Σε προβολέα, οι διάφορες φαίνονται εύκολα.
Οι διαφορές είναι πραγματικά ελάχιστες (αν είναι καλό το rip), με το ζόρι να τις προσέξεις αν το παρακολουθήσεις σε προβολέα σε μπόλικες ιντσες, για τηλεόραση ούτε που καταλαβαίνω τις διαφορές, πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα![]()

Kι απο προβολεα σε προβολεα θα ελεγα. Ειδικα στα πρωτα λεπτα της ταινιας που εχει τοσο σκοτεινες σκηνες που γραφουν απο πολυυυ χαμηλα![]()
Εγω διαφορες βλεπω (και χωρις να προσπαθησω) και στην 65αρα - τουλαχιστον μεταξυ 1080p WEB DL και BD
Σε web-dl 1080p των 4gb ειναι λογικό.
Δεν ξερω ομως αν στην 65αρα βλέπεις διαφορά απο 10-12gb mkv .Λογικά δεν θα βλέπεις.
Ισως μονο σε σκηνές με κινηση , οπως λέει σωστά και ο Δημήτρης.
Καλη σαν ταινια του ειδους, αλλα το στορυ μου θυμισε παααρα πολυ εντονα το παλιο!
Φωτεινή εξαίρεση ο Yify, το παλικάρι δεν ξέρω τι μαγικά κάνει αλλά μου έχει τύχει να συγκρίνω αρχείο του Yifi των 2Gb με αρχείο generic 9,6Gb και δεν έβλεπα παρά μόνο απειροελάχιστες διαφορές, τόσο λίγες που δεν αξίζει να ασχολείσαι με μεγαλύτερο αρχείο, ειδικά όταν η ταινία είναι ψιλό παλιά
Deleted scene ...
View attachment 125933
Υπηρξε τετοια επικη σεκανς με χιονισμενο και ταλαιπωρημενο falcon ... και το κοψαν ? :blink:
Που ειναι ο GeoPan να ριξει τα δεοντα ... :slapface: ... αυτοματως !
Εγώείμαι καθισμένος στα 3,5-4m και είμαι με 58"TV και 91" projector.Με αυτά που διαβάζω για τα γίφι, εικάζω ότι βλέπετε σε 50άρες από τα 4 μέτρα...![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.