Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Και να δεις τον κόκκο του Ανη δεν θα είναι τίποτα.... Μην δεις κανέναν ασπρόμαυρο darth vader και τρέχεις και δεν φτάνεις...... -bye-

Bρε με δουλευετε ? :icon15:
Δεν φαινεται ο κοκκος στο BluRay ?

Να σηκωσουν το χερι, οσοι απο δω μεσα εχουν αγορασει το BluRay ?
ΤΑΧΙΣΤΑ ...

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

ΜΗΝ δω τον κοκκο του ANH ... γιατι θα σας ριξω στον λακκο του Sarlacc !

O κοκκος δεν εχει να κανει με φιλμ ή digital.
Προστιθεται εξισου ευκολα. Μην σου πω οτι στο digital λογικα θα γινεται ακομα πιο ευκολα.

Btw κατι μου λεει οτι δεν εισαι φαν του Eraserhead.:p

Σε μπλέ δισκάκι δεν έχει κόκκο το ΑΝΗ

Λοιπον, δεν θα μου πειτε τι βλεπουν τα ματια μου.

Νικο, οποτε ευκαιρισεις βαλε την σκηνη που ο 3PO και ο R2 βγαινουν απο την καψουλα
στην ερημο του Tattooine ... και πες μου με το χερι στην καρδια οτι δεν βλεπεις καθολου κοκκο.

Ok ?

Μάνο,σου λέω με το χέρι στην καρδιά ότι οι 100 ίντζες δε λένε ψέμματα..Και αν υπάρχει,που δεν το θυμάμαι,θα ήταν αμελητέος μπροστά στη φρικιαστική εμπειρία του Linkoln ή του Argo ας πούμε..

Ε, ουτε οι 55 ιντσες λενε ψεματα.
Δεν μπορει να φανταζομαι τον κοκκο βρε Νικο.

Την μπεζ κασετινα των 9 BD δεν πηρες και εσυ (των 75 ευρω) ???

Ποιόν κόκκο; Δεν έχεις το BluRay;

ANH γράφεις εσύ, TPM διαβάζω εγώ... :p :laugh:

Άστο το ANH, είναι ειδική περίπτωση, μιας και το αρνητικό του ήταν ήδη σε κακή κατάσταση όταν αποφασίστηκε να γίνει το restoration...

Το επεισόδιο VII θα έχει μέσες-άκρες τόσο κόκκο όσο το Star Trek που είδαμε τελευταία... -bye-

ANH γράφεις εσύ, TPM διαβάζω εγώ... :p :laugh:

Άστο το ANH, είναι ειδική περίπτωση, μιας και το αρνητικό του ήταν ήδη σε κακή κατάσταση όταν αποφασίστηκε να γίνει το restoration...

Το επεισόδιο VII θα έχει μέσες-άκρες τόσο κόκκο όσο το Star Trek που είδαμε τελευταία... -bye-

Γι'αυτο ρε βαζει τα φλερια ο ανθρωπας.
Για να σε στραβωσει να μη βλεπεις τον κοκκο.:flipout:

Γιωργο

τον κοκκο τον συμπαθουσαν (εκεινες τις εποχες) γιατι εκρυβε τις μπετονιες που κρατουσαν στον αερα τα μοντελακια.

Γιωργο

τον κοκκο τον συμπαθουσαν (εκεινες τις εποχες) γιατι εκρυβε τις μπετονιες που κρατουσαν στον αερα τα μοντελακια.

:slapface::damnyou::slapface::damnyou:

Σταματα να βλεπεις μονο "plan 9 from outer space"

Μονο Space 1999 ..... (που φαινονται οι μπετονιες ξεκαθαρα ... λαμπιριζουν :laugh:)

Μπορει, αλλα μονο στο plan 9 τις αφησαν απο σκηνοθετικη αποψη.:SFGSFGSF:

Και φυσικα (λογω και αυτου) φαινονται ισως πιο καθαρα απο οποιαδηποτε ταινια ή σειρα ever

Γιωργο

Μπα, εκείνες τις εποχές δεν έβαζαν επιπλέον κόκκο από άποψη. Η επαύξησή του στα πλάνα με οπτικά εφφέ ήταν αναγκαίος τεχνικός περιορισμός (απαιτούνταν πολλαπλά κοπιαρίσματα φιλμ μέχρι να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα). Ένα "τέχνασμα" που χρησιμοποιούσαν για να τον διατηρούν σε ανεκτά επίπεδα, ήταν να γυρίζουν και να επεξεργάζονται τα σχετικά πλάνα σε 65άρι (εφόσον το έπετρεπε το budget)...

Παντως, για να ξαναγυρισουμε intopic ...
το οτι η Disney εχει συμβολαιο με κινηματογραφους IMAX ... MONO ΘΕΤΙΚΟ μπορει να χαρακτηριστει.

Δυο IMAX bluray (ολα κι ολα) εχω στην κατοχη μου. To Ηubble 3D και το Space Station 3D.
Εαν ολες οι ταινιες ειχαν την ποιοτητα αυτων των δυο BD ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΙΝΕΜΑ.
Δεν εχουν ουτε εξωφρενικες αναλυσεις ουτε απαιτουν τεραστιο >15Gbit bandwidth (κλπ, κλπ).
Ομως ... ΔΕΙΤΕ εστω και ενα BD και θα καταλαβετε οτι ο παραδεισος δεν κρυβετε μεσα στα
consumer specs αλλα στο technology breakthrough (το πραγματικο, οχι το μαρκετιστικο ...)

Ποσο καλοι ειστε στην εμβληματολογια του SW universe ?
Ριξτε μια ματια εδω ...

http://starwars.wikia.com/wiki/Wook...mages/Gallery_of_insignia,_logos,_and_symbols

Δυο κομψοτατα (αλλα οχι τα μοναδικα) ειναι :

1) της γαλαξιακης δημοκρατιας

Galactic Republic.jpg

2) του ταγματος των Jedi

Jedi Order.jpg

Ομως υπαρχουν και αλλα (αν ψαξετε στο λινκ).
Βρηκα υπεροχα λιτο και μοντερνο το εμβλημα των ναυπηγειων Mon Calamari (ROTJ).

Mon Calamari ships.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.