Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
Λατρευω μαλλι ανανα της γιαγιας.

Ειναι αντιπερισπασμος για να μην βλεπουμε τι ειναι κατω απο αυτο.

Παιδες ....

ΔΕΝ μ'αρεσει ο master villain ! Η μασκα του δεν εμπνεει .... :icon15: ... με τιποτα !
Μ'αρεσει το νεο Death Star γιατι .... ειναι εντελως αδυνατο να υπαρξει με τους παροντες φυσικους νομους ! :marchmellow:

Μ'αρεσει η πρωταγωνιστρια (ως φαινοτυπος και μονο). Εχει μια μαχητικη αυρα που δεν ειχε ουτε η Carrie Fisher
ουτε η Natalie Portman. Απο τα νεα concepts, δεν μ'αρεσουν τα νεα X-Wings. Εχω κολλησει στα παλια (δυστυχως).
Eπισης, ΔΕΝ με εμπνεει ο αραπακος (κουρεμενος Shaft, δεκαετιας 70) ! Συνηθισμενος φαινοτυπος με τροφαντα μαγουλακια !
Ο Samuel Jackson φανταζει πλανηταρχης .... διπλα σ'αυτον τον κουραμπιε. Αυτο ειναι παιδακι για θεληματα ....
M'αρεσουν (το χω πει και παλιοτερα) οι νεοι stormtroopers και ... η πιθανη αναβαθμιση του ρολου τους (Captain Phasma ?)

Επιφυλασσομαι για το trailer .... ειδωμεν ....

Τα ίδια και μένα.. η τύπισα μου αρέσει.. ο μαυρούλης δε μου γεμίζει το μάτι..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Star Wars 7: An Outlandish Death Star Theory

http://screenrant.com/star-wars-7-death-star-theories/

Αν αυτο το "πραμα" ... :blink:

Ep7 Death Star.jpg

ειναι κατασκευασμα των επαναστατων :bang:... τοτε ... το σεναριο προβλεπεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ! :music-smiley-005:

Εγω παντως .... αναμενω το trailer για να ετυμηγορησω !

04.jpg

Εχω αγορασει πιτσες και κακολες .... και περιμενω ! :p

Ρε παιδια λυστε μου μια απορια!!!στο επισημο ποστερ της ταινιας μας περιγραφουν τις 2 πλευρες τις δυναμη σωστα?(αυτοι που ανηκουν στην σκοτεινη πλευρα και αυτοι που ανηκουν στην φωτεινη πλευρα) .Εγω γιατι βλεπω οτι το νεο αστρο του θανατου με μερικους stormtroopers να ειναι στο πλέυρο των επαναστατων?(τι γινετε αλλαζουμε ρολους στο καινουργιο star wars?):smash:Η νεαρη κοπελα που ειναι ακριβως στο κεντρο!!!μηπως συμβολιζει τον εκλεκτο(ολοι ξερουμε οτι αυτος ειναι ο Luke)που θα φερει την ισορροπια αναμεσα στις 2 αυτες δυναμεις?η μια καινουργια sith?.Πολλες οι αποριες μου να με συγχωρειτε αλλα με εχει φαει η περιεργεια.:p

Ρε παιδια λυστε μου μια απορια!!!στο επισημο ποστερ της ταινιας μας περιγραφουν τις 2 πλευρες τις δυναμη σωστα?(αυτοι που ανηκουν στην σκοτεινη πλευρα και αυτοι που ανηκουν στην φωτεινη πλευρα) .Εγω γιατι βλεπω οτι το νεο αστρο του θανατου με μερικους stormtroopers να ειναι στο πλέυρο των επαναστατων?(τι γινετε αλλαζουμε ρολους στο καινουργιο star wars?):smash:Η νεαρη κοπελα που ειναι ακριβως στο κεντρο!!!μηπως συμβολιζει τον εκλεκτο(ολοι ξερουμε οτι αυτος ειναι ο Luke)που θα φερει την ισορροπια αναμεσα στις 2 αυτες δυναμεις?η μια καινουργια sith?.Πολλες οι αποριες μου να με συγχωρειτε αλλα με εχει φαει η περιεργεια.:p

H Δυναμη θα συνεχισει να εχει δυο πλευρες.
Απλα δεν ξερουμε ποιοι θα επιλεξουν την μια η την αλλη πλευρα.
Kαι αυτο ειναι καλο ... παρα πολυ καλο !

