Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Εγώ πάλι, θα ήθελα να δώ κάτι τέτοιο...

Βέβαια το να έχεις οξύ για αίμα δεν είναι και τόσο μεγάλο πλεονέκτημα, δε νομίζω να ιδρώσει τ' αυτί της ΔΥΝΑΜΗΣ :music-smiley-005:

Οπότε...άσε μας κουκλίτσα μου και πιάσε καμιά μπυρίτσα στο μπαμπάκα :flipout:

Re: Star Wars Episode VII !

ΜadPax

Αφου εγινε η αρχη με το Alien vs Predator .... τιποτα δεν αποκλειεται.

Ζουμε την απαρχη του σεναριακου πανσεξουαλισμου :laugh:

ΜadPax

Αφου εγινε η αρχη με το Alien vs Predator .... τιποτα δεν αποκλειεται.

Ζουμε την απαρχη του σεναριακου πανσεξουαλισμου :laugh:

Τωρα που ειπες πανσεξουαλισμου...ο Γιοντα κανα παιδακι δεν ειχε?
Χεχεχε, ε ρε τι εχουμε να δουμε...

Ναι αλλα ... ο Γιοντα δεν ερωτοτροπουσε με alien queens .... (νομιζω) :p

Mε τιποτα δεν τον κοβω να ερωτοτροπουσε. Για ασεξουαλ τον κοβω.
Τωρα βεβαια αν επιβεβαιωθουν οι φημες και τον δουμε και αυτον στα νιατα του... πραγματικα φοβαμαι
τι μπορει να σκαρφιστουν να μας δειξουν.

Το επόμενο κεφάλαιο στις θρυλικές ταινίες Star Wars (την έβδομο επεισόδιο αισίως) πρόκειται να γραφτεί σε βρετανικό έδαφος, καθώς η Lucasfilm Disney ανακοίνωσε ότι το φιλμ θα γυριστεί σε στούντιο της χώρας.

Μέρος όλων των προηγούμενων ταινιών του Πολέμου των Άστρων γυρίστηκαν εξάλλου σε φημισμένα (Βρετανικά) στούντιο όπως τα Elstree, Shepperton, Leavesden, Ealing και Pinewood Studios.

"Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσοχή ώστε να αντλήσουμε έμπνευση από τις ρίζες του Star Wars για τη νέα ταινία", δήλωσε η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι.

Η Βρετανία, καθώς και η Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προσφέρουν φορολογικές ελαφρύνσεις για να προσελκύσουν την παραγωγή ταινιών, ιδιαίτερα φιλμ των στούντιο του Χόλιγουντ.

Ο βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν σχολίασε ότι είναι "ευτυχής" που ο Πόλεμος των Άστρων "επιστρέφει στη Μεγάλη Βρετανία."

Η ανακοίνωση είναι "μεγάλη είδηση για τους οπαδούς και τις δημιουργικές βιομηχανίες μας" ανέφερε ο βρετανός ΥΠΟΙΚ.

Ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς θα είναι ο σκηνοθέτης του εβδόμου επεισοδίου του Star Wars, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ συγγραφέας Mάικλ Άρντ θα γράψει το σενάριο. Ο δημιουργός των ταινιών Τζορτζ Λούκας θα εκτελεί χρέη "δημιουργικού συμβούλου".

Πηγή: http://www.skai.gr

ΟΚ, το σεναριο δεν το γραφει ο JJ ...... θα ελεγα "ΟΥΦ, υσηχασα".
Ομως το 50σελιδο το συγγραφει ο Μαικλ Αρντ (Toy Story 3) ...

Oποτε, δεν υσηχασα ΚΑΘΟΛΟΥ.

Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Disney ηθελες παλληκαρι, τι περιμενες. Παιδικη ταινια θα βγαλουν με τρελα κερδη.

Δεν μπορω χωρις star wars. Σαν να μου λες, μην ξαναφας ποτέ ψωμι. Γινεται αυτο;
:party:

Εχω να φαω ψωμι απο το 1999 (το κοψα μαχαιρι !!!)

Ομως δεν απεξατηρθηκα απο StarWars (αν και ... ημουν SW-addicted πριν πολλα-πολλα χρονια)

Ακομα και με την καλυτερη παραισθησιογονο ουσια .... 30 χρονια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !!!

το ονειρο μου ειναι να αποκτησω ολοσωμη αυθεντικη στολη stormtrooper. ποσο να πηγαινει το μαλλι αραγες....

Απο ολες τις στολες μεσα στο SW universe ..... τον φανταρο τον stormtrooper λιγουρευτηκες ?

ΕΛΕΟΣ .... :laugh: ....

(ο stormtrooper μονο storm δεν ειναι ... ατυχημα σε ασβεστη ... ισως ... :flipout:)

Last edited:

Απο ολες τις στολες μεσα στο SW universe ..... τον φανταρο τον stormtrooper λιγουρευτηκες ?

Μπορεί να ονειρεύτηκε κάτι τέτοιο και να του έμεινε απωθημένο η στολή...... -bye-

star_wars_4.jpg

ΕΛΕΟΣ .... :laugh: ....

(ο stormtrooper μονο storm δεν ειναι ... ατυχημα σε ασβεστη ... ισως ... :flipout:)

Κι ομως.

Οταν ειχε βγει η ταινια αυτο που ειχε κανει αισθηση ηταν οτι οι κακοι στρατιωτες ηταν ντυμενοι στα λευκα αντι στο παραδοσιακο μαυρο.

Ειχε συζητηθει παρα πολυ αυτο τοτε. Και ο σχεδιασμος του stormtrooper ηταν απιθανος ακομα ειναι αρκετα μοντερνο οχι οπως κατι φανελακια και κατι νεροπιστολα του startrek :flipout:

Status
Not open for further replies.