειάζεται!

Θα ανοίξουμε ένα νέο θέμα όταν κοντεύει να κυκλοφορήσει.

Αυτό με 134 σελίδες δεν διαβάζεται!!!

Re: Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Δεν χρειάζεται!

Θα ανοίξουμε ένα νέο θέμα όταν κοντεύει να κυκλοφορήσει.

Αυτό με 134 σελίδες δεν διαβάζεται!!!

Σωστος ο Ακης....

Το εχουμε μαμησει στην ewokια εδω μεσα τοσο καιρο τωρα.

Σαν παρτυ ewok ειναι το νημα.

Μας την λες ασχημα ! :icon15: ..... γιατι ? .....

Που ειναι το κακο με την Ewokia ? Wookies και Ewoks ειναι συγγενικες ρατσες :p
Οποιος εχει να προσθεσει κατι επιστημονικοτερο, το καταθετει και κανεις δεν τον καπελωνει.
Μαλιστα του δινουμε και ευσημα .... !

Τρολια ..... :p

_1364504486.jpg

.... και μετα παμε ολοι για Fast and Furious (καπακι) :flipout:

Aυτο το concept art, πολυ πριν την πρεμιερα, που σε εξιταρει χωρις να σου αποκαλυπτει τo story
ηταν κατι που με συγκινησε και το 1977 .... τον πρωτο R2D2 τον ειδα σε ενα ΡΟΜΑΝΤΣΟ, περιμενοντας
την μανα μου να σφραγισει ενα δοντι στην οδοντιατρο μας. Για μενα ηταν το μηχανικο αντιστοιχο του
Isaac Asimov ( ..... πολυ αργοτερα, ξενερωσα βλεποντας ποσο επικουρικος ηταν ο ρολος του :p)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εχει και μερικα καινουργια concepts (περα απο τα "παλια" του Vader ... γκρρρρ :p)

Φήμες για το πρώτο teaser trailer.

It’s going to have The Force Theme played on woodwinds, softly, over flashing images of the main leads, each fading to black. There’s no dialogue, just reveals of the characters. And then the music swells up into a full orchestral piece – perhaps what John Williams recorded this weekend? – and we hear a female voice, likely Daisy Ridley’s, saying ‛Wake up.’

And then the title card appears – Star Wars: The Force Awakens – and we see the Millennium Falcon, firing blasters, coming right at the camera.

Άμα σας λέω ότι το'χει ο JJ... :D

Αμα ειχα γραψει ΕΓΩ τα παραπανω .... θα μου την ειχαν πεσει και ο Μπολεκ και ο Λολεκ !!!! (ξερουν ποιοι ειναι :p:p)
Τωρα ομως .... υσηχια στην κερκιδα. :laugh:

Γιατί άραγε θα στα έλεγαν αυτοί οι δύο?
Μήπως στην αρχή κάποιος ήταν κάργα απαισιοδοξος και τώρα τελευταία έχει σπάσει το χαμόγελο του?
Ονόματα δεν λέμε :p

Ρε συ :laugh: ..... εμενα εννοεις ? .... :smash:

Aπαισιοδοξος, ξεαπαισιοδοξος ... ποιος εχει φλονταρει την κατηγορια του Κινηματογραφου με SW threads ? :bebored:

Ετσι οπως παω θα μου επιβληθει StarWars polution tax !!!!

Μην κανεις κωλοτούμπες βρε.Για την ταινια star wars 7 τα έγραφα και οχι γενικότερα για το παθος σου με το Star Wars.
Οπως και να εχει πάντως ειναι μια ευχάριστη κωλοτουμπα διοτι σημαινει οτι ενας απαιτητικός φαν εχει γενικά πειστεί οτι το star wars ep7 θα ειναι πιθανοτατα πολύ αξιόλογο :)

YΓ. LOL@Delay :p

Οποιος αγαπα .... ΑΠΑΙΤΕΙ φιλτατε .... δεν βρισκεται σε περιστασιακο φλερτ αλλα COMMITMENT.
Και η Δεσμευση (απο το 1977) ποναει πολυ περισσοτερο οταν αποτυχει .... απο οτι το φλερτ.

Ισως ετσι εξηγηθει η (συγκρατημενη) απαισιοδοξια μου.
Δεν γεννηθηκα συγκρατημενος στην ονειροποληση ... ΕΓΙΝΑ μετα απο αλλεπαλληλες συντριβες.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ .... ο JJ φαινεται οτι δεν θα τα κανει μανταρα !

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ...

Τι μέχρι στιγμής ρε μάστορα ? Τελείωσαν τα γυρίσματα :p
Άρα τέλος, καθαρίσαμε, θα είναι έπος! :p

Status
Not open for further replies.