Το νεο αστρο θανατου ΔΕΝ το βλεπω (απο την αφισα) να εχει πανω του stormtrοopers.
Το σεναριο να ειναι κατασκευασμα των επανασταστων ειναι μια πιθανοτητα που εξεταζεται
στο λινκ του Blue08, οχι μια βεβαιοτητα. Θα θελα να συμβαινει αλλα ΔΕΝ ξερω αν ισχυει !

Η νεαρη κοπελα ΙΣΩΣ να συμβολιζει τον εκλεκτο. Θα εξαρτηθει απο την καταγωγη της.
Θα το μαθουμε μονο οταν αρχισει το εργο ! Εκτος και αν αποφασισουν να το αποκαλυψουν
στο trailer (υπερτατη βλακεια).

Μάλιστα! θα γίνει χαμός!!

Μας άνοιξε την όρεξη το trailer.. δεν μας χόρτασε! :p

65 Screenshots from the New Force Awakens Trailer!
http://www.comingsoon.net/movies/ne...s-from-the-new-force-awakens-trailer#/slide/1

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εσυ να ξεκινησεις να βρισκεις εισιτήριο για 24 του Δεκέμβρη ...

Χριστούγεννα στο σινεμά φέτος!! :cool:

Ο κουκουλοφορος-μασκοφορος στο ποστερ .........μιλαει στην μασκα του Darth Vader στο trailer..........αρα παιζει να ειναι ο Luke ????

Ο κουκουλοφορος-μασκοφορος στο ποστερ .........μιλαει στην μασκα του Darth Vader στο trailer..........αρα παιζει να ειναι ο Luke ????
Νομιζω οτι το ματι μου πηρε τον Luke να ακουμπαει με το μηχανικο του χερι τον R2D2 ... Αρα καποιος αλλος ειναι απο την σκοτεινη πλευρα. Το saga συνεχιζει παντως και μετα απο διαλειμμα με τα τρια , κατε εμε κακοφτιαγμενα prequel, παμε γερα για νεες ταινιες. Απο το trailer παντως παιζει να ειναι η πρωτη ταινια star wars που θελω να την δω χωρις να ειμαι φαν της σειρας. Epic ειναι το λιγοτερο , οχι τοσο για το οπτικο μερος, αλλα η μουσικη ακουγεται αριστουργηματικη.

Greece 17 December 2015

στο imdb την πρεμιέρα την εχει πριν τα χριστούγεννα.

Το άστρο του θανάτου σε αυτή την ταινία ειναι κανονικός πλανήτης (ο παγωμένος που φαίνεται στο trailer)
55.jpg

φαίνεται το κανάλι όπως στο IV
O εκλεκτός δεν ήταν ο luke, ο Ανακιν ήταν
Αυτός στο τελος σκότωσε τον αυτοκράτορα
Αναφέρεται στα prequel

Αυτός που μιλάει με τη μάσκα στο τρειλερ ειναι ο Ανταμ Ντραιβερ
5543ca95801ffcbc36b3417b_vanity-fair-star-wars-01.jpg

Last edited:
To trailer ηρθε την καλυτερη στιγμή , στην σωστή δοσολογία !!!!

Εδειξε σκηνες που μάγεψαν , και το κυριοτερο , που ηταν "ξενες" στο SW saga, οπως αερομαχίες χαμηλα στην "ατμοσφαιρα".
Για τους πιο ψαγμένους με τα spoiler που επαιζαν τοσο καιρό , παιζει πλέον μια σοβαρή αλλαγή.
Αυτος που τελικά
πεθαίνει στην ταινία δεν ειναι ο
Han Solo , αλλα μάλλον ο
Chewbacca
!!!

