Απάντηση: Re: Star Wars Episode VII !
Xαχααα μην ανησυχεις, καμμια παρεξηγηση.
Το Μανο μπορει να πλακωσω λιγο οταν ξανανεβω Σαλονικα, αλλα κατα τα αλλα κανενα προβλημα.
Ο Φορντ μου τη δινει και για αλλους λογους περα απο την ερμηνεια του που ομολογουμενως
δεν ειναι ενοχλητικη.
Σε μια συνεντευξη του πριν χρονια ειχε πει οτι δεν ειχε ιδεα τι ηθελε να πει ο...ποιητης
με το Μπλειντ Ρανερ και οτι δεν καταλαβε τιποτα σε ολη την ταινια. Θεωρω ειρωνικο να εχεις παιξει αυτος
ο ανθρωπος, αυτο το ρολο.
Τωρα ως προς τις ιδιες τις ερμηνειες μου φαινοταν παντα μια χρυση μετριοτητα.
Κανενα βαθος (οπως και ο ιδιος αν κρινω απο τις συνεντευξεις του), αλλα οχι και κατι
που να χαλαει την ταινια ή να σου δινει στα νευρα. Δεν ειναι και Ντενιση.
Για ρολους οπως στα Ιντιανα Τζοουνς, τα οποια λατρεψα οταν ημουν μικρος, ειναι οτι πρεπει.
Αρκετα χαρισματικος σαν παρουσια...
Συμφωνω οτι ειναι τελειως αλλη περιπτωση απο το ΜακΚελεν και δεν θα τους εβαζα καν στην ιδια προταση
αλλα οι φωτο του Μανου με ιντριγκαρισαν λιγο...
Αυτος που εκανε τη φωτοσοπια δεν το σκεφτηκε και πολυ καλα νομιζω ποιους πηγε να συγκρινει,
εξ ου και η αντιδραση μου. Το βρηκα μαλλον ασεβες προς το ΜακΚελεν, και το τραβηξα κι εγω λιγο
με το σχολιο μου για τσουτσεκι. Νταξει, μπροστα στον παππου ειναι απλα λιγος.
Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.
Μανο αν ερθεις Αθηνα να δεις το επομενο Star Wars,πες μου οτι δεν θα θες να το δεις κι αυτο σε 3d!!!
Δε θα το αντεξω...
Ωπα, τι έγινε ρε παιδιά? Εγώ πλάκα πήγα να κάνω στον Μάνο, γιατί παρεξηγηθήκαμε έτσι?
Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο, και για τους 2 ηθοποιούς. Σίγουρα ο Ford δεν είναι της εμβέλειας του Gandalf, αλλά ούτε έχει προσπαθήσει ποτέ να αποδείξει το αντίθετο. Τώρα το αν τον συμπαθώ ή τον αντιπαθώ είαναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...
Xαχααα μην ανησυχεις, καμμια παρεξηγηση.
Το Μανο μπορει να πλακωσω λιγο οταν ξανανεβω Σαλονικα, αλλα κατα τα αλλα κανενα προβλημα.
Ο Φορντ μου τη δινει και για αλλους λογους περα απο την ερμηνεια του που ομολογουμενως
δεν ειναι ενοχλητικη.
Σε μια συνεντευξη του πριν χρονια ειχε πει οτι δεν ειχε ιδεα τι ηθελε να πει ο...ποιητης
με το Μπλειντ Ρανερ και οτι δεν καταλαβε τιποτα σε ολη την ταινια. Θεωρω ειρωνικο να εχεις παιξει αυτος
ο ανθρωπος, αυτο το ρολο.
Τωρα ως προς τις ιδιες τις ερμηνειες μου φαινοταν παντα μια χρυση μετριοτητα.
Κανενα βαθος (οπως και ο ιδιος αν κρινω απο τις συνεντευξεις του), αλλα οχι και κατι
που να χαλαει την ταινια ή να σου δινει στα νευρα. Δεν ειναι και Ντενιση.
Για ρολους οπως στα Ιντιανα Τζοουνς, τα οποια λατρεψα οταν ημουν μικρος, ειναι οτι πρεπει.
Αρκετα χαρισματικος σαν παρουσια...
Συμφωνω οτι ειναι τελειως αλλη περιπτωση απο το ΜακΚελεν και δεν θα τους εβαζα καν στην ιδια προταση
αλλα οι φωτο του Μανου με ιντριγκαρισαν λιγο...
Αυτος που εκανε τη φωτοσοπια δεν το σκεφτηκε και πολυ καλα νομιζω ποιους πηγε να συγκρινει,
εξ ου και η αντιδραση μου. Το βρηκα μαλλον ασεβες προς το ΜακΚελεν, και το τραβηξα κι εγω λιγο
με το σχολιο μου για τσουτσεκι. Νταξει, μπροστα στον παππου ειναι απλα λιγος.
Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.
Μανο αν ερθεις Αθηνα να δεις το επομενο Star Wars,πες μου οτι δεν θα θες να το δεις κι αυτο σε 3d!!!
Δε θα το αντεξω...