Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Ωχχχ...... δηλαδή πως θα ακούγεται ?

Αντι για έτσι.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

θα είναι κάπως έτσι.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aυτο δεν ειναι αναπνοη ειναι αναστεναγμος εως βογγητο ρε συ :D

Αφου δεν ειναι θεμα φωνητικων χορδων αλλα λειτουργιας πνευμονων το ιδιο θα ακουγονται .

Αφού το video γράφει ''Heavy Breathing''.... θέλεις να σου βάλω βογγητό γυναίκας ? το έχω βρεί...... αλλά θα με κυνηγάνε οι διαχειριστές.......

Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Καποιος εγραψε στο σαιτ του Λευκου Οικου ζητωντας να φτιαξει ο Ομπαμα ενα Death Star μεχρι το 2016(!!!).Η σκεψη του(????) βασιζοταν στο οτι ετσι θα δημιουργηθουν νεες θεσεις εργασιας και θα ενισχυθει η αμυνα των ΗΠΑ...
Η πλακα ειναι οτι το αιτημα αυτο το προσυπεγραψαν καμμια 35αρια χιλιαδες ατομα...
Η απαντηση απο τον αρμοδιο του Λευκου Οικου ειναι ολα τα λεφτα....

-The construction of the Death Star has been estimated to cost more than $850,000,000,000,000,000. We're working hard to reduce the deficit, not expand it.
-The Administration does not support blowing up planets.
-Why would we spend countless taxpayer dollars on a Death Star with a fundamental flaw that can be exploited by a one-man starship?

http://www.huffingtonpost.com/2013/01/11/death-star-petition_n_2460265.html

Star Wars χωρίς Darth Vader και χωρίς John Williams δεν υφίσταται.
Προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα επόμενα επεισόδια.
(όπως με άφησε και το Χόμπιτ, που δε νομίζω να δω ποτέ)

Εξαρτάται απο το story και τους βασικους πρωταγωνιστες...
Αν συνεχιστει πχ με τα παιδια των Luke , Leia/Solo , μια χαρα θα ειναι οι ταινίες (και κάτι παραπάνω)

Ο Luke εχει ετοιμη την νυφη (απο το Expanded Universe).
To oνομα αυτης ..... Mara Jade Skywalker ..... κοκκινομαλλα απαιχτη !

Hταν το δεξι χερι του Palpatine και πρακτορας των Sith, αλλα ο Luke την καλογα.... και παρατησε τους Sith.
Μαζι εκαναν τον Ben Skywalker, που κατεληξε KAI AYTOΣ να γινει (τι πρωτοτυπια) Jedi knight.

http://images.wikia.com/starwars/images/d/d6/MaraLuke-SQcover.jpg
http://images.wikia.com/starwars/images/1/18/Maravsyomin.jpg
http://images.wikia.com/starwars/images/6/63/Mara-sacrifice.jpg

ΤhinRed

Και εγω γουσταρω Vader και Williams for ever .... ΑΛΛΑ .... η saga θα μετονομαστει απο Star Wars σε .... STAR ZOMBIES.

Πρεπει να ξεκινησει καινουργιο σεναριο (ειτε καλυτερο ειτε χειροτερο)

ΤhinRed

Και εγω γουσταρω Vader και Williams for ever .... ΑΛΛΑ .... η saga θα μετονομαστει απο Star Wars σε .... STAR ZOMBIES.

Πρεπει να ξεκινησει καινουργιο σεναριο (ειτε καλυτερο ειτε χειροτερο)

Δεν ξέρω, μπορεί να έχει το τελειότερο σενάριο του κόσμου, αλλά χωρίς αυτούς τους 2 παράγοντες που είπα, δε θα μου κάνει για Star Wars αλλά για κάτι άλλο.
Θα είναι σα ταινία Superman χωρίς τον Superman.
Και προσωπικά πιστεύω πως - αν και η κανούργια τριλογία είχε κάποιες καλές στιγμές (κυρίως στην 3η ταινία) - θα προτιμούσα να το είχαν αφήσει στην πρώτη τριλογία και ούτε prequels, ούτε special editions, ούτε σειρές και ταινίες animation, ούτε specials, ούτε τίποτα..
Γιατί όσο πάει ευτελίζεται το θέμα μου φαίνεται και χάνει την αξία του..
Σε λίγο θα βγάλουν και σειρά live action οπως το πάνε!

Δεν ειναι ετσι. Το οτι ο Vader ξεχωρισε αμεσως σαν την μυγα μεσα στο γαλα (μαυρος γαρ :D) δεν σημαινει οτι πρεπει να τον βλεπουμε και συνεχεια.

Εγω και το phantom menace (που δεν ειχε ουσιαστικα vader οπως τον ξερουμε) αν δεν το ειχαν κανει τοσο παιδικο θα το απολαμβανα.

Ο Darth ηταν αυτος που ηταν παει περασε, ας τον αφησουν εν ειρηνη αλλωστε ειδαμε οτι ενωθηκε με την Δυναμη στο tRoJ.

Ενα φρεσκο σεναριο που ομως να ειναι σε αμεση επαφη με το expanded universe θαταν μια χαρα......

Εχουν βγει εξαιρετικες ιστοριες πολυ καλυτερες απο τα επεισοδια I-VI που εχουμε δει εως τωρα.

Και με την Αυτοκρατορια πολυ πιο dark απο οσο ξερουμε.

Μην ξεχνατε οτι ο Palpatine δεν πεθανε ........:slapface:

Αυτοι που νιώθουν μονίμως υποδεέστεροι έτσι αντιδρούν , μην τους παίρνεις (προφανώς :p ) στα σοβαρά ...

Δεν θα τους χαρακτηριζα υποδεεστερους (αλλωστε, μια προιστορια την εχει η ΣταρΤρεκιαδα).
Ομως ΣΙΓΟΥΡΑ, τους συγκεκριμενους δυο, θα τους χαρακτηριζα ..... ΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ !

:laugh::laugh:

(σαν τους Χιωτες πανε ... δυο δυο .....)

Βρε Ναθ,

κανε κατι, ξυλισε κανα πωπουδακο, τα trekkiα μας εχουν παρει "στο ψηλο" !

Kαλα αστους να μας παιρνουν στο ψηλο :flipout: αφου κι αυτοι κρυφοwookies ειναι κατα βαθος.

Οσο για τον Palpatine σωβρακολογω δεν εχει πεθανει "τελειως". Οσοι εχουν διαβασει το DARK EMPIRE (εγω αυτο θα βαφτιζα επεισοδιο VII) το ξερουν....

Star-Wars-Dark-Empire-Luke-vs-Palpatine-Clone-Dark-Horse-Comics-Trinity-Comics-Review1.jpg

Status
Not open for further replies.