Αυτο φαινεται σχετικά καλά (αλλα οχι ξεκαθαρα στη σκηνη οπου η Rey
κλαίει πανω απο ενα πτώμα με πολύ πυκνό τριχωμα
γεγονός το οποίο βοηθάει και η σκηνη στην οποία ο
Han Solo αγκαλιάζει την Leia

Πολυ αποκαλύπτική η σκηνη με τους Knights of Ren , οπου φαινεται και ο Kylo ο οποιος ειναι ο μονος που κουβαλάει φωτόσπαθο σαν όπλο.Ολοι οι αλλοι εχουν διαφορετικά στα χέρια τους.
Αυτοι λογικά ειναι μια
cult group of Sith fanboys :p
με σκοπο να ανακαλύψουν μυστικά της δύναμης ? Dunno ...

Οτι ο Kylo Ren μάλλον είναι ενα
άμπαλο τσουτσέκι και οχι σοβαρός εχθρος (πιθανότατα ουτε force sensitive)
αποδεικνύεται μάλλον και τπο το γεγονός πως πολεμάει με τον Finn
με φωτόσπαθα , και ο τελευταίος την βγαζει καθαρή.

Σε αυτό μαρτυρά και η παρουσια (απουσία απο το trailer) του Snoke (Serkis) οπως και του General Hux , οι οποίοι μάλλον θα είναι οι κακοι της υπόθεσης (ισως και force sensitive).Προσθέστε και τον B. Del Toro στο καστ της επομενης ταινίας σε ρόλο κακού , και το παζλ συμπληρώνεται ...

Ακομα πολύ σημαντικό για την ιστορια/σενάριο της ταινίας ο διάλογος της Rey με τον Solo οπου φαίνεται πως ολα τα γεγονότα της πρώτης τριλογίας αποτελουν κάτι σαν μυθο , που σημαίνει οτι δεν υπάρχει
Jedi Academy
και πως ο Luke
ειναι όντως εξαφανισμένος χωρις να ειναι ενεργός με τη δύναμη

Η απουσια του τελευταίου απο το trailer (με εξαίρεση το χερι στον r2d2) μαλλον δείχνει οτι η παρουσία του στο εργο θα ειναι παρα πολύ μικρή.

Αν δεν τα έγραφα, θα έσκαγα!

vadergr;1057496791 Αυτος που τελικά [SPOILER said:
πεθαίνει στην ταινία δεν ειναι ο [/SPOILER] Han Solo , αλλα μάλλον ο
Chewbacca
!!!

Αυτο φαινεται σχετικά καλά (αλλα οχι ξεκαθαρα στη σκηνη οπου η Rey
κλαίει πανω απο ενα πτώμα με πολύ πυκνό τριχωμα
γεγονός το οποίο βοηθάει και η σκηνη στην οποία ο
Han Solo αγκαλιάζει την Leia

Αν δεν τα έγραφα, θα έσκαγα!

H Rey κλαίει μάλλον πανω απο την Μαζ Κανατα (λέω γω τωρα)
Αν δεν ειναι αυτο Jedi Academy ισως ειναι όλα τα banners του westeros :hahaha:
46.jpg

Η πεστρροφα των Ταλλυ ειναι η σημαία αριστερα?
θα σκαγα και εγω

Last edited:
Knights of Ren , φωτογραφία απο το trailer.
Ο Supreme Leader Snoke (Serkis) , πρέπει να ειναι αυτός δεξιά με το staff ...

Kαι μια ερώτηση ... Λέτε οι νεκροί γύρω γύρω να ειναι οι
Padawans της Jedi Academy του Luke
??? :music-smiley-005:

7sKn7Be.png

yPbNdqb.png

Last edited:
Status
Not open for further replies.