Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Φαντασου τι ζημια θα παθει ο γιος σου .... αν ... κατσει να δει τσοντα με ολους αυτους τριγυρω ....

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

(ειμαι διεστραμμενος λιγο ; .... το ξερω, το ξερω .... :p)

Last edited:

Μόνο αυτό.. ?

Φαντάσου να είσαι με την γυναίκα σου ή την γκόμενα στον καναπέ.. και να σου πει..
"Αγάπη μου σταμάτα.. νομίζω ότι μας κοιτάζουν"! :p :laugh:

Βγηκε, που λετε, ενας δερβισης και προσπαθησε να κατσει κατω εναν αλλο δερβιση .....

6362_b40c.jpeg

Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Ωραιος geopan!

Μανο ιεροσυλια να βαζεις διπλα σε ενα μεγαλο ηθοποιο αυτο το τσουτσεκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Ποιος είναι ο μεγάλος και ποιος το τσουτσέκι ;

Eιναι ευκολο να τους ξεχωρισεις. Ο ενας δεν ειναι καν ηθοποιος μπροστα στον αλλο.
Ουτε ηθος ποιει και με την υποκριτικη ικανοτητα ειναι γνωστος εξ ακοης.
Για να μην πω για το πνευματικο του επιπεδο...
Αλλο σταρ και αλλο ηθοποιος.

Vader (θυμισε μου το μικρο σου, by the way ...)

Ο Γιωργος προσπαθει εδω και εναν χρονο να μου αποδειξει οτι ΛΑΘΟΣ συμπαν ερωτευτηκα.
Μεσα σ'αυτη του την προσπαθεια, ειναι εντελως αυτονοητο γιατι "πηρε το ποταμι" τον Harrison Ford .... :p

Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !

Ο Γιωργος προσπαθει εδω και εναν χρονο να μου αποδειξει οτι ΛΑΘΟΣ συμπαν ερωτευτηκα.
Μεσα σ'αυτη του την προσπαθεια, ειναι εντελως αυτονοητο γιατι "πηρε το ποταμι" τον Harrison Ford .... :p

Καμμια σχεση!
Ισα ισα που εσυ εδω και ενα χρονο οτι πω το αναγεις αλλου.
Σου λεω κατι για το Gravity, το αναγεις σε διαφωνια μας για αλλη ταινια,
σου λεω κατι για πρωταγωνιστη του star wars, το αναγεις σε αλλο universe.
Mην υποβιβαζεις ετσι την εκαστοτε γνωμη μου.
Δεν ειμαι τοσο αυτοαναφορικος ουτε τοσο κολλημενος.
Κολλημενος μπορει να ειμαι σε καποια πραγματα, αλλα οχι τοσο ωστε να θεωρω
οτι περιστρεφεται ολο το συμπαν γυρω απο αυτα!

Τωρα ... μου δινεις αφορμη να ανοιξω μεγαλο θεμα ... αλλα ΔΕΝ θα το κανω.
Ας μεινει η παρανοηση στην δικη μου πλευρα ... δεν εχω προβλημα -bye-

Vader (θυμισε μου το μικρο σου, by the way ...)

Χρηστος φιλαράκι μου...

Ο Ford δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα , και σε κανεναν.
Ουτε νομίζω οτι ηταν τσουτσέκι κανενος...Ισως το αντίθετο...

Δεν ειναι μονο τα star wars και τα indy...

http://www.imdb.com/name/nm0000148/

Στο παραπάνω οι ταινίες του...

Για τον sir Ian επίσης δεν μπορώ να πω κουβέντα.
Κινηματογράφικα μονο μετα το 2000 τον μάθαμε.
Η δράση του ηταν και ειναι κυρίως θεατρική και οχι κινηματογραφική.

Τα μεγέθη δεν μπορουν να συγκριθούν γιατι ανηκουν σε διαφορετικους χώρους.Ο καθενας ειναι αστερι στον τομέα του.

Ωπα, τι έγινε ρε παιδιά? Εγώ πλάκα πήγα να κάνω στον Μάνο, γιατί παρεξηγηθήκαμε έτσι?

Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο, και για τους 2 ηθοποιούς. Σίγουρα ο Ford δεν είναι της εμβέλειας του Gandalf, αλλά ούτε έχει προσπαθήσει ποτέ να αποδείξει το αντίθετο. Τώρα το αν τον συμπαθώ ή τον αντιπαθώ είαναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...

Χρηστο

Ο Ford ειχε την "ατυχια" να ΜΗΝ ξεκινησει πρωτα απο κατι ευτελες και ασημο. Οποτε στιγματιστηκε εμπορικος, ευθυς εξαρχης.
Νομιζω (αν δεν κανω τοσο λαθος) η πρωτη του ταινια ηταν το Αmerican Graffiti (παλι του Lucas), οποτε τι θεατρικη παιδεια
να αντιπαραθεσει στον Ian. Αυτο ομως δεν τον κανει υποδεεστερο. Τουλαχιστον, οχι στα δικα μου ματακια (τα απαιδευτα :p)

Last edited:

Χρηστο

Ο Ford ειχε την ατυχια να ΜΗΝ ξεκινησει πρωτα απο κατι ευτελες και ασημο. Οποτε στιγματιστηκε εμπορικος, ευθυς εξαρχης.
Νομιζω (αν δεν κανω τοσο λαθος) η πρωτη του ταινια ηταν το Αmerican Graffiti (παλι του Lucas), οποτε τι θεατρικη παιδεια
να αντιπαραθεσει στον Ian. Αυτο ομως δεν τον κανει υποδεεστερο. Τουλαχιστον, οχι στα δικα μου ματακια (τα απαιδευτα :p)

+1

Δεν εχω παρεξηθηθει με τον Γιωργο ....
ειμαστε παντα ετοιμοι να αρπαχτουμε :p αλλα με την πλεον αγαθη και δημιουργικη προθεση.

Δεν υπάρχει αντιπαραθεση, εννοείται.

Το "σταριλικι" ειναι κάτι που εμένα δεν με χαλάει.
Θεωρω οτι αποτελει σπάνιο φαινόμενο και ευτυχως δεν διδάσκεται πουθενά.Οποιος το εχει εμφυτο , αξιζει να το βγαζει προς τα εξω και να του το αναγνωρίζει ο κοσμος.
Δεν θεωρω οτι ευκολα καποιος θα εκανε το ιδιο καλά τον Indy και τον Han Solo και θα ειχε την ιδια ερμηνεια στο BR.

Δεν παιζεσαι εσυ!
Αν εισαι Αθηνα οταν βγει το VII θα ηθελα να το δουμε μαζί.
Εσυ θα μου τονίζεις συνεχώς τι θα σου την δίνει , και εγω θα το εξυμνώ !
Καλα θα περάσουμε :p

Aμα πεισω και τον αλλον, τον διπλο πρακτορα :laugh: .... ισως κατεβουμε κατω -bye-
Αλλωστε, ωφειλω στον Ναθ ενα σπασιμο της κεφαλας μου επειδη χαρακτηρισα την ILM του 77 ... χιππικο ΤΕΚΕ ! :afro:

(επρεπε να με δεις 1η Γυμνασιου που ειχα συναρμολογησει μοντελακι Μillennium Falcon
και πεταγα με αυτο απο δωματιο σε δωματιο ..... "αααα ... δεν παει καλα το παιδακι" :laugh:)

Last edited:
Status
Not open for further replies.