Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
:laugh::laugh::laugh:

Χαχαχαχα .... καλα βρε απατεωνα .... :flipout:
το μικρουλι, ακομα και ο Ga'len ξερει ποιο ειναι !

Το μεγαλουλι !!! Aυτο με τα κυκλωπεια ακροφυσια.
Αντε ....

Χμμ, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το τρέηλερ, μόλις το είδα! Προς το παρόν βλέπω ένα super star destroyer από προηγούμενη σεζόν...:chinese::flipout:
star-destroyer-umbrella-funny-picture-21723.jpg

Βρε αυτό ήταν; Εγώ νόμιζα ότι θα καταλήγαμε σε κάποια σούπερ υπερπολύπλοκη αποκάλυψη, λόγω του τραίηλερ!
Κάτι σαν πρωτόγνωρη πληροφορία, first contact ένα πράγμα!
Αν και φαντάζομαι ότι τώρα θα βγουν κι άλλα στη φορά μετά από αυτό το τρέηλερ...-bye-

False alarm, guys ...
Tα TIEs διαθετουν την κλασσικη καλυπτρα.

TIE.jpg

Οποτε αυτο μαλλον αφορα καποια TIEs που μπορουν να πυροβολουν και μπρος και πισω.
Η διαθετουν περιστρεφομενο πυργισκο ! Το οποιο με ιντριγκαρει ακομα περισσοτερο.

Last edited:
Το ΤΙΕ Fighter .... εχει διαφορετικη καλυπτρα στο cockpit.
Eκτος ... αν εχει lasers και στην πρυμνη .... :p
:

Και η στολη του πιλοτου εχει διαφορες σοβαρες...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποιο σκαφακι .... μπορει να ναι αυτο ?

Ρε χαμενε αφου το δειχνει στο γενικο.....με την αεροσυκλετα να τρεχει στο γενικο πλανο.

Ρε χαμενε αφου το δειχνει στο γενικο.....με την αεροσυκλετα να τρεχει στο γενικο πλανο.

Εκεινο ειναι απλο Star Destroyer .... ΔΕΝ ειναι το Super Star Destroyer.
To δευτερο (το SSD) ειναι και αναποδογυρισμενο. Το πρωτο (ISD) δεν ειναι !

Θα δουμε ωραια πραγματα !!!

Δεν ξερω αν θα απολαυσουμε κορυφαιες ερμηνειες και απαιχτα σεναρια αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα δουμε απαιχτα σκηνικα.
Εδω που τα λεμε, ακομα και το TPM (που, κατα γενικη ομολογια, ηταν σεναριακο και ερμηνευτικο Muppet Show)
δεν στερουνταν φαντασμαγορικων σκηνικων. Τωρα που η Disney θελει να αναθερμανει απο την αρχη την saga ....
θα δωσει ρεστα !!!

Last edited:
Θα δουμε ωραια πραγματα !!!

Δεν ξερω αν θα απολαυσουμε κορυφαιες ερμηνειες και απαιχτα σεναρια αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα δουμε απαιχτα σκηνικα.
Εδω που τα λεμε, ακομα και το TPM (που, κατα γενικη ομολογια, ηταν σεναριακο και ερμηνευτικο Muppet Show)
δεν στερουνταν φαντασμαγορικων σκηνικων. Τωρα που η Disney θελει να αναθερμανει απο την αρχη την saga ....
θα δωσει ρεστα !!!
Την original τριλογία δε νομίζω ότι θα καταφέρει να την αγγίξει.
Τουλάχιστον να μην το κάνουν χαζοχαρούμενο όπως το TPM. Να είναι λίγο πιο σοβαρό/σκοτεινό!
Όπως πχ έκανε στον Batman ο Nolan...

Μακαρι .... ποιος δεν το θελει ! ....

Ομως με τα block busters υψηλων (και παρατεταμενων) προσδοκιων, ξερεις τι γινεται !
"Κυριε ΤζειΤζει, αφου θελουμε τους παντες στην πρεμιερα, βαλτε λιγο απο αυτο και λιγο
απο κεινο και λιγο απο το αλλο ... βαλτε τα ολα ... μην νιωσει κανεις απογοητευμενος"

Και ετσι ..... πολλα Λιπιτσανεν κατεληξαν καμηλες.

Προβαλλεται ενα καινουργιο Star Destroyer με αρκετα περιεργη πλωρη (docking bay ?)
και μια γεφυρα διακυβερνησης, ΜΑΛΛΟΝ, χωρις πυλωνα στηριξης. ΙΣΩΣ να "καθεται" στο
υπολοιπο σκαφος. Δεν φαινεται πολυ καθαρα.

New Star Destroyer.jpg

Αυτο που ειναι για τα μπαζομπαζα ειναι το καινουργιο Lambda Shuttle (με τα αναδιπλουμενα φτερα).
Τα υπολοιπα (fighters ?) δειχνουν ωραια απο πισω, αλλα ... θα δουμε πως δειχνουν και απο μπροστα.
Δειχνουν λιγο ατσουμπαλα (χωρις φτερα και αεροδυναμικες ατρακτους) αλλα επιφυλασσομαι.

Έχω την αίσθηση ότι θα αφήσει την ίδια γεύση όπως το Star Trek του J.J. ότι θα πρόκειται για κάτι γνώριμο, αλλά σύγχρονο και στα κρίσιμα σημεία θα ανταγωνίζεται σε ποιότητα και feeling την κλασσική τριλογία. Τουλάχιστον θα είναι κατά πολύ καλύτερη ταινία από πολλά που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ.
(ελπίζω!)

Έχω την αίσθηση ότι θα αφήσει την ίδια γεύση όπως το Star Trek του J.J. ότι θα πρόκειται για κάτι γνώριμο, αλλά σύγχρονο και στα κρίσιμα σημεία θα ανταγωνίζεται σε ποιότητα και feeling την κλασσική τριλογία. Τουλάχιστον θα είναι κατά πολύ καλύτερη ταινία από πολλά που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ.
(ελπίζω!)

Δεν συγκρίνουμε φουτσες με βούρτσες εδω :p
Αν εισαι απο τους "άλλοι" να φυγεις , να πας αλλού :p

YΓ.Σοβαρα τωρα, πιστέυω οτι η ταινια θα σπείρει ανεπανάληπτα και εισπρακτικά , αλλα κυρίως καλλιτεχνικά.Δεν θα εχει απολύτως καμμια σχέση με τα 2 προσφατα trek.

Χα, την ευαίσθητη πτυχή της ποιήσης εγγίζοντας, σε πρίμο σεκόντο μελωδία οι δύο σας!
Χμμμ, I want to believe, αλλά θα δούμε σε μερικούς μήνες, θα μου πείτε.

Status
Not open for further replies.