Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

Status
Not open for further replies.
οταν η Disney ακουμπούσε δις δολαρια για τα δικαιώματα του franchise, το περιμέναμε οτι θα ήθελε να αρμέξει την αγελάδα στο επακρο

Οτι ...

1) Eχουν αποκαλυφθει ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ πολλα για την ταινια
(καποιοι καθισαν και διαβασαν το script που παρεθεσες καποτε και, συζητωντας μαζι τους,
δεν νιωθουν και πολυ ζεστοι να πανε να δουν την ταινια ... χωρις να φταις σε τιποτα αφου
οτι παρεθεσες ηταν μεσα σε spoiler)

2) Eχει γινει το Star Wars hype και funbase ... κατι κοντα σε ΜΑD awards για καφρους.
Σε λιγο θα κυκλοφορησει ο δεκαλογος του καλου Jedi σε Ηarpic και Soupline .... :icon15:

1)Δεν παίζει αυτό που λες με τη προσέλευση. Επίσης το 99.9% δεν ανήκει στη κατηγορία που ψάχνει στο δίκτυο για spoilers.

2)So what? Το κακό ποιο είναι? Τι έπρεπε να γινόταν κανονικά?

Στο 1ο συμφωνω.
ΑΝ εχεις κανει "ζημια" περιοριζεται σε ενα πολυ μικρο κομματι των σινεφιλ του AVclub.

Στο 2ο ομως θα μου επιτρεψεις να αντιστρεψω την ερωτηση >
και τι κακο υπαρχει να αποκαλυφθει το σεναριακο τελος ... του Interstellar ?
Ε Οκ .... το τερματισαμε (πιστευω) :icon15:

(Που το Interstellar κρινεται μερα με την νυχτα με το Force Awakens)

Στο 1ο συμφωνω.
ΑΝ εχεις κανει "ζημια" περιοριζεται σε ενα πολυ μικρο κομματι των σινεφιλ του AVclub.

Στο 2ο ομως θα μου επιτρεψεις να αντιστρεψω την ερωτηση >
και τι κακο υπαρχει να αποκαλυφθει το σεναριακο τελος ... του Interstellar ?
Ε Οκ .... το τερματισαμε (πιστευω) :icon15:

(Που το Interstellar κρινεται μερα με την νυχτα με το Force Awakens)

Το Νο2 δεν ρωτά αυτο που απαντάς ...

Πως δεν απαντα !

Ποσο ζεστος θα ησουν να πας να δεις το Interstellar ... αν ηξερες τι συμβαινει στο τελος ?

Το τελος ... ειναι το 80% της γοητειας του εργου !

Δεν θα με τρελάνεις εσύ. ..

"
2) Eχει γινει το Star Wars hype και funbase ... κατι κοντα σε ΜΑD awards για καφρους.
Σε λιγο θα κυκλοφορησει ο δεκαλογος του καλου Jedi σε Ηarpic και Soupline .... "

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, ανέβηκε διαγωνισμός για avant premiere στις 17 από την feel good στο Facebook και εξαντλήθηκαν οι θέσεις αστραπιαία... :(

Δεν θα με τρελάνεις εσύ. ..

"
Σε λιγο θα κυκλοφορησει ο δεκαλογος του καλου Jedi σε Ηarpic και Soupline .... "

A ναι ... εχεις δικιο. Σ'αλλο απανταω ...

Ομως, δεν μ'αρεσει να αναγραφεται ο δεκαλογος του καλου Jedi σε Soupline.
Εσυ, προφανως ... δεν εχεις προβλημα. Κανω λαθος ? ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, ανέβηκε διαγωνισμός για avant premiere στις 17 από την feel good στο Facebook και εξαντλήθηκαν οι θέσεις αστραπιαία... :(

Aπεδειξαν ποσο τυχοδιωκτες και αλητες ειναι .... :icon15:

Από το να γράφει το Soupline lotr or star trek προτιμώ star wars.
Δεν είναι θέμα Star Wars λοιπόν, αλλά σημάδι της εποχής.

Ουφ .... μαλακια κουβεντα κανουμε.

Ας συζητησουμε κατι πιο ενδιαφερον.
Αμα παω αυριο στον Γερμανο (για προπωληση εισητηριου) θα βρω καμια καλη θεση ?
Η θα με πεταξουν κατω αριστερα (η πανω δεξια) της αιθουσης ? :icon15:

Δεν ξερω ...

Μπορει να μην παω στα Village.
Εχω παντρευτει τις οθονες και αιθουσες των Ster, εδω και δεκα χρονια (τουλαχιστον).
Δυσκολα αλλαζω ερωτα ...

(εχω να σκεφτω και το θεμα της πιτσιρικαριας .... :icon15: .... πρεπει να παω προβολη
που ο μπαμπας θα ειναι νυσταγμενος και εξοντωμενος .... αλλιως .... τον ηπια !!!)

Status
Not open for further replies.