Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Re: Star Wars Episode VII !

Μichael Arndt δεν τον λεγανε ?
Τον αρχικο συγγραφεα του σκριπτ .....
Αυτον που σχολασε ο JJ πριν κατι τερμινα ?

(παει και η mid-term memory .... :icon15: .... απο δω και περα μονο η long-term δουλευει απροσκοπτα :nounder:)

Δεν ξερω αν ποσταρε κανεις τις προσφατες leaked photos απ'το Abu Dhabi ...

hpkm8qoxwqmphll5oows.jpg

gjqbpdslrqengwxy39ql.jpg

millennium-falcon-star-wars-spoiler-sneak-peek-behind-the-scenes-photos-012-480w.jpg

star-wars_episode-vii_set-photos-7.jpg

(Οk, η προτελευταια δεν ειναι στο Abu Dhabi ... σε καποιο στουντιο στην Αγγλια το κοβω !)

Ρε σεις .... :laugh:
Που ξανακουστηκε SW trailer με γραμματοσειρες Star Trek ??? .... :flipout::flipout::flipout:

Παντως, το trailer δειχνει ποσο retro εχει γινει η saga. Παιδια των λουλουδιων θεωρουμαστε !
Koντευουμε τα -ηντα και αυτο δεν γινεται να κρυφτει (οχι μονο στα στραμπουληγματα).
Σε λιγο θα βγαινουν περισσοτερα tributes για την saga απ'οτι επεισοδια.
Νιωθω Μαθουσαλας (και δεν μ'αρεσει :icon15:)

Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Πάντως δεν έχω αποφασίσει αν μ' αρέσει τελικά που βγαίνουν τόσες και τόσες "διαρροές" ....
έχω την αίσθηση ότι πιό ωραία θα ήταν να μην ξέραμε τίποτα και να μας το πετάξουν ξαφνικά στην μάπα, όπως τα παλιά.

Ετσι όπως πάνε με τα κατινοσάϊτ και τα πουλάκια, θα ξέρουμε και πότε κάνουν διάλειμμα για κατούρημα οι ηθοποιοί...

Νομίζω ότι χάνεται η "μαγεία".

Re: Απάντηση: Star Wars Episode VII !

Πάντως δεν έχω αποφασίσει αν μ' αρέσει τελικά που βγαίνουν τόσες και τόσες "διαρροές" ....
έχω την αίσθηση ότι πιό ωραία θα ήταν να μην ξέραμε τίποτα και να μας το πετάξουν ξαφνικά στην μάπα, όπως τα παλιά.

Ετσι όπως πάνε με τα κατινοσάϊτ και τα πουλάκια, θα ξέρουμε και πότε κάνουν διάλειμμα για κατούρημα οι ηθοποιοί...
Νομίζω ότι χάνεται η "μαγεία".

Δεν εχω προβλημα να ΜΗΝ ποσταρω info και trivia απο τα γυρισματα .... :p
Πειτε μου -bye-

Τασο,
μια εξαλογια που εκτεινεται μεσα σε τεσσερεις δεκαετιες, με εκατομμυρια fans σ'ολο τον κοσμο
ειναι απο απιθανο εως αδυνατο (εως ουτοπικο) να μην αποτελει στοχο ανηλεους κυνηγητου.

Να ηταν κανα Oblivion, κανα Europa Report .... αντε ..... ισως ειχε ελπιδες να ξεφυγει.
Αλλα για το SW, θα εστελναν αποστολη μεχρι τον Αρη να παρει αποκλειστικα πλανα.
ΔΕΝ ειναι μια ειδηση που δεν ενδιαφερει κανεναν (ωχ ... ακουει και ο ανωτερος γαλαξιας :laugh:).

Last edited:

Λες να χει μακρια γλωσσα η Carrie ? ..... :p .....

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...... ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!! :furious3:

Status
Not open for further replies.