Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Star Wars Episode VII !

το μεγαλο fail στο phantom menace ηταν ο yoda που παρεμενε ακομα πανινη κουκλα. ευτυχως στα επομενα τον αλλαξαν, οπως παραδεχτηκε ο λουκας σε ενα documentary.

Re: Star Wars Episode VII !

Σκεψου οτι οι ηθοποιοι ... εξακολουθουν να μιλουν σε μια κουκλα, καθολη την διαρκεια των γυρισματων.
(θα ειχα σκασει στα γελια .... :laugh:)

Η ταινια εγραψε τη δικη της ιστορια, ασχετα αν την εθαψαν πολλοι. Μην ξεχναμε οτι ηταν το comeback του Λουκας, που τοσο πολυ παρακαλουσαμε απο το 1983 και μας εφτυνε σε καθε συνεντευξη του.
Οταν βγηκε το παιχνιδι απο το phantom menace για playstation, ειχα κατσει κλεισμενος σπιτι, ολοκληρο 3ημερο να το τελειωσω. Παιζοντας, ενιωθα να βιωνω την ιστορια, καθως το παιχνιδι ακολουθουσε το σεναριο της ταινιας.
Νομιζω οτι Abrams + Disney θα ειναι epic fail, αλλα ευχομαι να διαψευστώ.
:fight:

Περα απο το LOST δεν παρουσιασε τπτ αξιολογο το παλληκαρι. Σε αλλα φορουμ τον εχουν χαρακτηρισει "καταστροφέα σειρών". Οταν εμπλεκεται, προκυπτουν μαπα σειρές.

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Περα απο το LOST δεν παρουσιασε τπτ αξιολογο το παλληκαρι. Σε αλλα φορουμ τον εχουν χαρακτηρισει "καταστροφέα σειρών". Οταν εμπλεκεται, προκυπτουν μαπα σειρές.

Τα trekkια βρισκονται σε αλλο τεταρτημοριο .... την γλιτωσες !

Εγω σαν αντικειμενικος, να πω οτι το Σταρ Τρεκ του ηταν πολυ καλυτερο απο το Λοστ?
Καλα στο νημα του Σταρ Τρεκ δεν τολμαω να το πω αυτο, θα αρχισω να βρισκω φακελους με σφαιρες
στο γραμματοκιβωτιο μου.:jester:

Εγώ θα σου στείλω άνθρακα πάντως για να μη ξέρεις απο που σου ήρθε...

Εγώ θα σου στείλω άνθρακα πάντως για να μη ξέρεις απο που σου ήρθε...

Δεν θα με φιμωσετε ρε.
Υοu may kill the messenger, yet the message remains...
Σε περιπτωση που αυτα ειναι τα τελευταια μου λογια:
Babylon 5 ρεεεεεεεε. Δοξα και τιμη στο πραγματικο sci-fi.

Re: Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Λαθος.

Εκανε το XFiles της εποχης μας το εξαιρετικο Fringe και υπογραφει και το ολοενα και καλυτερο Person of Interest.

Οπως και στο παρελθον ειχε διαπρεψει ως παραγωγος επισης με το Alias.

Ως σκηνοθετης υπεγραψε το εξαιρετικο MI3 αλλα και το StarTrek που στην ουσια ειναι και η πρωτη ΣΟΒΑΡΗ ταινια που εγινε για το ST universe.

αν δεις το βιογραφικο του, συνηθως ηταν παραγωγος ή σεναριογραφος. Λιγα πραγματα στη σκηνοθεσια. Παντως μερικες σειρες του πατωσαν οπως: revolution, alcatraz, undercovers. Το Fringe μονο geeks το παρακολουθουσαν.

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Λαθος.

Εκανε το XFiles της εποχης μας το εξαιρετικο Fringe και υπογραφει και το ολοενα και καλυτερο Person of Interest.

Οπως και στο παρελθον ειχε διαπρεψει ως παραγωγος επισης με το Alias.

Ως σκηνοθετης υπεγραψε το εξαιρετικο MI3 αλλα και το StarTrek που στην ουσια ειναι και η πρωτη ΣΟΒΑΡΗ ταινια που εγινε για το ST universe.

Δεύτερο γράμμα...

Εχει ενα δικιο ο νικος. Καλη ταινια θα την ελεγα ισως, διασκεδαστικη σιγουρα, σοβαρη...δεν ξερω.

Ξερω,ξερω Νικο, υστερα απο αυτο δεν θα μου στειλεις γραμμα. Εχω πακετο...:flipout:

Re: Star Wars Episode VII !

Στις σειρές είναι καλός.
Προσωπικά βέβαια μόνο το Fringe αναγνωρίζω, τα υπόλοιπα δεν μου άρεσαν, αλλά αναγνωρίζω ότι μιλώντας για σήριαλ το επίπεδο ήταν πολύ ψηλό.

Ίσα ίσα που τελικά δεν θα στο στείλω. Την ίδια άποψη έχουμε.
Σοβαρό σταρ τρεκ το ΧΙ δεν το λές με τίποτα...

Status
Not open for further replies.